Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nemeris

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widać że serwer nie padnie po tygodniu, widać to po wkładzie pracy bo jak zapewne sami zauważyliście administracja zadbała o każdy szczegół, nawet o tła logowania :)

serwer godny polecenia co do tego nie ma żadnych wątpliwości 

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widać że serwer nie padnie po tygodniu, widać to po wkładzie pracy bo jak zapewne sami zauważyliście administracja zadbała o każdy szczegół, nawet o tła logowania :)

serwer godny polecenia co do tego nie ma żadnych wątpliwości 

Dziękujemy za miłe słowa, ale prawdziwy wkład pracy ujrzycie w grze :)

Widzimy się w świecie Nemeris.

sygna2.gif

Opublikowano

Wiecie co mnie boli? Zamiast tą zbrojkę złotą co jest w npc dać na maks -.- przecież idealnie by pasowała do broni na maks...

Opublikowano

Wiecie co mnie boli? Zamiast tą zbrojkę złotą co jest w npc dać na maks -.- przecież idealnie by pasowała do broni na maks..

Może się tak wydawać ale uwierz że absolutnie tak nie jest. W każdym bądź razie dzięki za sugestie.

wpadlbym ale nie lubie serwerow medium

powodzenia

Typ serwera to EASY :)

sygna2.gif

Opublikowano

Jaki jest % na broń 75? 

Ciężko określić procent(na upartego możesz podzielić 100 prze ilość borni i otrzymasz wynik % :) ), dropi ona ze specjalnej szkatułki z broniami (DT) do expa na 75 i początkowymi do PVP.

Ale można też wymienić 10 takich szkat na dowolną broń 75.

sygna2.gif

Opublikowano

No prezka ładna :D, serwrek wydaje się nawet fajny, zobaczymy co tam się okaże na starcie :)

Mam nadzieję że DT się robi szybko, bardzo szybko..., a nie spędzić znowu cały dzień żeby dropnąć mapke na ripa.

Tylko te 6/7 lipne wartości mają, może by je tak kapke zwiększyć? potwory z 10% choć i już będzie elegancko do expa.

Opublikowano

No prezka ładna :D, serwrek wydaje się nawet fajny, zobaczymy co tam się okaże na starcie :)

Mam nadzieję że DT się robi szybko, bardzo szybko..., a nie spędzić znowu cały dzień żeby dropnąć mapke na ripa.

Tylko te 6/7 lipne wartości mają, może by je tak kapke zwiększyć? potwory z 10% choć i już będzie elegancko do expa.

Dt jest znacznie skrócone i robi się je bardzo przyjemnie i szybko.

Wartości zostały tak ustalone po testach i są naszym zdaniem optymalne :)

sygna2.gif

Opublikowano

#walmor rework ;)

padnie tak szybko jak poprzednik ?

@topic skąd truta ?

Masz wyżej że ze szkatułek broni z DT, lub możesz wymienić za 10 szkat ripa, trochę poczytać prezkę i wszystko idzie wyczytać.

obraz.png

Opublikowano

No no ładnie a jak z tym balansem klas?

Na ten aspekt gry zwróciliśmy szczególną uwagę, dlatego też balans został sumiennie skorygowany także żadna klasa postaci nie ucierpi :)

sygna2.gif

Opublikowano

jak to wygląda z ulepszaczami? jest ich pełno? bo nie doczytałem w prezce

Na naszym serwerze nie znajdziecie masy ulepszaczy, ogarniczyliśmy je do minimum.

Występują tylko klasyczne perły które są wszystkim dobrze znane oraz dodaliśmy szlachetne perły i kamienie.

sygna2.gif

Opublikowano

Fajne sety macie tutaj, prezentacja bardzo ładna i czytelna nie zapomnieliście o niczym. Szkoda ze taki serwer dopiero na koniec wakacji ale mimo to wbije na start i obczaję. Powodzenia.

Opublikowano

No no ładnie a jak z tym balansem klas?

Na ten aspekt gry zwróciliśmy szczególną uwagę, dlatego też balans został sumiennie skorygowany także żadna klasa postaci nie ucierpi :)

Ok trzymam za słowo, widzimy się na starcie

Opublikowano

Gdyby nie było 6/7, to bym zagrał. W tym przypadku tylko popatrzę jak się rozwiniecie.

Praktycznie 6/7 do ekspa są, ale się zobaczy jak to się w grze będzie sprawdzało. 

Kiedy ts3?

obraz.png

Opublikowano

Gdyby nie było 6/7, to bym zagrał. W tym przypadku tylko popatrzę jak się rozwiniecie.

Praktycznie 6/7 do ekspa są, ale się zobaczy jak to się w grze będzie sprawdzało. 

Nie jestem zwolennikiem serwerów z 6/7 bonem :p

Opublikowano

Nie jestem zwolennikiem serwerów z 6/7 bonem :p

Również nie jestem, ale serwer zapowiada się dość ciekawie. A nic nie ma i pewnie w najbliższym czasie nie będzie ciekawego oprócz jednego serwera, ale na niego przyjdzie czas to można dać szansę :P. Ale no... Każdy ma inne gusta :D

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...