Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo nie powiem co do avast`a się zgodzę,tylko teraz dochodzi kwestia [bynajmniej w moim przypadku] że już mniejsza o avast`a nawet jak wyłącze,i będę chciał wejść na te dwie strony,

to nie ważne co nacisne od razu inne/inna karta się od razu załącza,tu już nawet kurde adblock nie pomaga! mimo że kilka dni temu jeszcze tak nie było

A-o się - za przeproszeniem - spierdoliło, niepotrzebnie wyszli z inicjatywą zmiany strony. Tamta stara była czytelniejsza i przyjemniejsza dla oka, reklamy nie przeszkadzały, a video zawsze działało. Teraz? Od roku problemy z playerami, irytujące reklamy, popupy i niezaktualizowana lista z anime obecnego sezonu. Jedyny plus jest taki, że nie musisz wyłączać adblocka (który od popupów i tak Cię nie ratuje), aby oglądać video. 

Polecam przerzucić się na pobieranie lub oglądanie na senpai.com.pl. Nie lubię członków tej strony z powodu ich przeszłości, ale wydaje się okej. Minus taki, że baza anime mała. 

QtiV6xY.gif

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Regularnie oglądam na a-o i nie mam większych problemów z reklamami. Opera i ublock origin blokują popupy - nawet jak coś wyskoczy to wciągu sekund jest automatycznie zamykane.

btw. próbuje się przerzucić na pobieranie anime ale często mam tak że napisy są tylko pod wersję która nie jest już seedowana. Jakieś tipy?

Edytowane przez N7Reny

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Noo nie powiem co do avast`a się zgodzę,tylko teraz dochodzi kwestia [bynajmniej w moim przypadku] że już mniejsza o avast`a nawet jak wyłącze,i będę chciał wejść na te dwie strony,

to nie ważne co nacisne od razu inne/inna karta się od razu załącza,tu już nawet kurde adblock nie pomaga! mimo że kilka dni temu jeszcze tak nie było

Po pierwsze: bynajmniej to nie synonim przynajmniej

Po drugie: AdBlock to gówno, polecam uBlock + ghostery

btw. próbuje się przerzucić na pobieranie anime ale często mam tak że napisy są tylko pod wersję która nie jest już seedowana. Jakieś tipy?

Kwestia czy chcesz się przerzucić, bo Cię denerwują wstawki na łonlajnach,bo są słabej jakości czy po prostu chcesz mieć na kompie anime. Jeżeli to drugie - to możesz wtyczkę sobie zainstalować "Video Downloader Professional" i będziesz mógł sobie zasysać bezpośrednio z łonlajnów. 

Zaś jeżeli to pierwsze to powiem szczerze, że odkąd pobieram anime to oprócz takich hardcorów jak GetBackers i Kekkaishi nie zdarzyło mi się bym miał jakikolwiek problem ze znalezieniem video pod konkretne napisy. Ogólnie 90% jakichkolwiek napisów pasuje pod wstawki HorribleSubs - tylko że tam masz anime max 5 lat wstecz. Zaś z całą resztą poradzisz sobie tak jak @Eftar napisał - przesuwając czasówki, gdzie w większości sprowadza się to do 4-5 kliknięć - tylko osobiście polecam KaiNote, bo Aegi ma mniej opcji.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Kwestia czy chcesz się przerzucić, bo Cię denerwują wstawki na łonlajnach,bo są słabej jakości czy po prostu chcesz mieć na kompie anime. Jeżeli to drugie - to możesz wtyczkę sobie zainstalować "Video Downloader Professional" i będziesz mógł sobie zasysać bezpośrednio z łonlajnów.

Korzystam z konsoli do oglądania, przy pobieraniu z łonlajów czasem widać pikseoloze a moje ps nie obsługuje flashow

Edytowane przez N7Reny

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

oglądnięcie 2`sezonów Ansatsu Kyoushitsu ~ warto ? o.O

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

oglądnięcie 2`sezonów Ansatsu Kyoushitsu ~ warto ? o.O

Moim zdaniem warto,mi się bardzo podobało chociaż to nie mój gatunek i drugi sezon zdecydowanie lepszy.