Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra sprawdzilem jak wyglada ten path, jezeli jest to ostatni pokemon to nie powinno byc przecinka

cos takiego

"PokemonsToEvolve": [
    "caterpie",
    "weedle",
    "pidgey"
  ],

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Snorlax",

Wyjątek nieobsłużony: Newtonsoft.Json.JsonReaderException: After parsing a value an unexpected character was encountered: ". Path 'PokemonsToEvolve[8]', line 199, position 4.
   w Newtonsoft.Json.JsonTextReader.ParsePostValue()

Wklej tresc 199 linii z pliku config.json

"Snorlax",

Wyjątek nieobsłużony: Newtonsoft.Json.JsonReaderException: After parsing a value an unexpected character was encountered: ". Path 'PokemonsToEvolve[8]', line 199, position 4.
   w Newtonsoft.Json.JsonTextReader.ParsePostValue()

Wklej tresc 199 linii z pliku config.json

"Snorlax",

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wykasowałem i to samo 

W każdym razie nie jest to błąd bota tylko sprawa twojego configu. Nagrzebałeś coś, niepoprawnie wpisałeś albo popełniłeś błąd (wtf evo dla snorlaxa? :D )

Opublikowano

Wyjątek nieobsłużony: Newtonsoft.Json.JsonReaderException: Additional text encountered after finished reading JSON content: ,. Path '', line 310, position 1.

w Newtonsoft.Json.JsonTextReader.Read()
   w Newtonsoft.Json.Serialization.JsonSerializerInternalReader.Deserialize(JsonReader reader, Type objectType, Boolean checkAdditionalContent)
   w Newtonsoft.Json.JsonSerializer.DeserializeInternal(JsonReader reader, Type objectType)
   w Newtonsoft.Json.JsonConvert.DeserializeObject(String value, Type type, JsonSerializerSettings settings)
   w Newtonsoft.Json.JsonConvert.DeserializeObject[T](String value, JsonSerializerSettings settings)
   w PoGo.NecroBot.CLI.GlobalSettings.Load(String path) w C:\Users\tvgfx\Documents\Pokemon Go Bot\PoGo.NecroBot.Logic\Settings.cs:wiersz 261
   w PoGo.NecroBot.CLI.Program.Main(String[] args) w C:\Users\tvgfx\Documents\Pokemon Go Bot\PoGo.NecroBot.CLI\Program.cs:wiersz 31

W 31 lini mam to :  {
W 261 lini mam to : "KeepMinIvPercentage": 30.0,
W 310 lini mam to : },

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyjątek nieobsłużony: Newtonsoft.Json.JsonReaderException: Additional text encountered after finished reading JSON content: ,. Path '', line 310, position 1.

w Newtonsoft.Json.JsonTextReader.Read()
   w Newtonsoft.Json.Serialization.JsonSerializerInternalReader.Deserialize(JsonReader reader, Type objectType, Boolean checkAdditionalContent)
   w Newtonsoft.Json.JsonSerializer.DeserializeInternal(JsonReader reader, Type objectType)
   w Newtonsoft.Json.JsonConvert.DeserializeObject(String value, Type type, JsonSerializerSettings settings)
   w Newtonsoft.Json.JsonConvert.DeserializeObject[T](String value, JsonSerializerSettings settings)
   w PoGo.NecroBot.CLI.GlobalSettings.Load(String path) w C:\Users\tvgfx\Documents\Pokemon Go Bot\PoGo.NecroBot.Logic\Settings.cs:wiersz 261
   w PoGo.NecroBot.CLI.Program.Main(String[] args) w C:\Users\tvgfx\Documents\Pokemon Go Bot\PoGo.NecroBot.CLI\Program.cs:wiersz 31

W 31 lini mam to :  {
W 261 lini mam to : "KeepMinIvPercentage": 30.0,
W 310 lini mam to : },

Te dwa ostanie to nie są od configu tylko konflikt z plikami program.cs i settings.cs

Jeśli jeszcze nie posiadasz notepad++ to zainstaluj, masz źle ułożone te nawiasy { } albo któreś z linii/poleceń się przesunęło i wprawia całą resztę w konflikt. Spróbuj zrobić czysty config i przepisać wartości ze starego po kolei, aby dowiedzieć się, która powoduje błąd oczywiście jeśli ci się chce i masz chęć, bo to naj bardziej skuteczny aktualnie sposób. Lecz wpierw sprawdź położenie tych  { } i innych linii.

Opublikowano

Czy jest za to softban?

A w czym ci softban przeszkadza? Jak używasz jednej dobrej lokacji (Central park NY best EXP) i o ile nie ustawisz prędkości bota na 500km/h oraz zasięg na 100km to żadnego softbana nie złapiesz. A jeśli nawet to soft bany przy używaniu bota same znikają po 3 minutach.

Opublikowano

Czy ten bot otwiera jajka ? :D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

co zrobić jak co chwile wyskakuje takie coś?

Sprawdź czy koordynaty i config się zgadza, jeśli tak to naciśnij dowolny klawisz

@topic

35484146974397033015.jpeg

Działa, lajk ;)

­39566146920630933015.png

Opublikowano

co zrobić jak co chwile wyskakuje takie coś?

PRZECINKI :D

Nie może być 58,99999

Ma być 58.99999

Niepozorne, a jednak.... :DxD

Opublikowano

mam klikać co minute? -.-

co chwile mi to wyskakuje.

mam kropki zamiast przecinków w kordach.

na screenie jakoś nie widzę :P

Opublikowano

Gra wykrywa zbyt szybkie przemieszczanie przy nabijaniu jajka typu jazda samochodem więc i w bocie ustawienia powinny być zachowane naturalne jeśli masz zamiar inkubować jaja, tak do 50 km/h max, lecz nie wiem jaki jest limit km/h przy tym zabezpieczeniu.

SIemka, żeby bot nabijał kilometry na jajkach to ma być pewna prędkość czy dowolna ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...