Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nemeris

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, ze jest 6/7.  Tylko i wylacznie z tego powodu nie skorzystam z servera, ale zapowiada sie bardzo fajnie :) Powodzenia

Owszem są ale brak klasowych, mają one zbalansowane wartości. A wprowadziliśmy je dlatego by nie każdy latał w identycznym EQ :)

Mamy nadzieję że jednak zawitasz na serwerze i będziesz się dobrze bawił :D

sygna2.gif

Opublikowano

#Mala Reklama 

#Wciskam sie gdzie moge

Jakby ktos chcial przesluchac a nie przeczytac prezentacje to zapraszam :)

ese1

Serwer spoko czekamy z ekipa na start ^^

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieje ze wystartuje planowo klient będzie dostępny dzień przed startem jak i rejestracja no i oczywiście najważniejsze by start przebiegł bez żadnych problemów bo po zawodzie jakiego doznałem po serwerze DeroxS2 aż odechciało mi się grać w tego całego metina więc czekam na start pozdrawiam 

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieje ze wystartuje planowo klient będzie dostępny dzień przed startem jak i rejestracja no i oczywiście najważniejsze by start przebiegł bez żadnych problemów bo po zawodzie jakiego doznałem po serwerze DeroxS2 aż odechciało mi się grać w tego całego metina więc czekam na start pozdrawiam 

Możesz być spokojny. Co do rejestracji będzie ona już dostępna od wtorku, środy.

Pozdrawiamy i widzimy się w grze :)

sygna2.gif

Opublikowano

Możesz być spokojny. Co do rejestracji będzie ona już dostępna od wtorku, środy.

A o forum to już zapominacie :v 

obraz.png

Opublikowano

Przeciez forum juz jest dostepne xD szkoda ze jeszcze tyle trzeba czekac juz bym wbil chetnie na ten serwer dlugo na taki czekalem hajsik juz czeka na IS xD oby tylko start wypalil chociaz DDoS napewno wam nie odpuszcza no nic widzimy sie w grze Powodzenia . Pozdrawiam xD

Venum

Opublikowano

Przeciez forum juz jest dostepne xD szkoda ze jeszcze tyle trzeba czekac juz bym wbil chetnie na ten serwer dlugo na taki czekalem hajsik juz czeka na IS xD oby tylko start wypalil chociaz DDoS napewno wam nie odpuszcza no nic widzimy sie w grze Powodzenia . Pozdrawiam xD

Wiem że jest, tylko on pisze widzimy sie w grze a o forum nie wspomina nic :D

obraz.png

Opublikowano

Wiem że jest, tylko on pisze widzimy sie w grze a o forum nie wspomina nic :D

Forum zacznie żyć od beta testów :) a i tak jest już trochę dobrych dusz do towarzystwa :)

sygna2.gif

Opublikowano

nie wiem dlaczego ale nie przychodzi mi potwierdzenie na e-maila odnośnie zalozenia konta i jego aktywacji na forum

Napisz na PW swój nick aktywuje Ci :)

sygna2.gif

Opublikowano

Wygląda na to, że w końcu jakiś serwer na poziomie. Zobaczymy na/po starcie.

Czekam! :)

Mamy nadzieję iż spełnimy twe oczekiwania :)

widzimy się w grze

sygna2.gif

Opublikowano

Szkoda, że jest 6/7. Nienawidzę z nim grać i pewnie nie tylko ja %5E%5E.png

Opublikowano

Serwer dobry, lecz prezentacja przypomina jakiś serwer co startował też zaczynał się na W... nazwy nie pamiętam każdy czekał i padł bo włamali się do bazy... podejdę do tego serwera z dystansem zobaczymy jak będzie się sprawował po starcie. Mogę tylko życzyć powodzenia ;d

Serwer dobry, lecz prezentacja przypomina jakiś serwer co startował też zaczynał się na W... nazwy nie pamiętam każdy czekał i padł bo włamali się do bazy... podejdę do tego serwera z dystansem zobaczymy jak będzie się sprawował po starcie. Mogę tylko życzyć powodzenia ;d

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Życzę wam powodzenia lecz wątpię, że sie wybijecie (:.

Bonusy, które wbijają do 6/7 to parodia. Nie wiem kto wam to wymyślił (:. Wart ataku, Mag.Ataku oraz staty spoko. Reszta syf. Chociaż dajcie wiecej hp i rege hp :)).

Opublikowano

No coz. Wszystko wyglada pieknie i ciekawie poza mixowaniem. Niemaksymalne bonusy pewnie pol roku wbijaja :/ I jak jest z ulepszaniem i zmiana skilli?

Opublikowano

Życzę wam powodzenia lecz wątpię, że sie wybijecie (:.

Bonusy, które wbijają do 6/7 to parodia. Nie wiem kto wam to wymyślił (:. Wart ataku, Mag.Ataku oraz staty spoko. Reszta syf. Chociaż dajcie wiecej hp i rege hp :)).

Dzięki za wsparcie :) na pewno się przyda.

Dodanie innych bonusów (słabszych) ma na celu utrudnienie wbicia tych lepszych w przeciwnym przypadku każdy po 2-3 zmiankach miałby 6/7 zrobione, system straciłby na wartości bo stałby się standardem, ponadto wart.ataku fizycznego oraz wart.ataku magicznego wchodzi tylko do broni.

No coz. Wszystko wyglada pieknie i ciekawie poza mixowaniem. Niemaksymalne bonusy pewnie pol roku wbijaja :/ I jak jest z ulepszaniem i zmiana skilli?

Zapewniam Cię, że zrobienie perfekt przedmiotu nie spowoduje u Ciebie zawrotów głowy :D  bonusy wbija się dość przyjemnie, beta testy ruszą w tym tygodniu także zapraszam Cię gorąco.

sygna2.gif

Opublikowano

Czemu czuje malygosa?

A tak wgl... to czemu macie elementy on pewnego autora który wątpię, że wam je udostępnił :x

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Czemu czuje malygosa?

A tak wgl... to czemu macie elementy on pewnego autora który wątpię, że wam je udostępnił :x

A o czym mowa? bo nie bardzo rozumiemy?

sygna2.gif

Opublikowano

Będę szczery grafika w ekwipunku tej początkowej zbrojki jest k***a tragiczna, jakiś paint i c**j. Tarcze też odjebaliście chyba w paincie, nie wiem nie wnikam. Wszyscy jarają się tymi setami i wgl z tym że ja już te sety jakiś czas temu widziałem (btw ten ostatni set broni pvp dla ninji i wachlarz szamana jest tak c**jowy że nie polecam takie 2/10, nie robiłbym na tym max lvl'u) Ogólnie piszecie że to ma być medium ale mi tu jebie serwerem easy, nie wiem czy myślicie że jak nie wbija od razu max bonów to już jest jakaś mega trudność, bo tu tylko ustawiasz bonusiki i jeżeli masz jakieś życie (w co często powątpiewam widząc niektórych graczy metina) to wychodzisz i Ci się boniki bez pierdolenia wbijają, no ale dobra piszcie sobie co chcecie, w sumie chyba nie ma już takiego typowego serwera medium. Ogólnie zastanawiam się czemu ludzie tutaj się tak w c**j jarają no ale dobra ich sprawa, mi osobiście serwer się nie podoba i nie wbiję (jebię gotowcę) (a i fajny pomysł żeby na dunga na 100 któryś tam dać bossa z red lasku xDDDDDDDDDD) Niech chmura będzie z wami. BUMP

BUMP

Opublikowano

Będę szczery grafika w ekwipunku tej początkowej zbrojki jest k***a tragiczna, jakiś paint i c**j. Tarcze też odjebaliście chyba w paincie, nie wiem nie wnikam. Wszyscy jarają się tymi setami i wgl z tym że ja już te sety jakiś czas temu widziałem (btw ten ostatni set broni pvp dla ninji i wachlarz szamana jest tak c**jowy że nie polecam takie 2/10, nie robiłbym na tym max lvl'u) Ogólnie piszecie że to ma być medium ale mi tu jebie serwerem easy, nie wiem czy myślicie że jak nie wbija od razu max bonów to już jest jakaś mega trudność, bo tu tylko ustawiasz bonusiki i jeżeli masz jakieś życie (w co często powątpiewam widząc niektórych graczy metina) to wychodzisz i Ci się boniki bez pierdolenia wbijają, no ale dobra piszcie sobie co chcecie, w sumie chyba nie ma już takiego typowego serwera medium. Ogólnie zastanawiam się czemu ludzie tutaj się tak w c**j jarają no ale dobra ich sprawa, mi osobiście serwer się nie podoba i nie wbiję (jebię gotowcę) (a i fajny pomysł żeby na dunga na 100 któryś tam dać bossa z red lasku xDDDDDDDDDD) Niech chmura będzie z wami. BUMP

Dzięki za opinie, szanujemy każdą :)

Co do setów nie będę się wypowiadał bo to kwestia indywidualnego gustu.

Nie jest to serwer medium. Jest to serwer EASY który zawiera delikatną nutkę medium :) Co do bosa skoro nie ma red lasu to dlaczego go nie wykorzystać, lepsze to niż zbugowane "nowe moby, bosy".

I naprawdę zarzut ze nasz serwer to gotowiec uważam za niepoważny :)

Tak czy siak raz jeszcze dzięki za opinie.

sygna2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...