Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beradia [Dedyk] [Medium]

Poker Face.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeciętny serwer, mimo wszystko powodzenia.

Nie zagram bo czekam na Balmorę s3.

Antaris był nad przeciętnością?

Opublikowano

Pierścienie da się zdobyć w grze czy tylko is ? 

Wszystko co jest w is'ie da się zdobyć w grze.

Przeciętny serwer, mimo wszystko powodzenia.

Nie zagram bo czekam na Balmorę s3.

Antaris był nad przeciętnością?

To nie rozumiem po co piszesz xD, ale dzięki za opinie :P

Opublikowano

Jestem dobrej nadziei, że chociaż Wam wyjdzie ten projekt bo potencjał ma, słyszałem to od wielu osób mojego serwera.

Jak na razie zapowiada się na dużo osób online, ale dopiero będzie wszystko wiadomo po starcie, w dzień startu ;)

Opublikowano

Reklama będzie ? bez niej nie ma mowy o dużej ilości online xD chyba ,że serwer przyciągnie innych graczy tym ,że bd dopracowany ,

mam błąd na forum :) Musisz mieć zgodę rodzica lub opiekuna w formie COPPA i wysłać to do administratora przed utworzeniem nowego konta

Opublikowano

Reklama będzie ? bez niej nie ma mowy o dużej ilości online xD chyba ,że serwer przyciągnie innych graczy tym ,że bd dopracowany ,

mam błąd na forum :) Musisz mieć zgodę rodzica lub opiekuna w formie COPPA i wysłać to do administratora przed utworzeniem nowego konta

Reklama jest na metin2list metin2list fanpage metin2mod tk, pisaliśmy do różnych youtuberów ale mają serię już zajętą dojdą reklamy na różne fanp jak i w południe na MyCastleGame

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować na forum więc napiszę tutaj kilka propozycji ,

1. Dodać system szarf .

2.Dodać jakieś unikatowe rzeczy do expa (Urozmaiciłoby to grę )

3.Dodać set do pvp z bizu bo w prezce nie widać .

4,Dodać zbrojkę exp drop ze szkaty niebieskiej śmierci .

To co widać w prezce jest za mało jak na taki serwer ,aby ulepszanie itp nie było szybkie iż serwer się znudzi .

Reklama jest na metin2list metin2list fanpage metin2mod tk, pisaliśmy do różnych youtuberów ale mają serię już zajętą dojdą reklamy na różne fanp jak i w południe na MyCastleGame

ok ok :D a jak mam się na forum zarejestrować bo mam błąd :

Musisz mieć zgodę rodzica lub opiekuna w formie COPPA i wysłać to do administratora przed utworzeniem nowego konta

Opublikowano

1. Dodać system szarf .

To co widać w prezce jest za mało jak na taki serwer ,aby ulepszanie itp nie było szybkie iż serwer się znudzi .

Musisz mieć zgodę rodzica lub opiekuna w formie COPPA i wysłać to do administratora przed utworzeniem nowego konta

@In3SpectoR

Ślepy jesteś czy głupi? http://screenshot.sh/n9nnb4PDZs18h - jak dobrze, że nie robie już metina bo społeczeństwo metina jest coraz głupsze.

Opublikowano

1. Dodać system szarf .

1.NIE 

2.NIE

3.TAK

4.NIE 

Opublikowano

Nic szałowego nie ma, sety nawet spoko ale te czasowe pety są trochę słabym rozwiązaniem jak ktoś mało gra.

Nie zagram ale powodzenia.

Opublikowano

Za każdym razem jak zaglądam do tej prezentacji śmieszy mnie wasza "maszyna" i już przypomniałem sobie czemu. Kiedyś ktoś też był taki zabawny a ddosy i problemy z maszyną utrudniały grę :D

Pomimo tego życzę powodzenia i chyba zajrzę na chwilę. Serwer jak każdy inny ale z nudów nie zaszkodzi pograć 

Opublikowano

Godzina 12 a rejestracji brak. Przed startem włączycie? Jak będą ddosy? Jak połowa ludzi nie założy kont? ;]

liczysz na powtórke deroxa? 20 osob gra bo nikt niema konta a po 12h reset?:D

Pomogłem? daj plusa.

Opublikowano

Jako iż nie ma mojego kumpla dam skan tego klienta.

Dostęp do jego konta mam, ale znając modków mpc od razu dostanę bana, a przez tora, translate.google i vpn'y zalogować się nie da :v

1. http://screenshot.sh/mKQ91kc95g0Fr
2. http://screenshot.sh/mGYNloysMqRUZ
3. C:\Users\Alexi\Desktop\Beradia Metin2\2308160454_oficjalny_klient.rar;
4. http://screenshot.sh/oB0uIHwcJ287P

A ten ćwok doda do prezki jak wejdzie na pc, bo telefonu nie odbiera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...