Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Żeby się zalogować  do tego pokebuddy to muszę podać swój login i hasło do konta google, to jest bezpieczne?

Nie ale inaczej sie nie da :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Żeby się zalogować  do tego pokebuddy to muszę podać swój login i hasło do konta google, to jest bezpieczne?

Nie ale inaczej sie nie da :P

A co to jest to PTC?

Opublikowano

Czy tak naprawdę trudno zobaczyć kilka postów wyżej NA TEJ SAMEJ STRONIE? Nie grajcie w gry zacznijcie uczuć się używać mózgu....

Opublikowano

Czy jest jakiś program w którym po zalogowaniu się na swoje konto można by przeglądać swoje pokemony (pod względem CP i IV), oraz wyrzucać ręcznie niepotrzebne poki?

Bez GPSa najlepiej.

Nie chcę się logować normalnie w androidzie bo mi przepełni się plecak itemami po awansie poziomów.

Opublikowano

Wie ktoś może czemu gdy próbuje odpalić bota, żeby połączyć te konta to nie wyświetla się żaden kod tylko - 

P - 13:47:19] Doing Google login...
[P - 13:47:19] [Error] GoogleAuthError: BadAuthentication
[P - 13:47:19] [Error] GoogleAuthError: Please make sure you entered correct email/pass in settings
[P - 13:47:19] Failed to login.
[P - 13:47:19] Stopping...

Opublikowano

Wie ktoś może czemu gdy próbuje odpalić bota, żeby połączyć te konta to nie wyPowaświetla się żaden kod tylko - 

P - 13:47:19] Doing Google login...
[P - 13:47:19] [Error] GoogleAuthError: BadAuthentication
[P - 13:47:19] [Error] GoogleAuthError: Please make sure you entered correct email/pass in settings
[P - 13:47:19] Failed to login.
[P - 13:47:19] Stopping...

Poważnie pytasz? Czarno na białym jest napisane że błędny mail/hasło wpisałeś.

Admin Cienia
Opublikowano

Coś źle robisz ale co? Włącza się normalnie, robi to co ma, biega ok, 50k ~~ na godzine trzyma, nie wywala, sam się loguje, w czym problem?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Coś źle robisz ale co? Włącza się normalnie, robi to co ma, biega ok, 50k ~~ na godzine trzyma, nie wywala, sam się loguje, w czym problem?

Odpalam PokeBuddy i nic , wgl się nie włącza a w ctrl+alt+del nie pokazuje nawet procesu.

Mam tak na Win7 i Win8 , wczoraj na tym i na tym wszystko działało normalnie ..

Opublikowano

Jak ustawić bota żeby transferował wszystkie pokemony poniżej 700CP?

PokeBuddy ma akurat zwalony transfer, jak już chcesz tylko wytransferować poksy, to nawet na takim PidgeyBocie dasz radę.

To tutaj jest Czarizard?

Nowicjusz
Opublikowano

Jak ustawić bota żeby transferował wszystkie pokemony poniżej 700CP?

PokeBuddy ma akurat zwalony transfer, jak już chcesz tylko wytransferować poksy, to nawet na takim PidgeyBocie dasz radę.

No właśnie mam Windows 10 i nie działa mi transfer pokemonów ;-/ w starszych wersjach botów działał a teraz nie chcą się transferować ;-/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...