Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wrócił bym na serwa widzę że się trochę rozwiną od startu :D

Powie ktoś jaka klasa jest tu mocna w pvp najlepiej kilka :)

Max lvl w ile wbije?

Symulator farmy jest?

eq zrobie w 3-4 dni czy w 2 tygodnie xD?

is daje dużą przewagę?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

wrócił bym na serwa widzę że się trochę rozwiną od startu :D

Powie ktoś jaka klasa jest tu mocna w pvp najlepiej kilka :)

Max lvl w ile wbije?

Symulator farmy jest?

eq zrobie w 3-4 dni czy w 2 tygodnie xD?

is daje dużą przewagę?

WP \ MENTAL \ DAGGER

1 DZIEŃ

NIE

TO ZALEŻY ALE I TAK DROPEM JESTEŚ

TAK

Opublikowano

Serwer 7/10, ogólnie super, lecz ze względu na powtarzalność ulepszaczy -3. Lekka przesada, żeby na eq dropić ponad 1k jednego ulepa, chodzi mi tu głównie o górski bukiet. Dropi niego 4-6 sztuk zależnie czy metin czy boss. Jednak wg mnie powinno dropić tego trochę więcej z bossów/dungeonów. 

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

lagi, że ja pi#rdole (220 mapa)

boty, że ja pi#rdole

GM'owie mają wyjebane, że ja pi#rdole (LeanBow to chyba sra przez cały dzień bo nawet odpisać nie chce)

jak zacznie wywalać klienta to ja pi#rdole

po 2 tygodniach gry stwierdzam, że ja też pi#rdole 

bajo

Opublikowano

Is droższy niz jest warty. Zamiast iść na reke ludziom to wolą trzymac sie swoich gownianych lec bo przeciez nie oni wydaja hajsy tylko gracze.

Opublikowano

Is droższy niz jest warty. Zamiast iść na reke ludziom to wolą trzymac sie swoich gownianych lec bo przeciez nie oni wydaja hajsy tylko gracze.

na isa idzie zarobic w kilka godzin

Opublikowano

Czy jest w planach jakaś zmiana maszyny? Nie da się grać przy tym ciągłych zwiechach przy zmianie kanału czy teleportacji. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Czy jest w planach jakaś zmiana maszyny? Nie da się grać przy tym ciągłych zwiechach przy zmianie kanału czy teleportacji. 

Podobno ma być dzisiaj.

Opublikowano

na isa idzie zarobic w kilka godzin

Nie wiem k***a gdzie !

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Na is dziś zarobiłem od 8-19, wiem długo lecz bez wydania złotówki mam itemki 3x60 oraz pierki klasowe x2 kazdy. Eq full lvl oraz misję robiłem tyd, chodzę do roboty i nie mam całego dnia wiec myślę że ktoś kto uczy się lub nie pracuje 3-4 dni i ma full postać. Jedynym minusem jest wchodzenie pasywek M1-P, kurewsko pali tam samo jak instrukcje 90książek jednoręki-2pzm... 9/10.

Opublikowano

Na pewno zagram, ale mam kilka pytań:

- w ile wbije max lvl?

- jaka postać najlepsza do pvp a jaka do expa?

- ciężko ulepsza się eq i długo mixuje? 

- dużo jest dungeonów, żeby się nie nudzić ? 

- są 6/7 klasowe? 

Opublikowano

16.08.2016 o godzinie 3:10 odbyła się przerwa podczas której:

- usunięto kolizję petów,
- poprawiono olejek nazwy (od teraz zmiana nicku nie będzie możliwa, jeżeli postać o danej nazwie znajduje się w bazie),
- dodano Arenę PvP (wstęp na środek areny mają tylko osoby, które będą walczyć oraz STP) (wejście znajduje się u Egzekutora Bitewnego),
- zmieniono poziom miedzianego dzwonu (startowego) (z 10 na 1),
- skrócono czas ładowania się skili konnych,
- dodano opcję stworzenia kryształów z wszystkich odłamków, które znajdują się w eq za jednym razem,
- dodano możliwość stworzenia run o wysokim poziomie u Harada (poprzez połączenie run niskich z średnimi),

W sprawie przeniesienia serwera na inną maszynę - płatność została zrealizowana. Czekamy na odpowiedź z strony serwerowni. Dopiero wtedy będziemy mogli dokonać przeniesienia. Prosimy o zachowanie cierpliwości.

Przed wejściem do gry zalecana jest aktualizacja clienta.

Opublikowano

@up - ukryty folder w cliencie :)

Polecam dla każdego! Dużo ludzi, każdy znajdzie dla siebie metki i bossy, wojny są. polecam! :D - HelloitsMe here

Na pewno zagram, ale mam kilka pytań:

- w ile wbije max lvl?

- jaka postać najlepsza do pvp a jaka do expa?

- ciężko ulepsza się eq i długo mixuje? 

- dużo jest dungeonów, żeby się nie nudzić ? 

- są 6/7 klasowe? 

1. 10h expa na full

2. polecam bodziaka

3. mix tylko dluzszy do broni i tarcz

4. sporo

5. ludzie/wartosc ataku/statystyki 5/potwory

Opublikowano

Na is dziś zarobiłem od 8-19, wiem długo lecz bez wydania złotówki mam itemki 3x60 oraz pierki klasowe x2 kazdy. Eq full lvl oraz misję robiłem tyd, chodzę do roboty i nie mam całego dnia wiec myślę że ktoś kto uczy się lub nie pracuje 3-4 dni i ma full postać. Jedynym minusem jest wchodzenie pasywek M1-P, kurewsko pali tam samo jak instrukcje 90książek jednoręki-2pzm... 9/10.

Powiesz gdzie zarabiałeś na tego isa i jak :D

Opublikowano

Wie ktoś ile jest % na dropnięcie przedmiotu do misji u OCTAVIO z bossa 220lv?  bo ubilem z 30 bossów i nic ;x

Z tego co wiem to różnie jest bo ja po 7 bossie dropłem 1 przedmiot a potem po 2 max 4 bossy

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny i fajnie mi się na nim gra, lecz lagi przy zmianie kanału, teleportacji i logowania wkurzają.

Zostanie to jakoś "naprawione"?

Opublikowano

Serwer zupełne dno, administracja nawet nie wie co robi, banuje jak leci, bez jakichkolwiek dowodów, nie stosują nawet swojego regulaminu, a jak im kończą się argumenty i poprostu nie umieją wyjaśnić swojego głupiego zachowania banują na forum i na team speaku. Potrafią tylko zganiać na siebie nawazajem winę, a tak to gówno robią :) Nie polecam tutaj gry, lepiej znajdźcie sobie inny serwer, bo tutaj nawet Tutorzy i Sędziowie Turnieju są upośledzeni :) Wielkie Nie Polecam, omijać ten serwer jak najdalej. :) W razie czego pisać na pw,  opisze całą sytuacje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer zupełne dno, administracja nawet nie wie co robi, banuje jak leci, bez jakichkolwiek dowodów, nie stosują nawet swojego regulaminu, a jak im kończą się argumenty i poprostu nie umieją wyjaśnić swojego głupiego zachowania banują na forum i na team speaku. Potrafią tylko zganiać na siebie nawazajem winę, a tak to gówno robią :) Nie polecam tutaj gry, lepiej znajdźcie sobie inny serwer, bo tutaj nawet Tutorzy i Sędziowie Turnieju są upośledzeni :) Wielkie Nie Polecam, omijać ten serwer jak najdalej. :) W razie czego pisać na pw,  opisze całą sytuacje.

Jeżeli jesteś osobą o której myślimy, to jesteś w tej chwili bezczelny. Okradłeś dużą ilość osób i jeszcze udajesz niewinnego? Logi i wszystkie inne elementy się z sobą zgadzają. Szczyt bezczelności - okradać ludzi, a potem wypisywać gorzkie żale na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...