Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyjątek nieobsłużony: Newtonsoft.Json.JsonReaderException: Unexpected character encountered while parsing value: p. Path 'GoogleUsername', line 6, position 21.
   w Newtonsoft.Json.JsonTextReader.ReadStringValue(ReadType readType)
   w Newtonsoft.Json.JsonTextReader.ReadAsString()
   w Newtonsoft.Json.Serialization.JsonSerializerInternalReader.ReadForType(JsonReader reader, JsonContract contract, Boolean hasConverter)
   w Newtonsoft.Json.Serialization.JsonSerializerInternalReader.PopulateObject(Object newObject, JsonReader reader, JsonObjectContract contract, JsonProperty member, String id)
   w Newtonsoft.Json.Serialization.JsonSerializerInternalReader.Populate(JsonReader reader, Object target)
   w Newtonsoft.Json.JsonSerializer.PopulateInternal(JsonReader reader, Object target)
   w Newtonsoft.Json.JsonConvert.PopulateObject(String value, Object target, JsonSerializerSettings settings)
   w PoGo.NecroBot.CLI.AuthSettings.Load(String path) w D:\Dev\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Settings.cs:wiersz 44
   w PoGo.NecroBot.CLI.GlobalSettings.Load(String path) w D:\Dev\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Settings.cs:wiersz 318
   w PoGo.NecroBot.CLI.Program.Main(String[] args) w D:\Dev\NecroBot\PoGo.NecroBot.CLI\Program.cs:wiersz 31

sory mam takie problemy wiecie moze jak tego sie pozbyc ?

Kolejny... Przeczytaj pierwsza linie bledu.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra ogarnalem to lecz mam cos takiego 

[14:45:26] (POKESTOP) Name: J O A Ward Sculptor INFO: Looting failed, possible softban. Unban in: 1/45
[14:45:32] (POKESTOP) Name: J O A Ward Sculptor INFO: Looting failed, possible softban. Unban in: 2/45
[14:45:37] (POKESTOP) Name: J O A Ward Sculptor INFO: Looting failed, possible softban. Unban in: 3/45
[14:45:43] (POKESTOP) Name: J O A Ward Sculptor INFO: Looting failed, possible softban. Unban in: 4/45 

jak to ogarniczyc i wgl ? 

Opublikowano

dobra ogarnalem to lecz mam cos takiego 

[14:45:26] (POKESTOP) Name: J O A Ward Sculptor INFO: Looting failed, possible softban. Unban in: 1/45
[14:45:32] (POKESTOP) Name: J O A Ward Sculptor INFO: Looting failed, possible softban. Unban in: 2/45
[14:45:37] (POKESTOP) Name: J O A Ward Sculptor INFO: Looting failed, possible softban. Unban in: 3/45
[14:45:43] (POKESTOP) Name: J O A Ward Sculptor INFO: Looting failed, possible softban. Unban in: 4/45 

jak to ogarniczyc i wgl ? 

Dostałeś softbana poczekaj chwilę i przestanie tak pisać i Cię odbanuje. U mnie doszło do 36 i zaczęło znowu zbierać 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Jaką prędkość polecacie? 

i na ile najlepiej ustawić

DelayBetweenPokemonCatch": 2000,
  "DelayBetweenPlayerActions": 5000,

8816414724839291359194.png

Opublikowano

jak zrobiliście to w notatniku :

@echo off
:loop
start
NecroBot.exe
timeout
/t 1800 >null
taskkill /f /im NecroBot.exe >nul
timeout
/t 30 >null
goto loop

otwiera wam 2 konsole ? mi na koniec zamyka i juz nie uruchamia ponownie 

Opublikowano

Jaką prędkość polecacie? 

możesz dać 0, będzie pracował na pełnych obrotach. Z tego co mi się wydaje ta funkcja jest do operowania pokesnipere, ale sam sniper nie jest w pełni funkcjonalny na razie więc można dać 0. Prędkość no tak do 100 - 150 max, ja używam zazwyczaj 80.

Opublikowano

Jaką prędkość polecacie? 

możesz dać 0, będzie pracował na pełnych obrotach. Z tego co mi się wydaje ta funkcja jest do operowania pokesnipere, ale sam sniper nie jest w pełni funkcjonalny na razie więc można dać 0. Prędkość no tak do 100 - 150 max, ja używam zazwyczaj 80.

Przecież tutaj masz opóźnienie w łapaniu pokemonów i opóźnienie w akcjach bota np. transferowanie.

Opublikowano

a przy 80 nie nabijaja sie jajka co nie ? 

Trzeba popróbować, coś tam niby nabija, ale wolno. Jak ci naprawdę zalezy na jajkach to daj 30 km/h. Ale według mnie te jajka to i tak są G... warte. Tylko te 10 km dają rade ew.

Opublikowano

AKTUALIZACJA 0.3.3

UWAGA! WREŚCIE WYCZEKIWANA AKTUALIZACJA 0.3.3 JUŻ JEST!

NAPRAWIA ZATRZYMYWANIE SIĘ BOTA PO 30 MINUTACH!

zalecam robić kopie zapasowe configów oraz auth.json, ponieważ przy aktualizacji config się resetuje razem z auth.json !

będzie opcja że zdejmuje bana tylko po przez pokestopy ? 

Ale ta opcja jest :)

:)

Opublikowano

AKTUALIZACJA 0.3.3

UWAGA! WREŚCIE WYCZEKIWANA AKTUALIZACJA 0.3.3 JUŻ JEST!

NAPRAWIA ZATRZYMYWANIE SIĘ BOTA PO 30 MINUTACH!

zalecam robić kopie zapasowe configów oraz auth.json, ponieważ przy aktualizacji config się resetuje razem z auth.json !

będzie opcja że zdejmuje bana tylko po przez pokestopy ? 

Ale ta opcja jest :)

:)

Ale bo jak ja się tepam do rare poka to od razu mi go łapie i mam catchflee a chodzi mi o to by najpierw bot używał pokestopa by zdjąć bana a dopiero potem łapał tego rare poka by on nie uciekł 

Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi jak zmienie z tych ustawień "DefaultLatitude": 40.785091, "DefaultLongitude": -73.968285, na jakieś inne to wywala mi błąd z poke stopami

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wie ktoś o co chodzi jak zmienie z tych ustawień "DefaultLatitude": 40.785091, "DefaultLongitude": -73.968285, na jakieś inne to wywala mi błąd z poke stopami

"brak pokestop w twoim rejonie"

jak naprawic?

"DefaultLatitude": xx.xxx,

"DefaultLongitude": xx.xxxx,

pamiętajcie o kropkach w środku kordów i o przecinkach na końcu korda

Nowicjusz
Opublikowano

podczas działania bota mozna zmienic kordy i automatycznie do nich sie teleportuje, czy trzeba zresetowac bota?

Nowicjusz
Opublikowano

podczas działania bota mozna zmienic kordy i automatycznie do nich sie teleportuje, czy trzeba zresetowac bota?

Opublikowano

Dobry spot do expa nie licząc tego, który jest podany automatycznie? Już nudzi mnie widok złapanych pinsirów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...