Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nemeris

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytajac inne prezentacje z tego dzialu, dostalem zapalenia spojowek, wiec niestety tej nie moge przeczytac, chyba ze przelozysz ja na brajla, dla niewidomych uzytkownikow.

Niemniej jednak, gleboko wierze, ze ten serwer wyroznia sie od innych i na pewno zostanie cieplo powitany przez kochana spolecznosc graczy. Zaluje, ze stracilem wzrok, ale zycze powodzenia i wielu sukcesow.

Opublikowano

Zauważyłem błąd, mianowicie zamiast królestwa jest napisane którestwa. xD

Serwer prezentuje się ciekawie, podoba mi się grafika startu gry i ogólna grafika, jak bd dobra reklama to jestem skłonny zagrać

Tylko Metin2

Opublikowano

Obrazki powinny się już ładować poprawnie.

Zachęcamy do pisania opinii oraz sugestii na temat naszego serwera :)

sygna2.gif

Opublikowano

Już działa prezka :) Szkoda że start tak późno...

Kolego to tylko tydzień :) Masz czas by zapas redbuli uzupełnić na pierwszą nieprzespaną nockę :P

sygna2.gif

Opublikowano

I wy taki serwer wypuszczacie pod koniec wakacji ? ;f ;f ;f

Jak będę miał czas to zagram ;3

PS: SETY SĄ ZAYEBISTE 

Opublikowano

Super prezentacja zapowiada sie przyjemna gra napewno do was zawitam mam 3 pytania za ile zl przelewem kupie full IS i jakie sa max średnie w broniach 30/75 i czy sa jakies beta testy otwarte dla wszystkich graczy ?

Venum

Opublikowano

Super prezentacja zapowiada sie przyjemna gra napewno do was zawitam mam 3 pytania za ile zl przelewem kupie full IS i jakie sa max średnie w broniach 30/75 i czy sa jakies beta testy otwarte dla wszystkich graczy ?

Więc tak IS mamy rozpisany ale ceny jeszcze nie ustalone, na pewno nie będzie jakoś super drogo.

Max średnie to +/- 80

Obecnie trwa zamknięta beta ale w środku tygodnia może wtorek może środa udostępnimy ją wam wszystkim tak byście mieli okazję posprawdzać sobie wszystko.

Dzięki za dobre słowo i widzimy się w grze :)

sygna2.gif

Opublikowano

Kolejny symulator farmy?

Absolutnie nie, ulepszaczy jest naprawdę mało są tylko perły + uszlachetnione perły + szlachetne kamienie.

Łącznie jest ich tylko 13 :)

sygna2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...