Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a wcześniejszą część warto zobaczyć ?

Edytowane przez BornVillain

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

W sumie też się podpinam pod pytanie, bo nie skończyłem jeszcze pierwszego sezonu (może z 2-3 odc. mi zostały) i nie wiem czy jest sens do tego wracać?

#edit - obejrzałem przed chwilą OP, którego @indywidualistaA wrzucił no i widzę standardowo - wszystkie "avatary" (czy jak to się tam zwało) dostały jednego boosta, a nawet dwa - w cycki...

btw. jak to kurde ulubiona karcianka? a Yu-Gi-OH ?!

Edytowane przez Pitbull_

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

a Yu-Gi-OH ?!

Ktoś jeszcze o tym pamięta? xD

W nienawiści do Maximilliona Pegazusa - tak zostałem wychowany!!!

btw. jakby nie patrzeć anime Yu-Gi-Oh wychodzi cały czas... 

Opublikowano

Jakbyś chciał ogarnąć cały temat Yu-Gi-Oh to by Ci życia nie starczyło.

A Pegasus był całkiem miłym gościem, czego nie można powiedzieć o złym duszku, który go wychujał. :(

417711489342956987022.png

Opublikowano

Jakbyś chciał ogarnąć cały temat Yu-Gi-Oh to by Ci życia nie starczyło.

A Pegasus był całkiem miłym gościem, czego nie można powiedzieć o złym duszku, który go wychujał. :(

Naliczyłem coś koło 800 odcinków więc jak One Piece dałem radę nadgonić w 2 miesiące to i Yu-Gi-Oh'a bym dał, ale problem w tym, że jedynie Duel Monsters jest ok (które swoją drogą widziałem)

Opublikowano

@BornVillain

@Pitbull_

Warto nie warto. Jeżeli nie lubicie dziewczynek, które płaczą, za wszelką cenę starają się uszczęśliwić innych itd. to nie wiem czy dotrwacie. Ale są i plusy. Problemy niektórych postaci, klimat, waga o co rozgrywają się pojedynki, OST. Dla mnie warto..

@Pitbull_

Jedyne... Nie uważam Yu Gi Oh za anime - taka blokada w mózgu xD

#Madman

Też takie miałem :(

gfgdf

Opublikowano

Do tej pory mam karty z Yugioh :D Boom podobny do DB, Pokemonow i innych.

202721476311678987022.jpeg

To też masz? :D

Weź mnie nie denerwuj... Miałem chyba 3 sarkofagi, nawet z powtórkami, ale ojciec "dobry samarytanin" wydał większość kolekcji zjebanemu sąsiadowi... Nawet, k***a, zabawki. Do tej pory mam koszmary. :D

Opublikowano

Kolejny mangozjeb zdeh, rip @Why [*]

FMA:B dobre, czemu ja sie za to wczesniej nie zabralem xD

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Weź mnie nie denerwuj... Miałem chyba 3 sarkofagi, nawet z powtórkami, ale ojciec "dobry samarytanin" wydał większość kolekcji zjebanemu sąsiadowi... Nawet, k***a, zabawki. Do tej pory mam koszmary. :D

Lepiej tak niż przejebać wszystko grając tymi blaszkami.

Ha...ha.. k***a, smutne.

@Zaciesz

Pomyśleć, że forumek zaczął tonąć od kiedy @Royal3 dostał bana na IP. Przypadek? Nie sądzę!

Opublikowano

Lepiej tak niż przejebać wszystko grając tymi blaszkami.

Ha...ha.. k***a, smutne.

@Zaciesz

Pomyśleć, że forumek zaczął tonąć od kiedy @Royal3 dostał bana na IP. Przypadek? Nie sądzę!

Pamiętam jak dostalem tego bana, jakieś 2 lata temu to było, przez 3 miesiace nie wchodzilem na forum bo myslalem ze sie nie da z banem na ip xD W sumie tą blokade na ip nadal mam i musze sie meczyc z cyberghostem albo darmoweproxy.pl :(

Opublikowano

@Eftar @TheMadMan9512

Kuurde, sarkofag to miałem calutki skompletowany wszystkie 30 czy tam 40 tych srebno-złotych tazosów, a tych kolorowych to miałem w pizdu pewno i z 2 i pół setki (albo zaokrąglając po prezydencku - ćwiartkę), ale przyszedł remont i trzeba było wyjebać, szkoda trochę :/ 

@Zaciesz

Jak usłyszałem tego Guziora w radiu to myślałem, że jebne... Jeszcze o karcie pułapce móg zaśpiewać, albo o Exodii...

Co do @Why - coś już ktoś przebąkiwał, ogólnie mówiono, że to tylko kwestia czasu, kiedy go wyautują... szkoda, bo to chyba już ostatni człowiek, który pełnił ważną funkcję na forum i oglądał anime... wyczuwam rychłe zamknięcie działu :/

Opublikowano

dlaczego to i tak był w mojej opinii atencjuszem i niewychowanym... eee można obrazac kogos kogo nie ma na MPC xD? czy to jak ze zmarłym ze źle sie o nim nie mówi? wiec ja sie ciesze, a bana i tak powinien tutaj dostac wiec jeżeli sie sam skasował to krzyżyk na droge 

4932c6c48b.gif

ae1d1005fe.png

Opublikowano

dlaczego to i tak był w mojej opinii atencjuszem i niewychowanym... eee można obrazac kogos kogo nie ma na MPC xD? czy to jak ze zmarłym ze źle sie o nim nie mówi? wiec ja sie ciesze, a bana i tak powinien tutaj dostac wiec jeżeli sie sam skasował to krzyżyk na droge 

4932c6c48b.gif

929021476384822987022.gif

Opublikowano

To może przejdźmy na jakiś czat, bo jak to wszystko tutaj pierdolnie to szkoda przerywać naszą dyskusję.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano (edytowane)

mysle ze jak ten dział pociągną to mozna sie kłócić dlaczego inne zostają

5b4170e3bd.png

a jak tak sie stanie to w pogaduszkach sie cos załozy (◕‿◕)<3

rozrywka ma tyle postów bo heehhehehe liczymy do miliarda xdxxddfxdfxdfxdfzsdaszghkerdjsghuresaghegtHUASEDKF

Edytowane przez HarryPotter:*xD

ae1d1005fe.png