Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu jak zaznaczam lapanie pokemnow to idzie te np. 20 metrow i cofa sie i znowu idzie i tak caly czas

Dołączam się do pytania.

Opublikowano

Działa ładnie pięknie wszystko, tylko wie ktoś czy da rade zrobić żeby bot nie wyłączał się co 30min?

Czasem wariuje ;/

Opublikowano

Działa, polecam ! :D

Bylo fajnie, póki nie zrestartowałem bota. Mam błąd "Failed to download file: Pokebuddy.exe. Retry Later."

Jakieś fixy?

Opublikowano

Mam win 7 home premium i mi to nie działa, gdy pobieram plik, wypakowuje go do folderu, i odpalam tego pokeBuddy to jakaś aktualizacja "UPDATE WIZARD" się włącza i cos sie ładuje, i nagle wyskakuje komunikat "Failed to dowland file: PokeBuddy.exe retry leter. 

Opublikowano

Mam win 7 home premium i mi to nie działa, gdy pobieram plik, wypakowuje go do folderu, i odpalam tego pokeBuddy to jakaś aktualizacja "UPDATE WIZARD" się włącza i cos sie ładuje, i nagle wyskakuje komunikat "Failed to dowland file: PokeBuddy.exe retry leter. 

Bylo fajnie, póki nie zrestartowałem bota. Mam błąd "Failed to download file: Pokebuddy.exe. Retry Later."

Jakieś fixy?

Ten błąd jest od 2 godzin.

Czekamy na rozwiązanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pierwszy bot który mi działa ze wszystkich które próbowałem od rana. Chodzi, łapie poki, odwiedza pokestopy, transferuje slabe poki. 0 bledow, dzisiaj chyba byla jakas aktualizacja

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pierwszy bot który mi działa ze wszystkich które próbowałem od rana. Chodzi, łapie poki, odwiedza pokestopy, transferuje slabe poki. 0 bledow, dzisiaj chyba byla jakas aktualizacja

Tak coś tam poprawili, wszystko chula jak należy.

A przed chwilą trafiłem takie coś ;)

[P - 12:48:35] [Catch Pokemons] We caught a Snorlax (Probability: 13.74%) with CP 1689, used 1 x ITEM_POKE_BALL and received 660 XP

Opublikowano

[P - 12:48:35] [Catch Pokemons] We caught a Snorlax (Probability: 13.74%) with CP 1689, used 1 x ITEM_POKE_BALL and received 660 XP

najs, gdzie szukasz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

najs, gdzie szukasz?

Central park NY

Mam ostatnie pytanko . czy aby napewno nie ma ten pokebuddy Rata ani żadnych tego typu ( nie chce botneta :/)

Nie, nie ma. Finndev nie robi takich rzeczy :)

Opublikowano

(pokemon) got away using a ITEM_POKE_BALL

I tak cały czas, ktoś coś?

Dostałeś soft bana musisz odczekać do 24h aż ci go ściągną.

na ile max można ustawić walk speed?

Nie wiem, ja miałem 90km to czasem pokestopy omijał. Teraz mam 16km i jest ok :)

Opublikowano

PokeStopy mogę chociaż zbierać?

Jak masz soft bana to nic nie złapiesz a z pokestopów nic nie dostaniesz. Musisz odczekać

Opublikowano

Od siebie polecił bym wam wylaczyc opcje Evolve Pokemons i potem odpalic Lucky Egg  i znów odpalic bota wlaczyc opcje evolve pokemons i dostaniemy więcej expa :)

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...