Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam wrażenia po rozpoczęciu nowego sezonu? Znośnie? Imo nadal odmóżdżacze, ale z kilka tytułów daje radę. Głownie to chyba kontynuacje.

Btw. ma ktoś namiar na Tiger Mask granego przez Polonie 1 w ubiegłym wieku? W TV była tragiczna jakoś, więc nie będę wybrzydzał.

Ja wczorajszy sezon rozpocząłem z hukiem ! :DD

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ktoś może bliżej określić już, co w tym sezonie omijać szerokim łukiem?

Moim zdaniem wszytko oprócz Hubike (z wiadomych powodów hehe) i Working.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ktoś może bliżej określić już, co w tym sezonie omijać szerokim łukiem?

Na 100% możesz sobie odpuścić Cheating Craft - tak dziwnej i od samego początku niespójnej fabuły to ja już dawno nie widziałem...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Obejrzałem pierwszy odcinek 2 sezonu Hibike! euphonium... Albo mi się wydaje, albo jakość kreski spadła? Przynajmniej ja pamiętam tak, że w 1 sezonie była ładna.. nvm...

O ile w 1 sezonie prawie wszystkie postaci wkurwiały, to teraz jest nawet ok. 

co do postaci, czy czasem ich głosy nie są zmienione? 

gfgdf

Opublikowano

Co macie zamiar obejrzec w tym sezonie? Ja niedużo, Haikyuu 3 sezon, drifters i ocultic nine

Raczej za nic się nie zabiore, nic dla mnie ciekawego nie ma.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ktoś widział pierwszy odcinek Trickster lub Bloodivores? Zaciekawiło mnie, ale jeśli to kolejny s**t, to nawet nie spróbuję.

Widziałem wampirów. Nie zanosi się na rewelacje, ale też na gówno nie wygląda. Średniakiem może być.

Co do Tricstera:

Trickster-Episode1-Omake-2.gif

Opublikowano

Im bardziej zagłębiam się w aktualny sezon tym bardziej stwierdzam, że ja p******e... Obejrzałem All Out - pierwszy odcinek. Miałem świadomość, że kierowane do kobitek, ale no ja p******e... dorobić głównemu bohaterowi cycki i kobieta pełna gębą, bo lamentującą pizdą już jest... agh... 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Im bardziej zagłębiam się w aktualny sezon tym bardziej stwierdzam, że ja p******e... Obejrzałem All Out - pierwszy odcinek. Miałem świadomość, że kierowane do kobitek, ale no ja p******e... dorobić głównemu bohaterowi cycki i kobieta pełna gębą, bo lamentującą pizdą już jest... agh... 

353311476197229987022.gif

!!POTENCJALNY GAY ALERT!!

!!SPOILER CZYTASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!

Pierdol anime, hentai manhwy to jest to czego potrzebujesz!

Ostatnio wykupiłem wszystkie chusteczki z biedronki i jestem z siebie dumny.

Dzięki tak odważnej zagrywce mogę w spokoju nie wychodzić z domu przez następne 3 lata.

Nie bądź pizdą, odmień swoje życie tu i teraz! Zapraszam na pokład!

Gwarantuję podróż przez wszystko co nieznane, nagie i piękne!

Odkryj w sobie mega fapacza! UWOLNIJ BESTIĘ!!

SZABLE W DŁOŃ!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

//EDIT

Żeby nie było, że sobie tylko p******* farmazony.

Przykładowa manhwa Sweet Guy (o ruchaniu ofc) przebija poziomem większość poważnych anime/mang (moim zdaniem rzecz jasna).

Poniżej dość duży obrazek na poparcie moich słów.

Bez golizny. :^)

249621476201932987022.jpeg

Edytowane przez TheMadMan9512

417711489342956987022.png

Opublikowano

Dzięki tak odważnej zagrywce mogę w spokoju nie wychodzić z domu przez następne 3 lata.

//EDIT

Przykładowa manhwa Sweet Guy (o ruchaniu ofc) przebija poziomem większość poważnych anime/mang (moim zdaniem rzecz jasna).

Zawsze może się wziąć za VN - niektóre chyba są jeszcze gorsze od animców xD

gfgdf

Opublikowano

//EDIT

Szybko, chowaj te hentajce, bo zaraz kolega selex przyjdzie i wszystko na poważnie weźmie. Po tym zdarzeniu twoje życie nie będzie takie same!!!! będziesz gwałcony przez armoro codziennie!!!!!one!!1

Ostatnio zacząłem taką mahnwę o firmie która dowozi wszystko wciągu 5 minut. Jakaś tam piękna ojou-sama znalazła się w kiblu dla zboczeńców i prawie została zgwałcona, ale magiczny kurier ją uratował. Znasz może tytuł, bo ja idiota go nie zapisałem.

Opublikowano

Szybko, chowaj te hentajce, bo zaraz kolega selex przyjdzie i wszystko na poważnie weźmie. Po tym zdarzeniu twoje życie nie będzie takie same!!!! będziesz gwałcony przez armoro codziennie!!!!!one!!1

596171476206596987022.gif

Ostatnio zacząłem taką mahnwę o firmie która dowozi wszystko wciągu 5 minut. Jakaś tam piękna ojou-sama znalazła się w kiblu dla zboczeńców i prawie została zgwałcona, ale magiczny kurier ją uratował. Znasz może tytuł, bo ja idiota go nie zapisałem.

Kurcze pieczone, motyw z kurierem to definitywnie Household Affairs, tylko ten kibel dla zboczeńców nie pasuje.

Próbowałeś szukać w google? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

523361476206738987022.gif

417711489342956987022.png

Opublikowano (edytowane)

Kurcze pieczone, motyw z kurierem to definitywnie Household Affairs, tylko ten kibel dla zboczeńców nie pasuje.

Próbowałeś szukać w google? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

523361476206738987022.gif

Household czytałem, przerwałem w momencie gdy szefowa zaczęła smerać stopą kij głownego bohatera. Generalnie słaba manhwa, ja nie polecam.

Edytowane przez Zaciesz

Opublikowano (edytowane)

Moje jedyne i ulubione anime o grze karciankowej powróciło :D Obejrzałem Lostorage Incited WIXOSS z tego sezonu. Cóż.. Miałem nadzieję, że tym razem dostaniemy jakiś lepszy model postaci (chodzi o charakter), a tak to mamy znów dobrze nam znany charakter Ruuko. Troszeczkę lepsza kreska od poprzednich części (a przynajmniej tak mi się wydaje). Projekty postaci również ok. Fajnie jakby znalazły się jakieś dobre OSTy :D  Co jeszcze... A no tak, oby było więcej rozpaczy i desperacji w tym tytule :D.

A filmu nadal brak :(

Edytowane przez indywidualistaA

gfgdf