Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilkunastu minut na 2 botach ( tym i innym oczwyiśćie) pojawia się taki sam błąd... też macie ten problem? uprzedze pytania, koordy są z kropkami, loguje sie przez PTC
Czyżby wzieli sie za boty? 

http://imgur.com/p8SLV4f

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od kilkunastu minut na 2 botach ( tym i innym oczwyiśćie) pojawia się taki sam błąd... też macie ten problem? uprzedze pytania, koordy są z kropkami, loguje sie przez PTC

Czyżby wzieli sie za boty? 

http://imgur.com/p8SLV4f

Zaraz obczaję sprawę,

Witam mam taki problem... i nie bardzo wiem o co chodzi.. proszę o pomoc

https://zapodaj.net/f15ef992a973a.bmp.html

Błąd w configu: Item recycler

Ogólnie masz coś nie halo z frameworkiem i javą, zaktualizuj je.

Opublikowano

mam to samo 

to wina bota czy serwerów że cały czas mnie rozłącza ? i każe nacisnąć klawisz w celu ponownego zalogowania 

Ktos pomoze ?

Widzę że jest to powielany błąd. Jeśli od tak o nagle wszyscy mają jakieś błędy to zapewne serwery świrują. Jak coś będę wiedział to napiszę w tym temacie :)

@Edit

Serwery google offline :(

tzn. Może nie offline, ale w każdym razie są jakieś problemu u google'a, cierpliwości.

@Edit2

Coś nie tak z google, albo przeciążenia, albo trzeba poczekać na aktualizację bota. U mnie się loguje i wywala tak z kilka razy po czym "googleofflinexe..." error wyskakuje.

Opublikowano

AKTUALIZACJA 0.3.0

POWINNY USTĄPIĆ ERRORY!

PRZED URUCHOMIENIEM SPRAWDŹ, CZY CONFIG JEST ZGODNY Z NOWĄ WERSJĄ!!!

AKTUALIZACJA INSTALUJE SIĘ SAMA (AUTOUPDATE)

DODANO POKESNIPER!!!

Po aktualizacji bota odpalamy tu:

151fbc9388a0144e8a0413d1fb7cc54c.jpeg

Zmiany: ENG

Commit log from 'v0.2.1' to 'v0.3.0' (most recent changes are listed on top):
9588d6e Revert "update version"This reverts commit 207db29.
09e8831 Build fix
207db29 update version
dbe253e setting up template for renaming function (#1264)
dec4152 + Fixed snipe logic crash (#1308)
16b14cd Added some nests (#1309)
dcff2ad Latest API version
432ff56 Using my fork of Ferox's api
e0981b1 Merge pull request #981 from hendrawd/masterAdd indonesia translation file
1860d18 Merge pull request #1302 from erkutalakus/patch-7Update translation.tr.json
93a07b5 Merge pull request #1304 from panthernet/masterFixed translations to use default values + updated russian translation
d8de650 + Fixed translations to fill missing parts from default english translation
2efa5e4 Merge remote-tracking branch 'refs/remotes/NecroBot/master'
19650d3 Update translation.tr.json
dcdfb43 Fixed auth.json not being created
b9c0bcc Fixed translations not loading (#1298)* + Updated russian translation
* + Fix for transaltions not being loaded due to deserialization problems
f4cb986 + Merge
df46a90 + Fix for transaltions not being loaded due to deserialization problems
e69b475 Update FR translation (#1270)
1b619ae fix: DelayUtils not delaying (used async mode) (#1290)
0991cd2 + Updated russian translation (#1291)
45d1565 + Updated russian translation
688f999 [Feature] Configurable Pokemon Sniping (#1287)* Snipe Task initial commit
* Update merge
* Change data source for sniping data
* Fixes for sniping to avoid softban properly
* Catch incase api call fails while sniping
* Fix default settings
* Snipe Task initial commit
* Update merge
* Fix default settings
* Updated configuration for Sniping to reduce complexity between locations and pokemon. It now catches any pokemon you want to snipe at any of the sniping locations you specify.
8b74efa Revert "[Feature] Configurable Pokemon Sniping" (#1281)
8acbe5b Update translation.tr.json (#1276)Added new translations.
P.S. In v0.2.1, when I change "TranslationLanguageCode", bot empties translation file and returns to English. (I tried it Russian and Turkish translations, same result.) As a reminder.
e7e5da2 Improved bottleneck when run out of pokeballs (#1280)Due to the sleep in here this function can delay the walk to a pokestop up to (pokemons around you) * 3 sec. Not sure if it's worth to implement the calls. A check for EventNoPokeballs after the EncounterPokemon with a loop break might be better even though it's after the sleep.
d4d3858 [Feature] Configurable Pokemon Sniping (#1274)* Snipe Task initial commit
* Update merge
* Fix default settings
087304b fix dumping path
ba79e2f ghetto fix those nasty warnings
4b8c791 fix dump to csv
b660fa4 [FIX] For Evolution Logic with LuckyEggs (#1272)LuckyEgg existence should be checked before "UseLuckyEggsMinPokemonAmount" condition to be able to bypass it.
If there is no LuckyEgg in inventory, there is also no need to check "pokemonToEvolve.Count" value.
33cdbd4 Events: Add Pokestop ID in FortUsed event (#1269)
0965248 Name & Icon Change (#1268)* update google auth
* Name & Icon
* Name & Icon Change
Changed Name to "NecroBot"
5cd6ebc Fix random delays and DelayBetweenPlayerActions compile errors (#1263)* Fixed type conversion compile error
* Fixed DelayBetweenPlayerActions for Logicsettings interface
1ffad37 Merge pull request #1261 from 5andr0/masterCritical auth fix for PTC users
28f875d Critical auth fix for PTC usershttps://github.com/FeroxRev/Pokemon-Go-Rocket-API/pull/55
90b197c Merge pull request #1243 from cqhtyi/patch-1Update translation.zh_CN.json
432115a Merge pull request #1249 from Cyberek/feature/global-delay-between-actions-newFEATURE: randomized delay between each action
af39dae FEATURE: randomized delay between each actionDelayBetweenPlayerActions (Value)
Delay in miliseconds between any actions (such as attempt to catch a
pokemon, evolving a pokemon, farming a pokestop, recycling an itep etc).
This value is randomized between + and - 30% of given value after each
action. If set to 0, default delays are applied (for some of the
actions).
5343188 update version
dfb10c5 Update translation.zh_CN.json
566451b Include language file to csproj
e124f82 Add Indonesia translation file: translation.id.json
486a979 Merge pull request #1 from NecronomiconCoding/masterMerge upstream to this

Opublikowano

Można było prościej ponazywać w tym bocie rzeczy, ale ok. Nie czepiam się.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Nowicjusz
Opublikowano

Jak bot dziala, to moge wlaczyc pokemon go na swoim tablecie czy beda jakies komplikacje?

Opublikowano

Jak bot dziala, to moge wlaczyc pokemon go na swoim tablecie czy beda jakies komplikacje?

Włączyć możesz, ale:

- zapewne wywali bota

- dostaniesz softa po wejściu na tablet

@topic

Oto mój config na wersję 0.3.2

http://www12.zippyshare.com/v/7qEpSkZc/file.html

SCAN:

c2625e689fd4ed0560ea52ce0723bfc0.jpeg

PRZED UŻYCIEM, SPRAWDŹ CZY PODANE USTAWIENIA SPEŁNIAJĄ TWOJE KRYTERIA, ŻEBY NIE BYŁO PROBLEMÓW TYPU: "BOT WYRZUCIŁ MI POKEMONA Z 1500 CP A ZOSTAWIŁ Z 600 CP!!"

Opublikowano

A u mnie w ogóle się nie uruchamia konsola, nic zero reakcji.

Ktoś coś?

Możliwe że to dlatego, że mam problemy z attention required CloudFlare?

Opublikowano

Siemka, po jakimś czasie BOT po prostu przestaje cokolwiek robić - na przykład zatrzymuje sie w drodze do pokestopa (80m) i nic się więcej juz nie dzieje. Dodam, że sprawdzałem to różnych lokalizach. Nawet na podanym wyżej konfigu. W tym przypadku zawsze musze restartować BOTa aby znów ruszył. Macie jakiegoś protipa dla mnie? :) 

BTW. Ktoś mógłby się podzielić też swoimi configami jeśli macie jakąś dobrą miejscówkę.

Opublikowano

AKTUALIZACJA INSTRUKCJI!

Siemka, po jakimś czasie BOT po prostu przestaje cokolwiek robić - na przykład zatrzymuje sie w drodze do pokestopa (80m) i nic się więcej juz nie dzieje. Dodam, że sprawdzałem to różnych lokalizach. Nawet na podanym wyżej konfigu. W tym przypadku zawsze musze restartować BOTa aby znów ruszył. Macie jakiegoś protipa dla mnie? :) 

BTW. Ktoś mógłby się podzielić też swoimi configami jeśli macie jakąś dobrą miejscówkę.

Dziwne, u mnie od 24 minut idzie bez zarzutu. Jakie masz delaye? Może zbyt niskie i łapie timedout'a

Opublikowano

AKTUALIZACJA INSTRUKCJI!

Dziwne, u mnie od 24 minut idzie bez zarzutu. Jakie masz delaye? Może zbyt niskie i łapie timedout'a

Dokładnie te same co z twoim configu, wylaczylem tylko ewoluowowywanie pokemonów. Teraz zrobiłem dla testu konto PCT. Może mam jakiegoś REFRESH TOKENA, bo coś tam czytałem i wywala, ale nie mam pojęcia. Jakbyś mógł coś poradzić to będę wdzięczny i nagrodze przez kilka dni limitami lajków! :D Ale w moim koncie nie mam załączonej weryfikacji dwuetapowej.

Opublikowano

edit: nie doczytałem z tym wpisaniem passów.Bocik sztosiwo, wyciąga owiele większy exp niż inne i sporo fajnych opcji :D Kreygasm

Opublikowano

Dzięki za bota :) , możesz zapodać opcję dodania IV do nazwy dla wszystkich ? bo zostało dodane do 95+ tylko a 80+ też by mnie interesowało z góry dzięki, świetna robota !:)

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...