Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie. Wybocikowalem sobie 12lv i co musze teraz zrobic zeby " naprawic " to konto? Nie moge zlapac żadnego pokemona, uciekają mi wszystkie :/ Jakies sugestie?

masz softbana od 15min do 24h 

Opublikowano

@kamilossikk

jasne że można dostać perma, wystarczy np. że ktoś z twojej okolicy zauważy że masz wysoki lvl i zgłosi Cię bo będzie podejrzewał że coś oszukujesz

i oczywiście pewnie jak już gra będzie dopracowana to polecą też bany za używanie botów

bo wykrycie bota nie jest trudne, co innego Fake GPS tu nie zdziwiłbym się jakby nigdy banow nie było

Opublikowano

buraki macie jak krowie na rowie wszystko podane jak na tacy a wy jeszcze pytania zadajecie, zreszta otworzcie sobie plik  user przez notatnik i tam jest wszystko napisane, nawet nie potrzeba być orłem z j. angielskiego zeby zrozumiec wszystko tam...

Opublikowano

2013500.jpeg Yea 340 tysięcy expa na godzinę jak na razie to mój najlepszy wynik <3

kup mi jajko to i ja bede mial tyle   ;)

@DamianXIX nie używam jajek właśnie o to chodzi :)

podaj config to moze uwierze

Opublikowano

2013500.jpeg Yea 340 tysięcy expa na godzinę jak na razie to mój najlepszy wynik <3

kup mi jajko to i ja bede mial tyle   ;)

@DamianXIX nie używam jajek właśnie o to chodzi :)

podaj config to moze uwierze

dobra moze i miał przez pierwsze 10 min, ja jak włączyłem bota to miałem 2,5mln expa na h bo mialem duzo ewolucji normalnie coś koło 150k wychodzi

Opublikowano

Panowie a jak to jest ze wyboostowalem sobie konto i teraz nie moge walczyc w gymach?

Nie dostaleś czasem softbana?

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...