Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nemeris

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne skąd wy macie takie informacje skoro oni niczego nigdzie nie podali 

Przez chwile działał szitbox na ich forum i tam jakiś pseudo admin pseudo serwera pisał że startują w poniedziałek bo dziś ich ddosują. 

Ale w sumie jedenaste przykazanie:

11. Nie będziesz DeDoSować startów serwerów w poniedziałki.

I wszystko jasne, start odbędzie się bez problemów bo jak nie to piekło.

Szkoda mi kolezanki, bo zaladowala przed startem w IS, mielismy grac z ekipa tutaj, ale jesli takie rzeczy robia to troche patola xDD

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne skąd wy macie takie informacje skoro oni niczego nigdzie nie podali 

Przez chwile działał szitbox na ich forum i tam jakiś pseudo admin pseudo serwera pisał że startują w poniedziałek bo dziś ich ddosują. 

Ale w sumie jedenaste przykazanie:

11. Nie będziesz DeDoSować startów serwerów w poniedziałki.

I wszystko jasne, start odbędzie się bez problemów bo jak nie to piekło.

Szkoda mi kolezanki, bo zaladowala przed startem w IS, mielismy grac z ekipa tutaj, ale jesli takie rzeczy robia to troche patola xDD

Ładować w IS przed startem :D co za głupota. A co jeżeli serwer nie wystartuje albo będzie grać 50osób?

Już lepiej mogła te pieniądze spalić przynajmniej ciepło by miała przez chwile :D :D :D

Opublikowano

Co się stało z serwerem? Wytłumaczy mi ktoś kiedy jak i dlaczego? Kiedy (o ile będzie) reaktywacja? +może ktoś się wypowiedzieć czy opłaca się tu założyć konto i pograć c:
Jestem leniem i nie mam czasu czytać tego wszystkiego :(

Miłego wieczoru!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Co się stało z serwerem? Wytłumaczy mi ktoś kiedy jak i dlaczego? Kiedy (o ile będzie) reaktywacja? +może ktoś się wypowiedzieć czy opłaca się tu założyć konto i pograć c:

Miłego wieczoru!

Start miał sie odbyć dziś o godzinie 18. Zaczęły się ataki w efekcie czego jest co jest to znaczy nie ma nic.

Serwer prawdopodobnie ruszy w poniedziałek (drugi termin) bo jakieś tam nowe święto przez dobrą zmianę zostało wprowadzone i nie można tego dnia ddosować serwerów.

Jeżeli uda Ci się wejść na stronę i dostać do rejestracji to załóż na zapas bo możesz szybko nie mieć okazji następnej.

Jeżeli nie masz innego serwera to pograj w poniedziałek do czasu aż nie wystartuje Balmora.

Opublikowano

Miłego wieczoru!

Start miał sie odbyć dziś o godzinie 18. Zaczęły się ataki w efekcie czego jest co jest to znaczy nie ma nic.

Serwer prawdopodobnie ruszy w poniedziałek (drugi termin) bo jakieś tam nowe święto przez dobrą zmianę zostało wprowadzone i nie można tego dnia ddosować serwerów.

Jeżeli uda Ci się wejść na stronę i dostać do rejestracji to załóż na zapas bo możesz szybko nie mieć okazji następnej.

Jeżeli nie masz innego serwera to pograj w poniedziałek do czasu aż nie wystartuje Balmora.

Takich ludzi jak Ty brakuje nam na tym świecie <3

Dzięki wielkie bro za informacje 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Chłopaki zainwestujcie w dobre zabezpieczenie serwera

bo wstyd mi za was jest :D

bezpieczne-po%C5%82%C4%85czenie.gif

Chwila chwiiila. To nie twoja strona wczoraj się rozłożył jak andzia w mercedesie?  :s 

Opublikowano

Troszkę lipka - nie powiem. 

Mogło to zniechęcić graczy, ale życzę jak najlepiej w poniedziałek na starcie! 

Opublikowano

Troszkę lipka - nie powiem. 

Mogło to zniechęcić graczy, ale życzę jak najlepiej w poniedziałek na starcie! 

Prędzej w piątek bez bugów xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...