Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nemeris

Shizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje krótkie zdanie z całej bety exp tragedia jeśli wy chcecie wystartować pod nazwą easy z domieszkami medium to to jest jakiś smiech na sali bardziej pasuje hard z domieszkami medium pozdrawiam tyle ode mnie 

Kolego mamy 24h aktywne bety bez możliwości użycia dopalaczy z IS i mamy już 166 lvl... Czy naprawdę chciałbyś wbić max lvl w 2h? Jaki to ma sens?

Trzeba dodać, że spoty są puste więc łatwo się expi, jeśli dużo ludzi wbije, (np.) na 85lvl nie będzie gdzie expić, bo każdy spot jest mały.

Wyrobicie się w 22h żeby te wszystki bugi wyeliminować? Trochę ich jest, a oprócz tego dużo rzeczy nie ma ułatwiające grę.

Opublikowano

Autopick na małże, szkaty. Brak stackowania się przedmiotów. Nie rozwinięte na max oswojenie konia. Komunikat, jak na plu przy przyzywaniu konia. Przycisk aktywuj dopalacze nie działa na     "... boga smoków". Trochę tego jest, wszystkie takie rzeczy są na propozycjach wypisanych przeze mnie czy innych graczy. Denerwujące komunikaty przy zmianie bonów czy zbieraniu yang, to wszystko w propozycjach/bugach jest :)

Opublikowano

Ktoś mnie poinformuje jak wygląda sprawa z tym ts'em? Bo na forum administracja nie jest skora do udzielania odpowiedzi nawet po kilkunastu próbach i zachętach do rozmowy... Coś czuje, że serwer nie wypali przez administrację, która po godzinie będzie miała wyjebane na graczy, samo podejście na forum pokazuje jak to będzie wyglądać po starcie... 

Plus po kilku godzinach na becie, trochę niedopracowany exp na początku gry. W m2 leci kulka z spota na 15 lvl(to jest easy?) W v2 moby przy 620 defa biją ponad 480, gdzie przy około 17/19k hp nie jesteś w stanie ustać spota inną klasą niż wp(to jest easy?) plus za spota na 65 lvlu leci około 2k expa na lvl potrzebne jest 30 pare k. Średnio wam wyszło to easy z lekką nutką medium. Rozumiem, że NA CAŁE SZCZĘŚCIE GRACZY NASZ ITEM SHOP JEST TAK ROZBUDOWANY, ŻE MOŻNA EXPIĆ BEZ PROBLEMOWO? 

Opublikowano

Już 1,5h od planowanego startu , i zero info czy start dziś czy przełożony na jutro . Moderator zamknął prezke a strona i forum nie działa ( ataki DDoS ) , więc sie pytam wjaki sposób Administracja serwera chce poinformować graczy o decyzjach ?

Opublikowano

Przez te 3 dni to ludzie uciekną, dodatkowo mają w teamie kolesia który nwm... Pisać nie potrafi? Albo składa zdania przez cały dzień.. Jako jedyny jest jakiś nieogarnięty i ciężko mu odpowiedzieć na jakieś zadane pytanie. Chodzi tutaj o tego Shizmo.. Moderator to ani razu tak samo nic nie napisal -__-. Ale ok, ja mam czas ^^ i poczekam sobie na kolejny start.

obraz.png

Opublikowano

Przez te 3 dni to ludzie uciekną, dodatkowo mają w teamie kolesia który nwm... Pisać nie potrafi? Albo składa zdania przez cały dzień.. Jako jedyny jest jakiś nieogarnięty i ciężko mu odpowiedzieć na jakieś zadane pytanie. Chodzi tutaj o tego Shizmo.. Moderator to ani razu tak samo nic nie napisal -__-. Ale ok, ja mam czas ^^ i poczekam sobie na kolejny start.

Serioo to dzisiaj się poddali na całej linii. Wątpię w to że w pon wystartują. Jak dzisiaj nie dali rady odpalić serwera nawet na chwilę to wątpie że w pon się coś zmieni.

IDcncno.png

Opublikowano

Start w pon o 18 xD Ddosy zrobili swoje xD

Gówno nie ddosy, tsa będą mieli 28 a start 29 przypadek? 

W poniedziałek dostaną też "ddosy" i start będą przekładać o c**j wie ile.

Nie polecam i nie zagram, szkoda czasu na kolejny serwer który postoi miesiąc.

Opublikowano

G****o nie ddosy, tsa będą mieli 28 a start 29 przypadek? 

Ja pisalem o tym Ts-ie 28 a start 29 ;/ Czysty przypadek zapewne ;(

reflinki

Opublikowano

G****o nie ddosy, tsa będą mieli 28 a start 29 przypadek? 

Ja pisalem o tym Ts-ie 28 a start 29 ;/ Czysty przypadek zapewne ;(

Ja tylko powtórzyłem co napisałeś na szitboxie tego przekładerisa :D

Już tego vpsa wyłączyli co mieli :D albo chomik dostał wolne do poniedziałku.

Opublikowano

Dziwne skąd wy macie takie informacje skoro oni niczego nigdzie nie podali 

Przez chwile działał szitbox na ich forum i tam jakiś pseudo admin pseudo serwera pisał że startują w poniedziałek bo dziś ich ddosują. 

Ale w sumie jedenaste przykazanie:

11. Nie będziesz DeDoSować startów serwerów w poniedziałki.

I wszystko jasne, start odbędzie się bez problemów bo jak nie to piekło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...