Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@"indywisualistaA"ty się k***a ucz, a nie rumuńskie wstawki ściągasz...

Ps. Daj namiary na tego torrenta xD I ładnie seeduj dopóki nie ściągnę %5E%5E.png

K***y "@" rozjebały....

Spoko, jest sporo seedów :D Wgl co ogarnąłem... Przez Ygoow też można pobierać, ale to jakieś pojebane jest... Jest strona p2m i tam też są wstawki, ale coś mi nie działało :/

#Pitbull

Sezon 1

Sezon 2

Chcesz linki do komiksów? Tylko brakuje parę tomów :x

Co do Króla Szamanów...

Co się działo po tym, jak okazało się, że bratem MC jest ten zły? 

Edytowane przez indywidualistaA

gfgdf

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nie pamiętam w którym, ale albo w anime, albo w mandze to zabił, a w drugiej to ten brat wygrał i został Królem Szamanów czy jakoś tak.

#edit - k***a 650mb 1 odc. ma... ciekawe ile będzie zajmował jak wywale wszystkie inne języki.

Edytowane przez Pitbull_

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nie pamiętam w którym, ale albo w anime, albo w mandze to zabił, a w drugiej to ten brat wygrał i został Królem Szamanów czy jakoś tak.

#edit - k***a 650mb 1 odc. ma... ciekawe ile będzie zajmował jak wywale wszystkie inne języki.

No 24GB łącznie - fajnie jest :D 

podejrzewam, że coś koło 200MB

gfgdf

Opublikowano

Dokładnie 204mb po wyjebaniu wszystkich ścieżek językowych oprócz polskiej (no i napisów). Czyli z 24GB jakbym miał tylko po polszemu to byłoby niecałe 8GB... 

Ps. Słabo seedujesz, bo aby 2MB/s leci xD

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie 204mb po wyjebaniu wszystkich ścieżek językowych oprócz polskiej (no i napisów). Czyli z 24GB jakbym miał tylko po polszemu to byłoby niecałe 8GB... 

Ps. Słabo seedujesz, bo aby 2MB/s leci xD

Jak ty to wyjebałeś? :c

Szybciej już się nie da xD K***a, ale gościu z*******y, 3 miechy spędzić na szukaniu tego... Chwała mu!

15 odcinek już xD

WTF 

W ogóle Blanka nie ma w komiksie :x

Edytowane przez indywidualistaA

gfgdf

Opublikowano (edytowane)

Co do Króla Szamanów...

Co się działo po tym, jak okazało się, że bratem MC jest ten zły?

W anime dzięki sile przyjaźni pokonali Zek'a/Hao, a turniej został zakończony bez zwycięzcy. W mandze Hao został królem ale chyba też go rozwalili

Edytowane przez N7Reny

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Szybciej już się nie da xD K***a, ale gościu z*******y, 3 miechy spędzić na szukaniu tego... Chwała mu!

15 odcinek już xD

WTF 

MKVTool to od jakiegoś czasu (czyli odkąd zacząłem ograniczać łonlajny) to program z którym się praktycznie nie roztaje, a obsługa jest banalnie prosta wystarczy po zaimportowaniu pliku odznaczyć ścieżki dźwiękowe i napisy, które mnie nie interesują i ponownie film "zmuksować" co trwa kilka sekund.

Opublikowano

15 odcinek już xD

WTF

MKVTool to od jakiegoś czasu (czyli odkąd zacząłem ograniczać łonlajny) to program z którym się praktycznie nie roztaje, a obsługa jest banalnie prosta wystarczy po zaimportowaniu pliku odznaczyć ścieżki dźwiękowe i napisy, które mnie nie interesują i ponownie film "zmuksować" co trwa kilka sekund.
Właśnie go znalazłem...

Ale dzięki. mogę "na raz" wszystko wyjebać, czy każdy odcinek z osobna? Bo przed chwilą na próbę poszedł jeden odcinek i po edycie, nadal były ścieżki:/

Ew. Jutro się z tym pobawię

gfgdf

Opublikowano

Niestety każdy trzeba robić osobno, a ilość ścieżek, których nie można masowo odznaczać (nie oszukujmy się, mało która wstawka ma 16 ścieżek dźwiękowych i równie dużo ścieżek z napisami) też nie działają na korzyść programu...

Opublikowano

W moim przypadku prędzej czy później wyląduje to na płytach. Więc zamiast 5-6 płyt wejdzie to na dwie, zaś druga rzecz to jak kiedyś najdzie mnie chęć by obejrzeć, to nie będę musiał się męczyć z VLC (u mnie ma jakieś humory i nie zawsze działa), gdzie mogę wybrać ścieżkę dźwiękową, tylko odpale GOM playera (który takiej opcji nie ma, a nawet jeśli to zmienianie tego za każdym odcinkiem do kurwicy by mnie doprowadziło) i spokój. Taka ilość odcinków to nie jest nawet 30 minut roboty, także problemu nie widzę.  

Opublikowano

Ale dzięki. mogę "na raz" wszystko wyjebać, czy każdy odcinek z osobna? Bo przed chwilą na próbę poszedł jeden odcinek i po edycie, nadal były ścieżki:/

MKVstrip do masowego usuwania ścieżek. polecam

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Ja jednak wolę płyty, bo się już raz przejechałem na dysku zewnętrznym i potem "płakałem".  Zaś co do potplayer'a, lenistwo moje, używam GOM playera odkąd pamiętam i oprócz tylko tej ścieżki dźwiękowej czy napisów do wyboru jest dla mnie najwygodniejszym playerem.

Opublikowano

Jak oglądacie z dysku/płyty czy czegokolwiek (byle nie online) to polecam ten player.

To jest ukryta treść, proszę

Lekki, zgrabny i prosty w obsłudze.

Ja jednak wolę płyty, bo się już raz przejechałem na dysku zewnętrznym i potem "płakałem".  Zaś co do potplayer'a, lenistwo moje, używam GOM playera odkąd pamiętam i oprócz tylko tej ścieżki dźwiękowej czy napisów do wyboru jest dla mnie najwygodniejszym playerem.

Trochę słaby interes, w moim przypadku trzeba by kupić płyt za ~120zł żeby wszystko tam zmieścić (a przeważnie ściągam -> oglądam -> usuwam, więc dużo nie "nakradłem"  :D). No ale rozumiem, że nie każdy podchodzi do sprawy tak materialistycznie jak ja. Ciekawe ile bym dostał na allegro za kolekcję płyt cybermychy.. Może zostanę miliarderem.  B)

417711489342956987022.png

Opublikowano (edytowane)

To i tak ładnie, aktualnie mam coś koło 150 płyt, a ostatnio nagrywałem... ja wiem z około rok temu i obstawiam, że przynajmniej 200 płyt bym musiał teraz mieć by wszystko nagrać (mimo to i tak lepiej wypada jak dysk zewnętrzny, bo co najwyżej 1 płyta pierdolnie i trudno, a nie że dysk jebnie i wszystko to wyjebania, a cenowo podobnie - ale wiadomo minusem czas, który trzeba poświęcić na nagrywanie).

Edytowane przez Pitbull_

Opublikowano

To i tak ładnie, aktualnie mam coś koło 150 płyt, a ostatnio nagrywałem... ja wiem z około rok temu i obstawiam, że przynajmniej 200 płyt bym musiał teraz mieć by wszystko nagrać (mimo to i tak lepiej wypada jak dysk zewnętrzny, bo co najwyżej 1 płyta pierdolnie i trudno, a nie że dysk jebnie i wszystko to wyjebania, a cenowo podobnie - ale wiadomo minusem czas, który trzeba poświęcić na nagrywanie).

Co do tych kolekcji płyt..  Pamiętam jak mój ojciec miał taką półkę nad kompem, na której były płyty z numerami, a było ich od cholery xD Nawet w excelu była tabelka z numerami xD

Może i jest to jakiś pomysł... 

gfgdf

Opublikowano

Coś mnie wzięło żeby posłuchać innych wersji językowych openingu "Król Szamanów" i tak patrzę w komentarze..

Zwróciłem uwagę na niski poziom inglisza i bijatykę pomiędzy nacjami, no ale luz, zdarza się.

Przewijam dalej, przewijam i przewijam.. Aż trafiam na komentarz pewnego jegomościa.

2ec145fa0ca34af494f8b2ee44f4842d.png

Mówię sobie "Angielski na poziomie worka po kartoflach, Poland is stronk (namber łan) i wymowne 'xd' na końcu, to nie może być przypadek".

No to wchodzę na profil pana komentatora i wszystko staje się jasne.

55bf406bca5b457f982f3df59938dffd.png

Nie byłem jednak gotów na przyjęcie większej porcji ingrisza, więc piszę teraz posta na MPC, żeby zrzucić z siebie 2 kilo zażenowania spowodowanego podróżą po czeluściach jutuba.

K***a.

417711489342956987022.png

Opublikowano (edytowane)

@chaterchater - *ekhem* Król *ekhem* Szamanów xD

Tak swoją drogą chyba za dużo anime się naoglądałem, bo wystarczyło mi 2 razy polskiego openingu przesłuchać bym ogarnął, że to Anita Sajnóg śpiewa (Cornelia i Hey-Lin) no i Żelazna Dama z Króla Szamanów.

Edytowane przez Pitbull_