Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywala błąd, może ktoś poradzić coś?

blad.png

mialem ten sam problem przez niedoczytanie, masz na 1 stronie w temacie odpowiedź.Mianowicie musisz wpisać username w taki sposób    : "username",

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie bota, ustawie sobie zeby wyrzucał pokemony poniżej 85 % lecz jak zrobić by nie wyrzucił mi moich najlepszych pokemonów pod względem CP? (przykladowo mam 4 vaporeony 1800+ i chce by zostaly na swoim miejscu)

sygnatura.png

Opublikowano

Transferuje mi lepsze pokemony, a słabsze zostawia, albo zgłupiałem, ale napiasne jest:

(TRANSFERED) Dratini - CP: 579  IV: 38,12%   [Najlepszy poziom CP: 515  IV: 84,91%] (Cukierki: 24)

Opublikowano

Transferuje mi lepsze pokemony, a słabsze zostawia, albo zgłupiałem, ale napiasne jest:

(TRANSFERED) Dratini - CP: 579  IV: 38,12%   [Najlepszy poziom CP: 515  IV: 84,91%] (Cukierki: 24)

no zostawil lepszego, nie rozumiem w czym problem xD

Opublikowano

Lepszego? CP 579 sprzedany, zostawiony CP 515.

Tylko nie do końca rozumiem czym dokładnie jest IV. Może o to chodzi, a nie wiem :P Może mi ktoś wyjasnić dokladniej?

Opublikowano

Czemu ten bot przestaje działać po 30min?

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Lepszego? CP 579 sprzedany, zostawiony CP 515.

Tylko nie do końca rozumiem czym dokładnie jest IV. Może o to chodzi, a nie wiem :P Może mi ktoś wyjasnić dokladniej?

iv to niewidoczne staty czyli attack defense stamina, lepiej jest mieć pokemona z 95% iv i 300cp niż iv 20% i cp 900.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :P

A jest możliwość zbierania Pokemonow np w Sydney, a później normalnego grania w Polsce bez otrzymania Perm Bana?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :P

A jest możliwość zbierania Pokemonow np w Sydney, a później normalnego grania w Polsce bez otrzymania Perm Bana?

Nie dostaniesz perma bana, najwyżej co to soft bana na 30min-24h. Poszukaj w tym dziale był bot który tego bana zdejmuje ( działa bo testowałem)

tu masz : http://www.mpcforum.pl/topic/1564224-dlquickspin-auto-unban/

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ten bot potrafi sciagac bana.

Czemu ten bot przestaje działać po 30min?

Ptc czy google?

google

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Tez tak macie, ze jak sie bot rozlaczy to zeby potem znowu zaczal chodzi to trzeba wcisnac jakis klawisz? Bez sensu

[10:26:44] (INFO) Program will continue after the key press...
Opublikowano

Bot działa tylko przez 30 min, bo nie macie pewnie tego google tokena, z resztą ja tak samo go nie posiadam. Mam pytanie teraz jak zrobić, żeby pozwolić na ten token ? w auth pisze tak "GoogleRefreshToken": null, i co wstawić w miejsce null żeby działało ? 

Opublikowano

Tez tak macie, ze jak sie bot rozlaczy to zeby potem znowu zaczal chodzi to trzeba wcisnac jakis klawisz? Bez sensu

[10:26:44] (INFO) Program will continue after the key press...

zmień  "StartupWelcomeDelay": true, na false.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Bot działa tylko przez 30 min, bo nie macie pewnie tego google tokena, z resztą ja tak samo go nie posiadam. Mam pytanie teraz jak zrobić, żeby pozwolić na ten token ? w auth pisze tak "GoogleRefreshToken": null, i co wstawić w miejsce null żeby działało ? 

Ale ja np. korzystam z ptc i mam to samo

Opublikowano

Ale ja np. korzystam z ptc i mam to samo

No to już sam nie wiem. Czekamy na autora tematu :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...