Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aventus [Dedyk] [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Standard pytanie: ile luda? 

PS. Jakaś reklama?

Ponad 1500 jest cały czas.

Zbieram +

packiecopy.png

• Odpowiedzi 910
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyny minust jaki jest na tym serwerze to dungeony są długie i wgl. nieopłacalne.. Albo zwiększycie drop albo osłabicie metki,mini-bossy, albo wgl. skrócicie.

HP bossów/metinów na dungeonach zostanie zmniejszone o połowę i drop ulepszaczy zostanie zwiększony.

PS. Jakaś reklama?

Na tę chwilę gra ponad 1500 osób +. Aktualnie reklama jest na YT u Diabelskiego, ale niedługo zacznie nagrywać ZabQ.

Gdzie robimy pasy ?

Pasy dropią z bossów na expowisku od 100.

Adminie czy dostane bana jak wloze miedzy spacje a klawisz B monete 5 zł i wiertarka będzie naciskała  co sekunde na PPM(gdzie jest ustawiona pelerynka) w celu lurowania spota? #PolakPotrafi

Jeżeli będziesz aktywny na koncie to nie :D

Adminie czy dostane bana jak wloze miedzy spacje a klawisz B monete 5 zł i wiertarka będzie naciskała  co sekunde na PPM(gdzie jest ustawiona pelerynka) w celu lurowania spota? #PolakPotrafi

Nawet za używanie siela w celu mobber hacka + auto atakowania bona nigdzie nie dostaniesz

Po prostu jak expisz to musisz być przy kompie a jak admin do cb pisze to odpisujesz i sobie idzie i bocisz dalej...

Ja na 1 serwie ustawiłem bota i expił całą noc a ja spałem xD

UP: passy dropią ;) z bossów

Mech 50 bosów i nic ale dzięki :)

Ja wczoraj ubiłem 1 bossa na mapie 100 i mi pas do pvp poleciał  :P

@1361622928-U485574.pngSevert kiedy jakiś event?

W najbliższy weekend.

Opublikowano

Jedyny minust jaki jest na tym serwerze to dungeony są długie i wgl. nieopłacalne.. Albo zwiększycie drop albo osłabicie metki,mini-bossy, albo wgl. skrócicie.

HP bossów/metinów na dungeonach zostanie zmniejszone o połowę i drop ulepszaczy zostanie zwiększony.

PS. Jakaś reklama?

Na tę chwilę gra ponad 1500 osób +. Aktualnie reklama jest na YT u Diabelskiego, ale niedługo zacznie nagrywać ZabQ.

Gdzie robimy pasy ?

Pasy dropią z bossów na expowisku od 100.

Jeżeli będziesz aktywny na koncie to nie :D

Nawet za używanie siela w celu mobber hacka + auto atakowania bona nigdzie nie dostaniesz

Po prostu jak expisz to musisz być przy kompie a jak admin do cb pisze to odpisujesz i sobie idzie i bocisz dalej...

Ja na 1 serwie ustawiłem bota i expił całą noc a ja spałem xD

UP: passy dropią ;) z bossów

Mech 50 bosów i nic ale dzięki :)

Ja wczoraj ubiłem 1 bossa na mapie 100 i mi pas do pvp poleciał  :P

@1361622928-U485574.pngSevert kiedy jakiś event?

W najbliższy weekend.

Usuncie przepustki bo tyle ludzi a 0 bossow/metkow a co za tym 0 przep. ^.^

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSevert

Kiedy obniżycie hp metinom/bosom w dungach i dodacie drop lepszy, bo nie wiem czy robić czy się wstrzymać jak np byście dzisiaj/jutro dodali

Przerwa będzie dziś w nocy.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSevert

Kiedy obniżycie hp metinom/bosom w dungach i dodacie drop lepszy, bo nie wiem czy robić czy się wstrzymać jak np byście dzisiaj/jutro dodali

Przerwa będzie dziś w nocy.

Usuncie te przepustki ...

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Albo usuńcie te przepustki, albo dodajcie ich drop po przejściu dungeona... Bossa na expowisku nawet nie zobaczysz, a za PO kupisz 10 i koniec wypraw na dungeony...

Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Albo usuńcie te przepustki, albo dodajcie ich drop po przejściu dungeona... Bossa na expowisku nawet nie zobaczysz, a za PO kupisz 10 i koniec wypraw na dungeony...

Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka

popieram wywalcie te przepustki albo dajcie ich drop do metków w dungach 

Opublikowano

Co wy gadacie z tymi przepustkami, ja na nemere mam ich koło 20 a na tą wcześniejszą z 50-60 sztuk a jakoś nie dropiłem dużo :/

bo jestes  nolife ktory walil nocki

albo zwyklym dzieckiem/nastolatkiem co ma po prostu wakacje

inni gracze tj ci ktorzy pracuja  nie maja czasu zeby siedziec 24/7 na spotach i pilnowac metkow czy robic dungi ktore robi sie dosc dlugo jak an serwer easy + beznadziejny drop ulepek z niego 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Co wy gadacie z tymi przepustkami, ja na nemere mam ich koło 20 a na tą wcześniejszą z 50-60 sztuk a jakoś nie dropiłem dużo :/

inni gracze tj ci ktorzy pracuja  nie maja czasu zeby siedziec 24/7 na spotach i pilnowac metkow czy robic dungi ktore robi sie dosc dlugo jak an serwer easy + beznadziejny drop ulepek z niego 

Nie wiem czy przegranie 11h na serwerze wbicie 205 lvl to no-life w tym czasie nie pilnując jakoś szczególnie metków czy bossów ;) a po 2 zapraszam na mapke 190 metków w pyte mozna bić niemal cały czas jakieś :)

Opublikowano

Dungi robi się bardzo szybko, raczej drop z nich jest słaby. Zmienił bym drop aniżeli czas, druga kwestia te przepustki, w dzień strasznie ciężko jest dorwać jakiegoś metka, a  o bosa to już nie pytam. Powinni albo usunąć przepustki albo dać większy drop z dungeonów. 

Opublikowano

Da się tu grać bez isa czy nie bardzo?

Nie da is daje w uj 

Serwer pod zarobek w uj  ceny  isu  z kosmosu i w dodatku czasowy 

Opublikowano

Da się tu grać bez isa czy nie bardzo?

Nie da is daje w uj 

Serwer pod zarobek w uj  ceny  isu  z kosmosu i w dodatku czasowy 

nie pierdziel głupot grałem na becie bez IS'a i teraz gram i całkiem przyjemnie się śmiga tylko kłopot to popularność serwera mała ilość bossów i metków jak na tą ilość graczy ciężko coś upolować a ulepek trzeba trochę i serio mogli by zrobić te dungeony jakieś darmowe bez przepustek nie są jakieś długie i monotonne a cierpliwi mogli by sobie spokojnie śmigać i robić powoli ekwipunek bez zbędnego ksucia i szarpania się na mapkach w 10 na jednego smoka 

Opublikowano

Muszą być dungi, bo 220 na mapie 100? 

Trochę lipa, na dodatek się na spotka wciskają, bo dropią ulepy i na bossy czekają xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Dungi robi się bardzo szybko, raczej drop z nich jest słaby. Zmienił bym drop aniżeli czas, druga kwestia te przepustki, w dzień strasznie ciężko jest dorwać jakiegoś metka, a  o bosa to już nie pytam. Powinni albo usunąć przepustki albo dać większy drop z dungeonów. 

Masz przepustki za PO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...