Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lazarus.1988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o dodanie daty startu serwera - inaczej zapowiedź poleci do kosza ponieważ to najważniejsza rzecz.

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po przeczytaniu, po przemyśleniu.... Stwierdzam, że to następny serwer, który postoi na rynku może 6 miesięcy a potem odleci w nie pamięć. Ludzie szukają teraz czegoś wyjątkowego. To co jest na tym serwerze w połowie sie powtarza. Jak dla mnie nie przejdzie. Powodzenia życzę :)

Kluczem do sukcesu jest skoncentrowanie umysłu na tym czego pragniemy, a nie na tym czego się boimy.

Opublikowano

Proszę o dodanie daty startu serwera - inaczej zapowiedź poleci do kosza ponieważ to najważniejsza rzecz.

6 Sierpień 2016, wystarczyłoby użyć opcji "Szukaj", albo przeczytać temat.

arijh2.jpg

Opublikowano

Serwer dość nietypowy, jest to coś nowego. Gratuluję pomysłu, a nie robienie kolejnego serwera, który niczym się nie różni.

Polecam oraz może zawitam na starcie. :)

Opublikowano

Jakoś wasza prezentacja serwer mnie nie zachęca do gry , ale dam szanse dla serwer osobiście.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

O 18:30 ruszy forum serwerowe, chętnych zapraszam

http://mjollnir.eu/forum/

Jak narazie jest tylko forum. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

O 18:30 ruszy forum serwerowe, chętnych zapraszam

http://mjollnir.eu/forum/

Jak narazie jest tylko forum. 

Przecież miał być dzisiaj start  ogólnie to chcieli startować 5 bo taka była data na początku tematu ale to znikło  to o której start i czy w ogóle ?

Opublikowano

@Darasziom

później lazarus wpadł na pomysł zrobienia długiej bety żeby wyeliminować wszystkie błędy. Dzisiaj jest jej start

to co dalej startuje beta czy oficjalny start bo teraz to już nic nie wiem jak beta to to jeb.. ten serwer ile można czekać miał być start 5 już 

Opublikowano

@Darasziom

później lazarus wpadł na pomysł zrobienia długiej bety żeby wyeliminować wszystkie błędy. Dzisiaj jest jej start

to co dalej startuje beta czy oficjalny start bo teraz to już nic nie wiem jak beta to to jeb.. ten serwer ile można czekać miał być start 5 już
Beta, a więc wypie*dalaj
Opublikowano

Napiszę jeszcze raz bo odpowiedzi nie uzyskałem. 
Spojrzenie na temat po przeczytaniu fabuły. Czyli zakładając postać wchodzimy do świata gdzie Biolog stworzył nowy gatunek i włada trzema królestwami? Czy będą do tego nawiązania/misje czy  może serwer opiera się całkowicie na tej fabule i przez cały czas gry towarzyszą nam misję i nawiązania do tego? Czy to będzie jakoś ciekawie zrobione? Jeśli nie macie pomysłu, jestem chętny. Mam duże doświadczenie w pokazywaniu historii(z względu na typ pracy jaki wykonuję) i myślę, że byłoby ciekawie(tak ciekawie, że ludzie czytaliby w końcu wszystkie questy) 

Opublikowano

Napiszę jeszcze raz bo odpowiedzi nie uzyskałem. 

Spojrzenie na temat po przeczytaniu fabuły. Czyli zakładając postać wchodzimy do świata gdzie Biolog stworzył nowy gatunek i włada trzema królestwami? Czy będą do tego nawiązania/misje czy  może serwer opiera się całkowicie na tej fabule i przez cały czas gry towarzyszą nam misję i nawiązania do tego? Czy to będzie jakoś ciekawie zrobione? Jeśli nie macie pomysłu, jestem chętny. Mam duże doświadczenie w pokazywaniu historii(z względu na typ pracy jaki wykonuję) i myślę, że byłoby ciekawie(tak ciekawie, że ludzie czytaliby w końcu wszystkie questy) 

No takie rzeczy Ciekawe to ja bym poczytal :)

Opublikowano

Wybaczcie, nie zdążyłem ze wszystkim wczoraj, już wszystko stoi:

strona, forum, klient, wszystko jest

http://mjollnir.eu/index.php

Zaraz wyczyszcze tabele.

Edit2: Nie zdążyłem wczoraj ze wszystkim, dlatego nie będę włączał ItemShopa.

Nie chcę, żeby mówiono, że zabrałem kasę z chujowego serwera i nie dotrzymuję słowa.

Kanały gry włączę w samo południe.

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...