Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego bot mi nie usuwa Pokemonów mam ustawionę żeby usuwał po niżej 500 cp i nie usuwa .... ? 

A ile duplikatów ustawiłeś ?

Mam podobnie jak kolega wyżej , tylko ze mi na początku je łapie a po jakimś czasie chodzi i zbiera tylko stopy ;x

On chyba tak działa. Najpierw łapie jak głupi a później co raz mniej, następnie chodzi po pokestopach aby w końcu zawiesić się na update inventory :] 

Mam podobnie jak kolega wyżej , tylko ze mi na początku je łapie a po jakimś czasie chodzi i zbiera tylko stopy ;x

mam to samo :( bo zapełnia ci sie ten plecak :(

Mam plecak 169/250 i po 15-20 min chodzenia bota zbiera tylko pokestopy

Opublikowano

Dlaczego bot mi nie usuwa Pokemonów mam ustawionę żeby usuwał po niżej 500 cp i nie usuwa .... ? 

A ile duplikatów ustawiłeś ?

On chyba tak działa. Najpierw łapie jak głupi a później co raz mniej, następnie chodzi po pokestopach aby w końcu zawiesić się na update inventory :] 

mam to samo :( bo zapełnia ci sie ten plecak :(

Mam plecak 169/250 i po 15-20 min chodzenia bota zbiera tylko pokestopy

ustawiłem 4 duplikaty

Opublikowano

Czemu nie znajduje mi pokow ? Caly czas tylko uzywa pokestopow i recyclinguje itemy.

masz pelny plecak

u mnie wyglada to tak,pomozcie

jak masz ustawione max distance?
ja mam tak samo i distance 1500 ten promien
Opublikowano

To każdy ma ten problem z tym łapaniem ? ; |

V2 ma małe problemy. Do 20 min jest spoko później się wykrzacza. 

Widać ten bot tak ma.

Ja dodatkowo korzystam z V1 i necroBot - jak się przepełni odpalam tamte na jakiś czas i potem można z powrotem V2 odpalić (Haxton).

Swoja drogą to te UpdateInventory to mógłby robić szybciej. V1 i necroBot robią to dużo lepiej.

Opublikowano

To prawda . Mam taki sam problem jak wyżej. Po kilkudziesięciu minutach , czasem po 1-3h bot zbiera same pokestopy mimo ze mam duzo miejsca na pkoksy a bot transferuje na bieżąco. Testowałem rozne ustawienia. Zawsze kończy sie tak samo.

Opublikowano

To prawda . Mam taki sam problem jak wyżej. Po kilkudziesięciu minutach , czasem po 1-3h bot zbiera same pokestopy mimo ze mam duzo miejsca na pkoksy a bot transferuje na bieżąco. Testowałem rozne ustawienia. Zawsze kończy sie tak samo.

Właśnie na wszystkich odpaliłem NecroBot bo z tym coś nie halo. Jak konto nowe to robi exp jak głupi ale na mocnych kontach szybko się zatyka.

Opublikowano

To każdy ma ten problem z tym łapaniem ? ; |

V2 ma małe problemy. Do 20 min jest spoko później się wykrzacza. 

Widać ten bot tak ma.

Ja dodatkowo korzystam z V1 i necroBot - jak się przepełni odpalam tamte na jakiś czas i potem można z powrotem V2 odpalić (Haxton).

Swoja drogą to te UpdateInventory to mógłby robić szybciej. V1 i necroBot robią to dużo lepiej.

v1 lepsza od necroBot ? 

Opublikowano

Witam. Którego bota polecacie? Jestem początkujący w tym, który lepszy i czy macie jaką instrukcję jak go nastawić będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam, jeśli szukanie ciasteczek do huntera polecam politechnikę i park obok niej w Warszawie,

Opublikowano

A ja mam pytanie czy znacie jakiegoś bota który jest trudny do wykrycia? Wolałbym nie dostać perma xD

Wydaje mi się że NecroBot i v1 - tylko pod względem expienia to v2 przebija oba.

Necro właśnie wypuścił nowa wersję.

Opublikowano

A ja mam pytanie czy znacie jakiegoś bota który jest trudny do wykrycia? Wolałbym nie dostać perma xD

Wydaje mi się że NecroBot i v1 - tylko pod względem expienia to v2 przebija oba.

Necro właśnie wypuścił nowa wersję.

Testuje właśnie necroBot i wydaje mi się że najlepsza opcja. v2 expi jak na dopalaczu ale niestety się szybko wykrzacza tak więc lepiej troche słabiej ale stabilnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...