Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemeris [Dedyk] [Easy]

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start serwera nieznacznie się opóźni. Serwer wystartuje między 19-stą a 20-stą.

Spotkałem się gdzieś z tym już. Uczycie się od 'najlepszych'?

• Odpowiedzi 769
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a o 20 przekładamy na piątek?

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

To widzę doświadczona ekipa jest xD

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

jedyne co wam dobrze wychodzi to robienie ludzi w c***a

wyjebcie wasz projekt do kosza go jest guffnem

Opublikowano

Po 1. Nikt was tu nie trzyma. Po 2 jak jesteście tacy cwani idźcie zróbcie sobie swój serwer i wystartujcie na czas. Po 3 Teraz będziecie narzekać, a potem płakać na serwerze.

Nie trawie tych ludzi już od kilku lat.

c9VpMeh.gif

Opublikowano

o kurde, ej to na pewno nie jest antaris s2?

obwstawiam hexalie - przekładanie startu 5razy i co piątek rework :D

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Po 1. Nikt was tu nie trzyma. Po 2 jak jesteście tacy cwani idźcie zróbcie sobie swój serwer i wystartujcie na czas. Po 3 Teraz będziecie narzekać, a potem płakać na serwerze.

to chyba ci pizda oczy zarosly bo spoleczenstwo metina dawno przejrzalo tych cweli co w c***a robia tylko graczy

Opublikowano

to chyba ci pizda oczy zarosly bo spoleczenstwo metina dawno przejrzalo tych cweli co w c***a robia tylko graczy

To po c***a sie tu udzielasz? Jak ich tak dobrze znasz to wypierdalaj na inne gówno. JPRDL.

c9VpMeh.gif

Opublikowano

Płaczki,płaczki.. :v nie podoba wam się to wyjdźcie z tematu i szukajcie swojego wymarzonego priva.. :) opóźni się start, o Jeeej co się stanie, internet macie czasowy ? do 20 stej możecie grać a później jest wylączany ? płaczecie tak jakby ta gra była jedynym tym co w życiu macie... wyzywacie serwer od gówna a i tak jak już wystartuje to wejdziecie na niego :) jesteście żałosni.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Płaczki,płaczki.. :v nie podoba wam się to wyjdźcie z tematu i szukajcie swojego wymarzonego priva.. :) opóźni się start, o Jeeej co się stanie, internet macie czasowy ? do 20 stej możecie grać a później jest wylączany ? płaczecie tak jakby ta gra była jedynym tym co w życiu macie... wyzywacie serwer od gówna a i tak jak już wystartuje to wejdziecie na niego :) jesteście żałosni.

Nikt tu nie płaczę, tylko ludzie nie lubią być robieni w "wała", administracja która przekłada tyle razy start pokazuje, że nie są zbyt profesjonalni teraz, a co dopiero będzie potem jak będzie trzeba bugi naprawić, i utrzymać serwer w ładzie i składzie.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Pamiętam jak zamykalem ten temat było 229 ludzi xD.

Powodzenia na starcie,osobiście zawitam o ile klasówek dwa tygodnie nie będę musiał robić :).

Opublikowano

Nikt tu nie płaczę, tylko ludzie nie lubią być robieni w "wała", administracja która przekłada tyle razy start pokazuje, że nie są zbyt profesjonalni teraz, a co dopiero będzie potem jak będzie trzeba bugi naprawić, i utrzymać serwer w ładzie i składzie.

A pomyślałeś o tym że serwer może być atakowany w tym momencie ? który nie był na starcie ? podaj mi przykład.. zawsze są i zawsze będą atakowane nowe serwery :) co z tego że włączy serwer jak ktoś dupnie DDos'a ? to po minucie będzie że Administracja chu**** bo nie potrafią tego odeprzeć .. :) dajcie im czas, cieszcie się że opóźniają start serwera o max 1-2h.. a nie o tydzień bądź miesiąc, a płaczą ludzie, przewiń sobie kilka stron w tył ;) problem nie musi wynikac ze strony administracji..

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Mówiłem już wcześniej że dziś jest dzień wolny od DDoSów! Co za debil kalendarza w domu nie ma! Każdy dzień zaznaczony na fioletowo to dzień wolny od ataków!

Będzie jakaś rekompensata za te przekładanki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...