Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stoi raptem w 2 tygodnie, a nie możecie poprawić zmiany channeli? Przy dosłownie każdej zmianie kanału zamyka okno gry.

To już staję się naprawde zenujące.

Gram od samego startu i jeszcze nigdy mi nie zamknęło okna gry... Czasami zdarza się jakiś lag i trzeba sie zalogować, ale takiego problemu jak Ty nie miałem od początku serwera.

Widocznie grasz mało albo siedzisz na jednym kanale ;)

Opublikowano

1820 graczy online ? To jest prawda czy legenda ? 

dzisiaj zbijalem metki na mapie 130/160 wszedzie z pomoca 2/3 osób xD

W takim razie pobieram i dołączę do pomocy z metkami. ^^ 

Opublikowano

Dodajcie drop ulepek na pasy do dungeonow.Placic 20kkk za jeden brazowy rzemyk to troche kpina taka ;p

W sumie masz racje ale z bossów też to leci ;)

Ta.... na 50 bossow polecialy mi 3x brazowe + 1 zwoj udoskonalania a bossy te były za PO gdyz nie spotkasz ich w dzien ;)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Dodajcie drop ulepek na pasy do dungeonow.Placic 20kkk za jeden brazowy rzemyk to troche kpina taka ;p

Ta.... na 50 bossow polecialy mi 3x brazowe + 1 zwoj udoskonalania a bossy te były za PO gdyz nie spotkasz ich w dzien ;)

sam wydalem juz z 15k PO na przywolywanie bossow zeby ulepszyc ten pas xD i poki co mam na 200lvl+9 :3 jakby bylo na wszystko 100% to nudno by bylo kompletniexd

;33

Opublikowano

sam wydalem juz z 15k PO na przywolywanie bossow zeby ulepszyc ten pas xD i poki co mam na 200lvl+9 :3 jakby bylo na wszystko 100% to nudno by bylo kompletniexd

Ja wydalem 13k i jakos 100+9...

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Co to jest 20kkk?

Ja w 3,5 min mam 30kkk...

Opublikowano

Co to jest 20kkk?

Ja w 3,5 min mam 30kkk...

jestem tw fanem 

;33

Opublikowano

Serwer stoi raptem w 2 tygodnie, a nie możecie poprawić zmiany channeli? Przy dosłownie każdej zmianie kanału zamyka okno gry.

To już staję się naprawde zenujące.

Gram od samego startu i jeszcze nigdy mi nie zamknęło okna gry... Czasami zdarza się jakiś lag i trzeba sie zalogować, ale takiego problemu jak Ty nie miałem od początku serwera.

Widocznie grasz mało albo siedzisz na jednym kanale ;)
Może nie siedzę całe dnie na serwie, ale 250 lvl full eq wojenne/ eq exp wbilem ;)
Opublikowano

Może tutaj ktoś sie znajdzie osoba, która miała taki sam problem i w jakiś cudowny sposób go naprawiła ? 

Temat na forum: 

http://forum.aventus.pl/topic/1519-błąd-przy-odpalaniu-patchera/

c1fffe9e4e834a2887f684608a7da3a7.png

Windows oryginalny ( więc uprawnienia mam xD ) , sterowniki itp.  zaktualizowane.

mkR80Gc.png

Nie ma nikt łatki do tego serwera ? 

Antywirus usuwa :P

Opublikowano

Serwer nawet przyjemny tylko niestety przez ogromną ilość graczy jest obecnie niegrywalny.Znalezienie metka lub bossa graniczy z cudem.

Opublikowano

Serwer nawet przyjemny tylko niestety przez ogromną ilość graczy jest obecnie niegrywalny.Znalezienie metka lub bossa graniczy z cudem.

Siedzisz na respie, czekasz na resp, ksujesz ile wlezie.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

widze ze ktos pamieta jeszcze o co chodzi w metinie 

Opublikowano

Może tutaj ktoś sie znajdzie osoba, która miała taki sam problem i w jakiś cudowny sposób go naprawiła ? 

Temat na forum: 

http://forum.aventus.pl/topic/1519-błąd-przy-odpalaniu-patchera/

c1fffe9e4e834a2887f684608a7da3a7.png

Windows oryginalny ( więc uprawnienia mam xD ) , sterowniki itp.  zaktualizowane.

mkR80Gc.png

Nie ma nikt łatki do tego serwera ? 

Antywirus usuwa :P

xDDD jak na to wpadłeś ? Jeżeli mi żadnego pliku nie usuwa ?

Opublikowano

To są właśnie uroki metina. Rywalizacja, ksucie na spotach, a nie to co w większości obecnych gier gdzie każdy ma osobny drop z bossa.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

To są właśnie uroki metina. Rywalizacja, ksucie na spotach, a nie to co w większości obecnych gier gdzie każdy ma osobny drop z bossa.

No właśnie Metin to taka dziwna gra, w której gracze biją się o oto kto ma zabić potwora zamiast wspólnie go pokonać.Kiedyś ludzie tak grali, expili razem w pt itd.

Na razie podziękowałem za grę na serwerze, bo tak jak już powiedziałem.Obecnie jest niegrywalny przez deficyt bossów i metków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...