Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nemeris

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

is staly ?( kostium/fryz i pet).. beta polega na full lvl/is/misje i pvp/wojny czy sami expimy i wgl ? 

Część czasowa część stała. Na becie będzie npc z ulepami i być może EQ ale exp będzie do testu.

sygna2.gif

Opublikowano

Serwer z prezentacji i forum bardzo kojarzy mi się z Walmorem.

Czy administracja miała wcześniej serwer Walmor?

Pod jakimi nickami było można Was spotkać wcześniej?

Opublikowano

Nie walmor nie był nasz.

Co do prezentacji, forum, strony robiło je nam po prostu te same studio lwgraphicstudio.

Pod tymi samymi nickami, ale nie tu na mpc.

sygna2.gif

Opublikowano

Pozwolenie macie?

572351471912225968634.png

Bo w waszej prezentacji widzę elemnt tej grafiki

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie walmor nie był nasz.

Co do prezentacji, forum, strony robiło je nam po prostu te same studio lwgraphicstudio.

To niech zostanie zmieniona ta informacja przy rejestracji jak nie macie nic wspolnego z Walmorem.

2pr89yx.png

Opublikowano

Polecam! Nie mogę doczekać się startuje, serwer świetnie się zapowiada :)

Dzięki za pozytywną opinię i zapraszamy w takim razie na jutrzejszą betę :)

sygna2.gif

Opublikowano

Czyli mamy rozumieć że administracja Walmora tak? ;)

I Pewnie jest Multikonto, Nemeris i Walmor konta tak ? :)

@1361622928-U485574.pngNemeris ?

Dobra serwer to jest stary Walmor, z przeróbką oraz nową grafiką, administracja ta sama, serwer nawet wtedy nie wystartował... :)

Powiedz mi @1361622928-U485574.pngNemeris po co oszukiwać graczy?

Tutaj macie filmik z prezentacji Walmora, 3/4 to samo, Typ, Lvl, 6/7 bez klasówek to samo, handlarze, Sys ulepszeń, EQ Startowe to samo. :

Jak się wytłumaczysz?

Filmik z Walmora porównajcie sobie... ;)

Nie mogliście się od razu przyznać tylko oszukiwać?

Opublikowano

@UP Masz wyjaśnione powyżej

Sorry kolego, lecz to jest serwer Walmor, Shizmo to Armas, Ten drugi to Grafik, Trzeci nowy modek i tyle. :)

Porównaj Walmor z YT, do waszego no 3/4 to jest to samo, lecz parę rzeczy zmienione, typu nazwy map itd. ;)

Więc nie ma co oszukiwać prawda? :)

Nie walmor nie był nasz.

Twoje słowa, powiedz mi po co kłamać graczy na wstępie? :) Skoro mieliście Walmora pod innymi nickami? Stronę? Wiem że LWGraphicstudio to grafik a nie WebMaster, także nie kituj że skrypty strony są nie z walmora, bo strona walmora tylko zmieniona grafika pozdro. ;)

Opublikowano

@UP Masz napisane wyżej prezka, strona, forum jest robiona przez tą samą osobę. LWGraphicStudio nie jest w naszej ekipie.
3/4 mówisz to samo. A co ty tu widzisz podobnego standardowe moby i bosy z PL? Nie zamierzam się dalej spierać i odp na zaczepki bo mam masę roboty.
Pozdrawiam

sygna2.gif

Opublikowano

@UP Masz napisane wyżej prezka, strona, forum jest robiona przez tą samą osobę. LWGraphicStudio nie jest w naszej ekipie.

3/4 mówisz to samo. A co ty tu widzisz podobnego standardowe moby i bosy z PL? Nie zamierzam się dalej spierać i odp na zaczepki bo mam masę roboty.

Pozdrawiam

Yyy EQ Startowe? Ikony panelu bocznego? Mapy? Modele broni? Ten sam silnik Source? Zakładki EQ? Itd? :)

Zresztą było napisane na stronie Walmor czyli już jest prosto i wyraźnie ustawione że to jest Walmor pod nową odsłoną i się nie sprzeczaj, nie lubię k***a jak ktoś kłamię..

I nie pierdol obczai prezke twoją, Walmora 3/4 to samo nawet graficznie podobnie także elo. ;) Nawet napisy są takie same. ;)

Opublikowano

Pozdrawiam

Yyy EQ Startowe? Ikony panelu bocznego? Mapy? Modele broni? Ten sam silnik Source? Zakładki EQ? Itd? :)

Zresztą było napisane na stronie Walmor czyli już jest prosto i wyraźnie ustawione że to jest Walmor pod nową odsłoną i się nie sprzeczaj, nie lubię k***a jak ktoś kłamię..

I nie pierdol obczai prezke twoją, Walmora 3/4 to samo nawet graficznie podobnie także elo. ;) Nawet napisy są takie same. ;)

asfen... kilka stron wcześniej już pisałem że to walmor xDD

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Widzę że beta ma być jutro a do kiedy będzie trwała? Do startu serwa?

Beta serwera potrwa praktycznie do jego startu. Zostanie wyłączona kilka h przed nim.

sygna2.gif

Opublikowano

Widzę że beta ma być jutro a do kiedy będzie trwała? Do startu serwa?

Beta serwera potrwa praktycznie do jego startu. Zostanie wyłączona kilka h przed nim.

Dzięki za info

Opublikowano

Czy będą jakieś nagrody dla najbardziej aktywnych graczy?

Tak przewidujemy nagrody w postaci SM.

Czy będą jakieś nagrody dla najbardziej aktywnych graczy?

Kilo polędwicy sopockiej i dmuchany materac

Tak fajnych nagród nie będzie :)

sygna2.gif

Opublikowano
Oficjalnie! Start bety odbędzie się w środę w godzinach 17-18.

Serdecznie zapraszamy do aktywnego uczestnictwa. Najaktywniejsi zostaną nagrodzeni!

sygna2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...