Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na kazdym levelu dropia tak samo ulepy z ekspowisk?

Tak.

Jest tutaj jakiś inny sposób na zdobycie KD +9, prócz ulepszania ręcznie?

Tylko ulepszanie, ewentualnie eventy.

czy w broni na 150 lvl do expa moge mixowac sr??

czy zwiekszycie drop z dungow? nie wszyscy maja czas siedziec na serwie easy 10h dziennie przed kompem i szukac metkow albo latac co chwila dungi

dalczego od paru dni jak odpalam metka zawsze odpalam 7 tarcz do mixu na woja i zadna nie wbila od 3 dni...

Możesz mixować średnie. Drop będzie zwiększany, ale nie w dzisiejszej aktualizacji.

Ile jest % na wejście kd ?

50%.

Dodajcie możliwość łączenia tych pieczęci albo usuńcie drop tego z map wyższych

Dodamy, ale nie w dzisiejszej aktualizacji.

Opublikowano

ciezko o przepustki? za PO wymieniasz, a PO ma sie od cholery. Na 230 lvlu mam ponad 15k PO i nie mam co z tym robić, pograj troche i sie przekonasz

a co bedziecie zmieniac w dzisiejszej aktualizacji? serwer perełka, ale ciężko o przepustki na dungi..

UggNk9.gif

Opublikowano

a co bedziecie zmieniac w dzisiejszej aktualizacji? serwer perełka, ale ciężko o przepustki na dungi..

Dzisiaj tylko zwiększymy exp na mapie od 220. Jutro natomiast wprowadzimy lekkie zmiany w dropie, naprawimy dungeon Komnata Minoatura (na tę chwilę jest zablokowany), poprawimy Olejek Nazwy i wprowadzimy kilka mniejszych poprawek/udogodnień.

Opublikowano

Serwer nawet spoko, gdyby tylko nie ten IS.

Wszystko czasowe i w dodatku drogie, rozumiem trzeba jakoś się utrzymać, ale chociaż głupie pety mogliście sobie odpuścić. 

No ale w sumie jakby nie patrzeć, to te 2 miesiące to jak na stałe, bo serwer pewnie nie przetrwa tych 2 miesięcy, bo albo padnie, albo po prostu się wyludni. 

Ten serwer to kogo jest? Bo te nicki mi nic nie mówią, ale pewnie jakaś przykrywka, ktoś zarabia na kolejny epickie* projekty. 

Opublikowano

Dzisiaj tylko zwiększymy exp na mapie od 220. Jutro natomiast wprowadzimy lekkie zmiany w dropie, naprawimy dungeon Komnata Minoatura (na tę chwilę jest zablokowany), poprawimy Olejek Nazwy i wprowadzimy kilka mniejszych poprawek/udogodnień.

Ogarnijcie te ciągłe loganie na respach. Gdy stoje w m1/robie dunga nie lognie mnie ani razu, gdy expie co 3-4 minuty mam loga

UggNk9.gif

Opublikowano

Fajnie było jak grałem od 0lvl - 100 lvl, a potem to się tak słabo grało nic tam fajnego nie było.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Fajnie było jak grałem od 0lvl - 100 lvl, a potem to się tak słabo grało nic tam fajnego nie było.

Czyli pograłeś dosłowanie 10minut? 

Serwer spoko, tylko ten GÓRSKI BUKIET ciężko z tym :f

Opublikowano

Zgadzam się z tym panem :D 

/

Opublikowano

Zgadzam się z tym panem :D

Grałem z 30 minut wydałem 50 zl i już nie gram :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

zrobcie cos z rekawica zlodzieja i pd bo kiedy sa zalozone nie idzie ustac spota bo moby bija nawet po kilka K (mapa 160) a jak sie sciagnie to bija normalnie - gram sura wp i tylko czarowane mnie ratuje zeby moc normalnie  expic na pd :(

Opublikowano

ciezko o przepustki? za PO wymieniasz, a PO ma sie od cholery. Na 230 lvlu mam ponad 15k PO i nie mam co z tym robić, pograj troche i sie przekonasz

na 130lv mam 1k po.. nie kazdy pizga z lv a potem eq

Opublikowano

nom fajnie sie gralo ale nie mam czasu zeby na serwie easy dropic ulepy calymi dniami 

do tego dochodzi bs od paru dni mieszam 7tarcz na 2 bs co daje 14 i zadna nie wbila nie mowie juz o szponach...

hity w pvp sa najlepsze ktos cie nawala a ty nie mozesz nic zrobic 

polowa serwera wali na dmg hacku ;c

o ktorej godzinie nie pojdziesz na mape na metka czy bosa jest tam po pare os na kazdym ch

spoko

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

nom fajnie sie gralo ale nie mam czasu zeby na serwie easy dropic ulepy calymi dniami 

do tego dochodzi bs od paru dni mieszam 7tarcz na 2 bs co daje 14 i zadna nie wbila nie mowie juz o szponach...

hity w pvp sa najlepsze ktos cie nawala a ty nie mozesz nic zrobic 

polowa serwera wali na dmg hacku ;c

o ktorej godzinie nie pojdziesz na mape na metka czy bosa jest tam po pare os na kazdym ch

spoko

zgadzam się z kolegą wyżej dziś startuje nowy serwer ciekawy jestem ile osób odejdzie 

Opublikowano

No teraz niestety takie serwery są na porządku dziennym, generalnie metin spadł na psy już od jakiegoś czasu.

Tutaj pograłem kilka godzin bo znajomi mnie namówili, lecz naprawdę bez rewelacji, to wszystko wygląda. 

Zarobią i postawią srework, czyli standard w świecie metina, lecz tutaj nie wiem czy zarobią, jeżeli takie mają ceny to nikt normalny tego nie będzie kupować.

Nie tyle co ceny, lecz to wszystko czasowe. No ale w sumie 60 dni to jak na stale, dla takich serwerów. 

Opublikowano

Pograłem chwile na serwerze i niestety stwierdzam że szybko się nudzi, po wbiciu +200lvl zostaje tylko klepanie lvla na mh i farmienie ulepszaczy przechodząc x razy ten sam dung. Po wbiciu 200lvl zwykły symulator farmy. Reklamy nie widać, dzisiaj startuje inny priv, nie wiem gdzie jest te 1,3k ale ja jakoś tego po m1 nie widzę. Przynajmniej dobrze że nie odpalili płatności paypal i nie zmarnowałem pieniędzy na ten serwer :)). 

Opublikowano

Pograłem chwile na serwerze i niestety stwierdzam że szybko się nudzi, po wbiciu +200lvl zostaje tylko klepanie lvla na mh i farmienie ulepszaczy przechodząc x razy ten sam dung. Po wbiciu 200lvl zwykły symulator farmy. Reklamy nie widać, dzisiaj startuje inny priv, nie wiem gdzie jest te 1,3k ale ja jakoś tego po m1 nie widzę. Przynajmniej dobrze że nie odpalili płatności paypal i nie zmarnowałem pieniędzy na ten serwer :)). 

Jeżeli na serwerze, który jest TOTALNIE EASY musisz używać mh, to jest zajebistym graczem metin2! xD 

Nie widzisz 1,3k osób? No trudno żeby 1300 osób stało w m1 na ch1, pochodź na różnych CH i w obu królestwach, dodatkowo pochodź na mapy próbując ubić bossa/metina :) 

1 debila mniej, narka ;v

Opublikowano

Czego ty się spodziewasz po serwery Easy, który jest w maksymalnym stopniu nastawiony pod rozgrywkę? Serwer ma zaledwie kilka dni, a ty już wiesz wszystko o nim i co administracja ma w planach.

Bądź co bądź, widać ich. Symulator farmy, hmm trochę jest do roboty, ale pamiętaj, że z tego trzyma się serwer - jest rozgrywka, są ludzie, jako taki zalążek handlu. Kolejny ziomek, który chce wbić na serwer, pograć tydzień, zdobyć wszystko i znowu pisać że nuda.. Jak ja tego pojąć nie mogę, skoro po 200 zostaje tylko farmienie ulepszaczy, a nudzi ci się to jak to możliwe? Nie zdobyłeś wszystkiego, że możesz tak twierdzić.

Serwer jest świeży, zapewne jeszcze się rozwinie. 

Co do reklamy, na c**j ci reklama skoro jest 1,300 osób? Nie wiesz jak to działa chyba, bardzo dobrze, że jest prowadzona w stopniowy sposób, aby nie zajebać serwerem całego youtuba, bo to do porzygania idzie.

Ty nie widzisz, ale ja chodząc po każdym CH, w każdym mieście, czy to m1 czy m2 widze mase ludzi, nie wspominam o spotach i mapach..

Zastanów się jeszcze zanim pierdolniesz coś głupiego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli na serwerze, który jest TOTALNIE EASY musisz używać mh, to jest zajebistym graczem metin2! xD 

Nie widzisz 1,3k osób? No trudno żeby 1300 osób stało w m1 na ch1, pochodź na różnych CH i w obu królestwach, dodatkowo pochodź na mapy próbując ubić bossa/metina :)

1 debila mniej, narka ;v

Exp leci tak c*****o że nie pozostaje nic innego jak zostawić konto na 2/3h niech expi samo :)

Co do ulepek żeby na +2 itemku na 150 musze wracać na mape 75 trochę śmieszne :)

Serwer szału nie robi nudny easy wole już wbić max w jeden dzień wjebać eq w 2 dni i jak na serwer easy przystało stać w mieście 24/7 i napierdalać się a jak braknie kasy na dopalacze dopiero iść coś zarobić :)

No ale powodzenia. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

1 debila mniej, narka ;v

Pół tego serwera tak robi, jak ciebie nie nudzi klikanie pelerynki, potek i trzymanie spacji przez kilka h to ok, gz dla ciebie. Dla mnie jest to arcy nudne, a skoro jest alternatywa dla tego to czemu mam nie skorzystać :). Mówisz że w m1/m2 na innych channel są ludzie, tylko szkoda że 75% z nich to postacie odpalone pod bsa. 

Opublikowano

Wpis z naszego FB. Zapraszamy: https://www.facebook.com/aventusmt2/

"WEEKENDOWY EVENT Z SERWEREM AVENTUS.PL!
Tak jak obiecaliśmy - przez cały weekend mamy dla Was kilka niespodzianek.

Pierwszą z nich, otwierającą event weekendowy jest konkurs SM! Do wygrania są 4 nagrody o wartości 5000 SM!
Co należy zrobić?
1. Polubić nasz FanPage.
2. Polubić ten post.
3. Napisać komentarz:
"Wezmę udział w Evencie na serwerze Aventus.pl! Mój nick to (tutaj podajcie swój nick)."
4. Udostępnić ten post.
Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w niedzielę (07.08.2016) o godzinie 20:00!

Drugą niespodzianką jest drop eventowych Szkatułek Blasku Księżyca. Drop zostanie aktywowany po dzisiejszej przerwie, która odbędzie się o godzinie 2:00. Podczas tej przerwy ZWIĘKSZYMY również DROP ULEPSZACZY, poprawimy kilka błędów oraz dokonamy kilka zmian kosmetycznych.

Trzecią niespodzianką są kody SM! Jutro, o godzinie 21:37 na naszym FP pojawi się 20 KODÓW O WARTOŚCI 900 SM!

Czwartą niespodzianką są raty, które zostaną włączone w niedzielę (o godzinie 0:00) i będą włączone przez 24 GODZINY.

Piątą niespodzianką jest PROMOCJA -25% NA WSZYSTKIE PRZEDMIOTY W ITEM-SHOPIE, która zostanie włączona w niedzielę (o godzinie 0:00) i będzie aktywna przez 24 GODZINY.
Jesteście gotowi?

Nie gracie jeszcze na naszym serwerze? W takim razie zapraszamy! Gwarantujemy, że te wydarzenie Wam się spodoba :)."

Opublikowano

Osobiście wbiłem 218 lvl i zmieniam zdanie, że ten serwer to easy bez żadnego is leci za spota 0.2-0.4% i tak expiłem od 215 a muszę wbić 220 na tej mapie gdzie na mapie wyżej exp leci 2-3 razy szybciej tak to serwer nawet ok ale to symulator farmy ulep z jednej strony ubitych ponad 100 bossów ani jednego pas a drop itemów do pierścienia również cieńki.

Serwer polecam ale z powodów wyżej narazie poczekam na jakieś przerwy poprawiające sytuację a nie, że osoby z is tylko sobie mogą wbić ten 220 bez problemu.

Opublikowano

Po wbiciu 210 poziomu serwer poki co mozna tylko Szczerze polecic komus kto szuka rozrywki ;) przyjemny, duzo ludzi.  Poki co jedyna meczarnia jakie mnie tutaj spotyka to ulepszacze. Zrobiles eq na poziomie takiej samej jak mapa na ktorej expisz. myslisz ze to koniec i idziesz na nastepna a tutaj sie okazuje ze musisz sie cofac ;) i tak do 250 

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...