Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakim programem to otworzyc ?!

Notatnik

ale by urochomic, nie widze tam exe

Może antywirus? a jak nie to albo ściągnąłeś wersje do kompilacji albo czas przejść się do okulisty :P 

Opublikowano

Może antywirus? a jak nie to albo ściągnąłeś wersje do kompilacji albo czas przejść się do okulisty :P

Racja nie ta wersja hehe :D, na org user działasz czy cos edit bylo ?

http://doladujfon.pl/ - Darmowe doładowania, losuj z nami.

Opublikowano

Panowie przyznam bez bicia że nie przeczytałem wszystkich postów jednakże w sporej ich części nie znalazłem nurtujących mnie zagadnień... mianowicie zastanawia mnie kilka rzeczy:

po pierwsze co bierze pod uwagę parametr  <KeepMinIvPercentage>80</KeepMinIvPercentage> tj ten % perfekcji ( bo częsci +90% perfekcji mają pokemony z bardzo małym cp) i jaki to ma wpływ na grę, rozwój pokemona - czy oby warto brać go pod uwagę... w grze nie ma czegoś takiego, a boot go wylicza...

po drugie pokemony mają rożne ataki ( nie wiem czy dana rasa pokemona ma 4 czy i więcej możliwości) - dwa są podane w informatorze o pokemonie, na co warto/trzeba zwrócić uwagę ?

z boota korzystam z wersji v4 widziałem grę tylko na emulatorze - na telefonie jeszcze tego nie odpalałem... ba nawet jeszcze nie próbowałem walczyć i może stąd moje pytania mogą okazać się głupie.

Reasumując czy tylko CP sie liczy ?

Opublikowano

Mam problem bot cały czas wywala takie errory   :D

2016-07-31 13:31:49.3308|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Ptc
2016-07-31 13:31:51.8685|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoBot|Starting bot.
2016-07-31 13:31:51.8985|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Ptc
2016-07-31 13:31:53.1488|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoBot|Starting bot.
2016-07-31 13:31:53.1488|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Ptc
2016-07-31 13:31:53.3684|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 31.07.2016 13:31:53
2016-07-31 13:31:54.6131|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoBot|Starting bot.
2016-07-31 13:31:54.6251|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Ptc
2016-07-31 13:31:54.6495|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 31.07.2016 13:31:54
2016-07-31 13:31:56.1020|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 31.07.2016 13:31:56
2016-07-31 13:31:57.4354|FATAL|PokemonGo.Haxton.Console.Program|Fatal error, attempting to restart
2016-07-31 13:31:57.4524|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Ptc
2016-07-31 13:31:59.0205|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoBot|Starting bot.
2016-07-31 13:31:59.0335|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Ptc
2016-07-31 13:32:00.5252|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 31.07.2016 13:32:00
2016-07-31 13:32:00.9746|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Bot.PoGoBot|Starting bot.
2016-07-31 13:32:00.9876|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Login.PoGoLogin|Logging in with account type: Ptc
2016-07-31 13:32:02.4795|INFO|PokemonGo.Haxton.Bot.Inventory.PoGoInventory|Updating inventory at 31.07.2016 13:32:02
Opublikowano

czemu co jakiś czas bot pokazuje cały ciąg updating inventory ? po resecie bota działa ok i po jakimś czasie znowu.

Polecam przeczytać parę stron wcześniej. 

korzystam z wersji v4 

skad taka wersje wziales ?

Na GitHubie są aktualizacje

Co musze zmienic w confingu zeby bot odpalal sie ponownie po 30 minutach ?

Nie ma takiego ustawienia. Musisz sam dopisać to do aplikacji

Opublikowano

Działa :3 Za pierwszym razem około 100k expa na godzinę, może akurat przy większej ilości godzin, średnia wychodzi te 150k.  :D  Nabijamy lvl  :yay:

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

korzystam z wersji v4 

Są, ale tam w ogóle nie ma żadnego exe, to jak to odpalić?

Opublikowano

czemu co jakiś czas bot pokazuje cały ciąg updating inventory ? po resecie bota działa ok i po jakimś czasie znowu.

Polecam przeczytać parę stron wcześniej. 

korzystam z wersji v4 

Co musze zmienic w confingu zeby bot odpalal sie ponownie po 30 minutach ?

Nie ma takiego ustawienia. Musisz sam dopisać to do aplikacji

jest nowsza wersja ale jak ja odpalic ?

Opublikowano

Są, ale tam w ogóle nie ma żadnego exe, to jak to odpalić?

No naprawdę tak trudno ściągnąć właściwy pliczek? Podawałem już kilka razy linki:

Tu do strony: https://github.com/NecronomiconCoding/NecroBot/wiki/Compiled-Releases

Tu bezpośrednio do pliku: https://github.com/NecronomiconCoding/NecroBot/releases/download/v0.4.0/Release.zip

Jak odpalić też pisałem kilka razy. Poza tym na stronce jest opis. ;)

Opublikowano

Dodałem nową wersję so poprawione errory i zaktualizowane do najnowszej wersji z githuba oraz usunąłem starego bota.

668421422290643422464.png

Opublikowano

Wielkie dzięki.

Wszystko działa.

Wesołe miasteczko w Tokio - jest dobrą miejscówką, Istotnie lepsze miejsce niż Pałac kultury i nauki w W-wie. ;-))

Na chwile obecną - potwierdzam pełna funkcjonalność bota. Czego chcieć więcej?

Pozdrawiam

- M.

Opublikowano

@kapitczew

Szczerze? Od kilku dni żongluję botami, od wczoraj mam Haxtona (v2). Nie był on za dobry, tj. na początku robił chore ilości expa, po chwili się psuł.

Gdy wstawiłeś ten autorestart oraz poprawiłeś pierwszy post, w razie czego pobrałem raz jeszcze tego Haxtona i autorestrarta... i no niestety muszę to powiedzieć, ale słabo to idzie.

O ile tamten RocketAPI miał słabe ilości expa (około 50k), tak tutaj jest chyba jeszcze gorzej (12398 EXP/h). Configi próbowałem domyślne oraz polecany przez Ciebie (dodatkowo też z innymi ciekawymi lokacjami jak Manhattan).

Cóż, liczę że pojawią się jakieś poprawki lub inne lepsze boty. Mam ich włączonych pięć naraz, tak jakby co. Zdjęcie po pierwszym restarcie, czyli po 12 minutach (ustawiłem na 10 minut, bo po 20 minutach już nic nie łapie praktycznie).

xvcHMv5.png

Opublikowano

Wielkie dzięki.

Wszystko działa.

Wesołe miasteczko w Tokio - jest dobrą miejscówką, Istotnie lepsze miejsce niż Pałac kultury i nauki w W-wie. ;-))

Pozdrawiam

- M.

Nie krzaczy już się po 20-30min.? Czy dalej trzeba z programika do restartowania korzystać?

@kapitczew - szkoda że tamtą wersję wyrzuciłeś (tą nie Haxtona co była poprzednio oznaczona V1), tamta była fakt prosta i mniej expiła ale za to stabilniejsza.

Opublikowano

Wielkie dzięki.

Wszystko działa.

Pozdrawiam

- M.

Nie krzaczy już się po 20-30min.? Czy dalej trzeba z programika do restartowania korzystać?

@kapitczew - szkoda że tamtą wersję wyrzuciłeś (tą nie Haxtona co była poprzednio oznaczona V1), tamta była fakt prosta i mniej expiła ale za to stabilniejsza.

To jak była stabilna to ją wstawie ale haxton powoli robi się stabilny a jeszcze z restarterem to jest spoko

668421422290643422464.png

Opublikowano

@kapitczew

Stabilniejszy, ale tak jak pisałem dwa posty wyżej - niestety EXP jest trochę cienki. 30 minut potem i jest około 25000 na godzinę według wskaźników, tak więc niestety nie widzę tych 150k lub chociaż o połowę mniej.

Opublikowano

To jak była stabilna to ją wstawie ale haxton powoli robi się stabilny a jeszcze z restarterem to jest spoko

No jakbyś mógł to zapodaj z jakiego to było źródła, to by się obczaiło czy to się jeszcze rozwija. Mi tamta wizualnie bardziej pasowała i pomimo tego że pokazywała mniej expa (te same lokacje co podałeś na 1 str.) to wydaje mi się że równo konta szły w górę.

No i ci powiem, że jak wyłączy się na nim telepanie i bursta to idzie strasznie cienko bo ~10k/godz. Tamten się nie telepał i szedł od ~35-50k cały czas.

Nie wiem jak teraz z tym telepaniem i snipem bo ponoć niantic poblokował strony pokevision itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...