Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

06.08.2016 o godzinie 2:00 odbyła się przerwa podczas której:

- włączono drop Szkatułek Blasku Księżyca,

- poprawiono Olejek Nazwy,

- poprawiono dungeon od 220 poziomu (Komnata Minotaura),

- poprawiono możliwość wkładania przetopów/slotów do przedmiotów,

- zmieniono bonusy w bransolecie PVP (zamiast średnich obrażeń jest teraz HP),

- poprawiono bonusy w Szafirowym Naszyjniku,

- wgrano muzykę do clienta,

- poprawiono widoczność yang na handlu,

- zwiększono drop przedmiotów do misji Gotuj z Octavio III,

- zwiększono drop ulepszaczy z metinów i bossów, które występują na expowiskach,

- zwiększono drop ulepszaczy z bossów, które występują na dungeonach,

- poprawiono dungon Bramy Piekieł,

Przed wejściem do gry zalecana jest aktualizacja clienta.

Dokładny opis eventu weekendowego:

Event będzie rozpoczął się 05.08.2016, a zakończy się 08.08.2016, o godzinie 2:00. Podczas wydarzenia odbędą się następujące mini-eventy:

1. Konkurs na Smocze Monety. Do wygrania są 4 miejsca o wartości 5000 (każde). Link do FP: https://www.facebook.com/aventusmt2/
Wyniki zostaną ogłoszone w niedzielę (07.08.2016) o godzinie 20:00.

2. Drop Eventowych Szkatułek Blasku Księżyca - aktywny od 06.08.2016 (godzina 2:00) do 08.06.2016 (godzina 2:00).
Szkatułki dropią od 80 poziomu. Po zakończeniu eventu szkatułki nie znikną i będzie można je normalnie otwierać.

Drop prezentuje się następująco:

- 1x Złota Sztabka 2KK,
- 20x Małż,
- 1x Medal Szczęścia 30 minut,
- 1x Rękawica Złodzieja 30 minut,
- 1x Złota Sztabka 5KK,
- 1x Pierścień Doświadczenia 30 minut,
- 1x Wykrywacz Kamieni Metin,
- 2x Zniszczona Mapa,
- 2x Noga Pająka,
- 2x Kupon PO (50),
- 2x Upiorny Totem,
- 2x Lodowa Figura,
- 2x Zasuszona Głowa,
- 2x Rosa Potworów,
- 2x Rosa Ludzi,
- 2x Kolczatka Bestii,
- 2x Ognisty Kamień,
- 1x Pierścień Doświadczenia (1H 100%),
- 1x Strój Weekendowy (15% silny przeciwko potworom, 100 wartości ataku, 10.000 HP) - 3 Dni
- 1x Fryzura Weekendowa (10% średnich obrażeń, 10% do PŻ, 15% silny przeciwko potworom) - 3 Dni
- 2x Mikstura Lasu,
- 2x Mikstura Kresu,
- 2x Mikstura Ciemności,
- 2x Mikstura Zachodu Słońca,
- 2x Mikstura Morza,
- 1x Kupon PO (100),

3. Rozdawanie kuponów SM. Dziś (06.08.2016), o godzinie 21:37 na naszym FP pojawi się 20 KODÓW O WARTOŚCI 900 SM. Każda osoba może aktywować tylko jeden kod.

4. Raty +40% na 24 godziny (07.08.2016, 0:00 - 08.08.2016, 0:00).

5. Promocja na wszystkie przedmioty z Item-Shopu (-25%) na 24 godziny (07.08.2016, 0:00 - 08.08.2016, 0:00).

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3. Rozdawanie kuponów SM. Dziś (06.08.2016), o godzinie 21:37 na naszym FP pojawi się 20 KODÓW O WARTOŚCI 900 SM. Każda osoba może aktywować tylko jeden kod.

wy k***a śmieszki, czemu o 21:37? xD

Opublikowano

0 administracji ? chyba pan up nie widzi jak codziennie sypie sie pelno banow na czacie a kontakt w grze rowniez ponad polskie standardy.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Jak z max lvlem? Balans klas, drop ulepek i czy na ulepszanie trzeba spędzić 99% czasu gry na serwerze? Jak z isem, daje jakąś bardzo dużą przewagę w pvp?

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Na serwerze nie ma żadnego balansu klas.

BM nie do pokonania. Porażka

Wbiles max lvl i eq max? Bo widze, ze nie za bardzo wiesz o czym piszesz

UggNk9.gif

Opublikowano

nie żeby coś, ale balans powinien być mniej/więcej na każdym lvl'u a nie tylko na max. co do bm gość up ma racje.. ubij bm'a np. archerem..

Opublikowano

Na serwerze serio tyle ludzi co na stronie?

Tak, wystarczy wejsc i zobaczyc ;d

Wielki props dla administracji za dodanie muzyki do klienta. A za ten soundtrack z gothica to bym temu pomysłodawcy chyba paznokcia pocałował

UggNk9.gif

Opublikowano

Na serwerze serio tyle ludzi co na stronie?

Tak, wystarczy wejsc i zobaczyc ;d

Wielki props dla administracji za dodanie muzyki do klienta. A za ten soundtrack z gothica to bym temu pomysłodawcy chyba paznokcia pocałował

Muzyczka fajna <3

A od siebie polece serwer , i jedyne co moglibyście zrobić to skrócić Minotaura - robi się za długo porównując Nemere / Azraela i naprawić Bramy Piekieł bo nie da się ich ukończyć ;)

Opublikowano

Kto taki uprzejmy da mi link do clienta + scan? Bo z tych dwóch mi się pobrać nie chce dziadostwo.. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

A ja nie polecam, bo słyszałam, że ten serwer prowadzą "twórcy" Revorii oraz Veriona. Będzie to samo, co z poprzednimi serwerami, czyli super aktualizacje, które zniszczą serwer, a potem oleją i będą robić coś nowego. #hajs

Jeżeli się mylę i to inna administracja to życzę powodzenia z projektem, chociaż i tak nic ciekawego tam nie zauważyłam. 

Opublikowano

Dobry serwer, jeden z lepszych na których ostatnio grałem.

A pani up ból dupki bo moda nie dostala ; )

Oby tak dalej!

Opublikowano

Wbiłem max lvl, eq, full is.

Opublikowano

No fajnie się gra, nie jest trudno o exp i ulepy ale k***a oddajecie mi 1k PO za to, że kupiłem 122 przywołania metinów kiedy one sie nie kończą i dopiero po kliknieciu placimy PO za metka :/

2i6eukk.jpg

Opublikowano

No fajnie się gra, nie jest trudno o exp i ulepy ale k***a oddajecie mi 1k PO za to, że kupiłem 122 przywołania metinów kiedy one sie nie kończą i dopiero po kliknieciu placimy PO za metka :/

Napisz PW na forum do Leanbow. On odda Ci te PO.

Opublikowano

Dobry serwer, jeden z lepszych na których ostatnio grałem.

A pani up ból dupki bo moda nie dostala ; )

Oby tak dalej!

Jeszcze żebym konto na forum miała xD

Poza tym wole grać rankedy niż pisać podanie na czymś, co mnie nie interesuje, padnie za 2 miesiące zapewne. A skoro już ruszyles ten temat to niespecjalnie chce mi się poświęcać czas dla osób, które na to nie zasługują i zasługiwac nie będą :makka:

A ja nie polecam, bo słyszałam, że ten serwer prowadzą "twórcy" Revorii oraz Veriona. Będzie to samo, co z poprzednimi serwerami, czyli super aktualizacje, które zniszczą serwer, a potem oleją i będą robić coś nowego. #hajs

Jeżeli się mylę i to inna administracja to życzę powodzenia z projektem, chociaż i tak nic ciekawego tam nie zauważyłam. 

Przecież sherer coś w yougames robi  :v

Serwer całkiem spoko, łatwo się expi i dropi  :v

nie wiem co, gdzie i z kim robi, ale słyszałam, że to kolejny jego projekt ;) Fakt, że siedzi ciągle w tym temacie jest również zaskakujący hyhy.

Opublikowano

polecam ;x

serwer moze nie jest arcydziełem jakimś, ale jeden z bardziej grywalnych serwerów ostatnio xD

wbił lvl max i eq max XDD więc chyba wie o czym pisze :x

;33

Opublikowano

Przecież sherer coś w yougames robi :v

Serwer całkiem spoko, łatwo się expi i dropi :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...