Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może klub mpc na malu ? xDDDDDD

Ktoś założyłby klub, zaprosiłby wszystkich z mpc minus amumu i royal i mielibyśmy to samo co tutaj tylko bez gównoburz.

s2c77Oa.png

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może klub mpc na malu ? xDDDDDD

Ktoś założyłby klub, zaprosiłby wszystkich z mpc minus amumu i royal i mielibyśmy to samo co tutaj tylko bez gównoburz.

Podajcie telegram, to dodam Was do grupy animozjeby xD

Opublikowano (edytowane)

Bez przesady nie dzielmy skóry na niedźwiedziu - jesteśma tutaj, srarmoro ostatnio ucichł, a Royal ma dość mocno przejebane w bani, ale na dłuższą metę ktoś kto wie na czym polega stwierdzenie "mam inne zdanie od ciebie".

@arko - tak swoją drogą czemu zajebali ci możliwość moderowania tego działu? Jakiś powód dostałeś czy ani, a cześć, ani pocałuj mnie w dupę?

@indywidualistaA @TheMadMan9512

Na ANSI niestety siedzą takie "raki", że przy nich armoro to taka mała, nieszkodliwa drzazga, która Cię w*****a, ale żyć się da, bo on jedynie jest odbiorcą. Zaś niektóre osobniki z tejże strony (myślę, że @Eftar też mógłby co nieco powiedzieć, bo wiem że trochę dłużej siedzi) są niestety dostawcami napisów, a ich wojna podjazdowa z online'ami sprawia, iż cierpi na tym odbiorca. Oczywiście wsio rozbija się o $$$, bo na ANSI robią to za darmo, a na onlajnach trzepią miliony (później są kwiatki, że dobra seria nie jest do końca tłumaczona, bo online podpierdala bez zgody napisy, tłumacz się w*****a i nie wrzuca nowych odcinków, a nikt tego po nim przejąć nie może, bo regulamin ANSI mówi, że muszą 3 miesiące przynajmniej minąć, a potem to już nie warto). Nie wiem, nie znam się, ale jak ktoś próbuję się z nimi zasymilować to go zlewają ciepłym moczem (przykład niestety własny), a jak próbowałem wyrazić swoją opinię to mnie postraszono, żebym sobie nie pozwalał, bo odpocznę sobie od forum - ogólnie zauważyłem, że ci normalniejsi tłumacze się od niego z dala trzymają (no chyba, że muszą coś napisać, albo serię zaklepać).   

#edit

@indywidualistaA - ci pierdolne, zamiast się czymś innym zająć to czytam ten p********y temat z wojnie z online...

Edytowane przez Pitbull_

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

ANSI jest specyficzne. Można powiedzieć, że wszelkie wszelkie przejawy wrogości, niechęci lub wstaw sobie odpowiedni epitet, to pewien rodzaj inicjacji. Jedni to przechodzą, inni nie.  :v Ba, powstał nawet project discordu, ale to też ta względnie młoda społeczność wbijała. Dramy kiedyś były lepsze, ale np. te o onlajny potrafię zrozumieć. Jak jedna strona podpierdalała wszystko co się dało do własnej bazy i nie mogłem niczego nowszego poczytać, to był problem. Zaś co do wyglądu forum, to polecam modyfikacje kostka. - 

To jest ukryta treść, proszę
Opublikowano

Dla mnie to hipokryzja, która nakręca karuzelę spierdolenia, a nie inicjacja. 

Płacz, że na ANSI źle się dzieje, bo się wyludnia -> Każdy przejaw odmiennego zdania tratuj jako atak w swoją stronę, olewaj nowych. Chętnych, ale mniej doświadczonych tłumaczy mieszaj z gównem, bo pewno i tak są z online'ów... -> Powtarzaj do skutku...

(chociaż oczywiście nie wrzucam wszystkich do tego jednego worka to Ci, którzy wbrew pozorom mają największe poważanie wśród całej społeczności tak się zachowują...)

btw. Project discordu? 

Opublikowano

Dla mnie to hipokryzja, która nakręca karuzelę spierdolenia, a nie inicjacja. 

Płacz, że na ANSI źle się dzieje, bo się wyludnia -> Każdy przejaw odmiennego zdania tratuj jako atak w swoją stronę, olewaj nowych. Chętnych, ale mniej doświadczonych tłumaczy mieszaj z gównem, bo pewno i tak są z online'ów... -> Powtarzaj do skutku...

(chociaż oczywiście nie wrzucam wszystkich do tego jednego worka to Ci, którzy wbrew pozorom mają największe poważanie wśród całej społeczności tak się zachowują...)

btw. Project discordu? 

1) Wesz, były przypadki, że ktoś z onlajnów faktycznie zawitał. Jeden miał strone fb i prosił o dotacje na tłumaczenie. xD

2) Platforma discord dla ludków z ANSI do gadki "na żywo." Powstało to chyba wtedy, gdy myślano o tym wyludnieniu itd.. 

Opublikowano

Zaś co do wyglądu forum, to polecam modyfikacje kostka. - 

Nie chcę być niemiły, ale zainstalowałem sobie styl Blacklight, a forum nadal wygląda jak kupa (mimo, ze kolorystyka mniej męczy oczy). :D

Ktoś by musiał posiedzieć parę dni i od podstaw przepisać cały css (w sumie to go napisać od postaw, bo forum wygląda jakby było w stanie surowym).

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zaś co do wyglądu forum, to polecam modyfikacje kostka. - 

Nie chcę być niemiły, ale zainstalowałem sobie styl Blacklight, a forum nadal wygląda jak kupa (mimo, ze kolorystyka mniej męczy oczy). :D

Ktoś by musiał posiedzieć parę dni i od podstaw przepisać cały css (w sumie to go napisać od postaw, bo forum wygląda jakby było w stanie surowym).

Mityczne ANSI 2.0. :D

Opublikowano

Z jednej strony jakby usprawnienia weszły w życie to ANSI od razu stałoby się przyjaźniejsze dla użytkowników i na pewno by ruch skoczył, ale z drugiej strony łonlajny stałby się jeszcze bardziej chamskie i jeszcze bardziej podpierdalałby napisy. Chociaż moim zdaniem nawet nie strona, która jest słabo zrobiona sprawia, że ruch się zmniejsza, a nawet nie specyficzna społeczność (chociaż jakiś wpływ na to na pewno ma), ale fakt, iż k***a nawet nie możesz podziękować tłumaczowi, za wykonaną robotę (kurde nie oszukujmy się, mało kto będzie się fatygował pisaniem na PW za każdym razem, a dopiero co pisaniem na forum), bo jaśnie odpierdalająca się administracja sobie odjęła roboty, a tym samym pomyślała, że zwiększy się ruch na forum zakazując wypowiadania się o samej jakości napisów czy ogólnie za sam fakt pojawienia się napisów, tak więc jedyne komentarze jakie się pojawiają to wytykanie mniejszych lub większych błędów zamiast głupiego "Dzięki!", które czasami na prawdę potrafi zmotywować...

Opublikowano

tak sobie teraz pomyślałem że trolle mogłyby w dziale anime zakładac tematy typu "mpc chyli sie ku zachodowi", "makin niszczy forum" itp. i w bardzo ekspresowym tempie by ten dział zniknał ┬┴┬┴┤(・_├┬┴┬┴

ae1d1005fe.png

Opublikowano

tak sobie teraz pomyślałem że trolle mogłyby w dziale anime zakładac tematy typu "mpc chyli sie ku zachodowi", "makin niszczy forum" itp. i w bardzo ekspresowym tempie by ten dział zniknał ┬┴┬┴┤(・_├┬┴┬┴

To idąc Twoim tokiem myślenia mógłbym pozakładać takie tematy w dziale LoL'a i też by go usunęli? 

Opublikowano

To idąc Twoim tokiem myślenia mógłbym pozakładać takie tematy w dziale LoL'a i też by go usunęli? 

tak, dlatego już go nie ma

45c20b5661806469b930b9350525dad7.png

QtiV6xY.gif

Opublikowano

nie, ale dział anime to anime, więc wytłumaczenie "ten dział służył tylko obrażaniu administracji i forum" byłby idealnym pretekstem do wykasowania (◕‿◕✿)

ae1d1005fe.png

Opublikowano

nie, ale dział anime to anime, więc wytłumaczenie "ten dział służył tylko obrażaniu administracji i forum" byłby idealnym pretekstem do wykasowania (◕‿◕✿)

Usuną dział anime, a wtedy:

• ludzie zaczną spamić chińskimi tematami w pogaduszkach
  • będę wstawiał z*******e soundtracki do idiotyzmów żeby miały więcej wyświetleń
  • powstanie nowy dział anime z nowym moderatorem i nowymi zasadami
  • <wstaw tu coś głupiego i śmiesznego żeby było dramatyczniej>

To be Replayed..

417711489342956987022.png

Opublikowano (edytowane)

Co to za pochrzanione myślenie, przecież dział tyczy anime, a administrację obraża tylko @arko, tak to wszyscy są grzeczni. Poza tym usuwanie tego działu mija się z celem, bo pisze tutaj dużo osób.

Usuną dział anime, a wtedy:
  • ludzie zaczną spamić chińskimi tematami w pogaduszkach
  • będę wstawiał z*******e soundtracki do idiotyzmów żeby miały więcej wyświetleń
  • powstanie nowy dział anime z nowym moderatorem i nowymi zasadami
  • <wstaw tu coś głupiego i śmiesznego żeby było dramatyczniej>
To be Replayed..

A potem przyjdzie amumu

Edytowane przez KlauS.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@Pitbull_

Może i jestem pojebany, ale trochę się tego naszukałem :D

TOmHpoD.png

Wgl. jaka historia się za tym kryje... To opis gościa, który stworzył te torrenty:

Btw... Przesłuchałem wszystkie dubbingi... Polski jest najlepszy z tego wszystkiego, zwłaszcza jeśli chodzi o opening

gfgdf

Opublikowano (edytowane)

@"indywisualistaA"ty się k***a ucz, a nie rumuńskie wstawki ściągasz...

Ps. Daj namiary na tego torrenta xD I ładnie seeduj dopóki nie ściągnę ^^

K***y "@" rozjebały....

Edytowane przez Pitbull_

Opublikowano (edytowane)

Btw... Przesłuchałem wszystkie dubbingi... Polski jest najlepszy z tego wszystkiego, zwłaszcza jeśli chodzi o opening

W tych starych bajach były dobre dubbingi, Króla Szamanów mógłbym oglądać tylko w polskiej wersji.

ew double post, thank you dear js

Edytowane przez KlauS.

QtiV6xY.gif