Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Topka tego sezonu wyszła tak jak się spodziewałem, dla mnie ofc

1. Orange

2. Konobi

3. drugi sezon Shokugeki no Souma

Zacząłem sobie oglądać Silver Spoona i mogę to polecić każdemu kto lubi komedie, 5 odc, a śmiałem się sporo.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano (edytowane)

Dokończyłem ostatnie odcinki RWBY (zapomniałem jakoś o tym...) O f**k, ale się porobiło... Yang :( chyba

dadzą jej jakieś metalowe ramię czy coś, co nie?

I jeszcze Pyrrha...

O Ozpinie nie wspominając, który został w ciągu 5sek zmiażdżony...

Wgl ktoś gral w RWBY coś tam eclipse? (jebane wymagania...)

Edytowane przez indywidualistaA

gfgdf

Opublikowano (edytowane)

Gdzieś coś czytałem i ona podobno miałaby stracić w dalszych odcinkach i drugą rękę ^.^

A Ozpin został zmiażdżony ? Z tego co ja pamiętam to nic o nim pod koniec było nie wiadome a przeczuwam jakoś tak że jeszcze nie gryzie gleby,

a tam...Pyrrha - ukazana zajebistość Ruby po 3 volum`ach została w końcu ukazana to dla mnie rekompensuje całą Pyrrh`ę ^.^ Przynajmniej ten blond synek może coś pocznie bez jej pomocy.

Co do samej gry - z*******a [20 euro bym nigdy nie dał,na przecenie kupiłem],mam ją,ale po kilku godzinach może się znudzić

Edytowane przez BornVillain

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Gdzieś coś czytałem i ona podobno miałaby stracić w dalszych odcinkach i drugą rękę ^.^

A Ozpin został zmiażdżony ? Z tego co ja pamiętam to nic o nim pod koniec było nie wiadome a przeczuwam jakoś tak że jeszcze nie gryzie gleby,

a tam...Pyrrha - ukazana zajebistość Ruby po 3 volum`ach została w końcu ukazana to dla mnie rekompensuje całą Pyrrh`ę ^.^ Przynajmniej ten blond synek może coś pocznie bez jej pomocy.

Co do samej gry - z*******a [20 euro bym nigdy nie dał,na przecenie kupiłem],mam ją,ale po kilku godzinach może się znudzić

Na gry online ocena ponad 9/10 xD także spoko.

Podobno w grze jest kompletnie inna fabuła, nie związana wgl z serią.

Znaczy zmiażdżony... Powalony przez tą co ukradła moc Amber.

No, zamroziła tego Grimma.

Czytałem, że ma być ogólnie 10 sezonów. Ciężko się dziwić, odcinków jest po 12 na sezon, a dopiero teraz tak naprawdę coś się zaczyna dziać.

Z drugiej strony, to bardzo szybko zmienia się klimat. W jednym odcinku wszystko ok, jest śmiesznie, a w następnym kompletny smutek.

gfgdf

Opublikowano (edytowane)

No straszliwie szybko wszystko zostało przedstawione, 1-2 sezon w miarę ok,w 3`cim to już tak kazali się przygotować na mniejszy rozpierdol,

choć myślę że ten 3 volume został taki skrócony,większość akcji by szło puścić w innych odcinkach,śpieszyli się,choć no szkoda że tylko po 12 odc.,na takie krótkie to ja bym protestował o 16

Mimo wszystko myślę że Ozpin jeszcze się ukaże ^.^ 

Edytowane przez BornVillain

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano (edytowane)

@TheMadMan9512 brakuje jeszcze przy amumu "Anime to najlepsze seriale i filmy na świecie".

Oczywiście tylko w 4k w wersji BD z dźwiękiem 5.1 no i bez cenzury - bo normalne oglądanie jest dla plebsu, którzy nie doceniają piękna audiowizualnego. Edytowane przez indywidualistaA

gfgdf

Opublikowano

Topka tego sezonu wyszła tak jak się spodziewałem, dla mnie ofc

1. Orange

2. Konobi

3. drugi sezon Shokugeki no Souma

Zacząłem sobie oglądać Silver Spoona i mogę to polecić każdemu kto lubi komedie, 5 odc, a śmiałem się sporo.

A ja tak bardzo męczę ten orange i nie dam rady go dokończyć. Zatrzymałem się na 6odc.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano (edytowane)

Tak było. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ano Hana to gówienko i to samo Hanasaku Iroha. To głupie bajki, bo anime bym w taki sposób nie nazwał.

Anime to świetne filmy i seriale animowane produkcji japońskiej, a shity nie zasługują na takie określenie.

bo normalne oglądanie jest dla plebsu, którzy nie doceniają piękna audiowizualnego.

Co nazywasz normalnym oglądaniem? W gównianej jakości online (pseudo HD) i z cenzurą, która jest bardzo różnorodna i wcale nie musi dotyczyć fanserwisu? Edytowane przez armoro
Opublikowano

Tak było. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ano Hana to gówienko i to samo Hanasaku Iroha. To głupie bajki, bo anime bym w taki sposób nie nazwał.

Anime to świetne filmy i seriale animowane produkcji japońskiej, a shity nie zasługują na takie określenie.

bo normalne oglądanie jest dla plebsu, którzy nie doceniają piękna audiowizualnego.

Co nazywasz normalnym oglądaniem? W gównianej jakości online (pseudo HD) i z cenzurą, która jest bardzo różnorodna i wcale nie musi dotyczyć fanserwisu?

Jak twoim zdaniem Ano Hana to gówno w takim razie co jest warte obejrzenia ekspercie ?

Opublikowano

Jak twoim zdaniem Ano Hana to g****o w takim razie co jest warte obejrzenia ekspercie ?

Pamiętam, że pisałem długie recenzje dlaczego to anime oceniłem tak, a nie inaczej.

Warte obejrzenia jest anime, w którym zachowania postaci mają sens w odniesieniu do danego świata.

Anime, w którym sztuczne scenki (chociażby płaczu) są podstawą zawsze będzie gówniane.

Dana seria musi być przekonująca.

Opublikowano

Tak było. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co nazywasz normalnym oglądaniem? W gównianej jakości online (pseudo HD) i z cenzurą, która jest bardzo różnorodna i wcale nie musi dotyczyć fanserwisu?

Jak twoim zdaniem Ano Hana to gówno w takim razie co jest warte obejrzenia ekspercie ?

Bez pierdolenia, Anohana była c*****a, nie to, że trzymam strone armoro czy coś, bo nie... Ale Anohana to syf, k***a bajeczka o urojonej dziewczynce, którą widzi jedna osoba, dramat? Kurwa, w boku no pico jest więcej dramatu (xD).

Opublikowano (edytowane)

Mnie takie scenki poruszają,może jestem jakiś inny . Zresztą o gustach się nie dyskutuję , inni lubią shounen'y ,zaś drudzy dramaty.

Edytowane przez Etaus
Opublikowano

Bez pierdolenia, Anohana była c*****a, nie to, że trzymam strone armoro czy coś, bo nie... Ale Anohana to syf, k***a bajeczka o urojonej dziewczynce, którą widzi jedna osoba, dramat? K***a, w boku no pico jest więcej dramatu ( xD).

Dobra, dobra. Idź lepiej oglądaj te swoje trzymające w napięciu asteriski, Selex. XDD

389331475263935987022.jpeg

417711489342956987022.png

Opublikowano

Bez pierdolenia, Anohana była c*****a, nie to, że trzymam strone armoro czy coś, bo nie... Ale Anohana to syf, k***a bajeczka o urojonej dziewczynce, którą widzi jedna osoba, dramat? K***a, w boku no pico jest więcej dramatu ( xD).

Dobra, dobra. Idź lepiej oglądaj te swoje trzymające w napięciu asteriski, Selex. XDD

389331475263935987022.jpeg

Wolność słowa, to moja własna, prywatna, osobista opinia i nie rozumiem dlaczego na mnie z tego powodu naskakujesz? Gdybym ja na Ciebie naskakiwał za każdą twoją opinię, z którą się nie zgadzam, to bym już dawno miał perma na tym forum. Tak więc odpierdol się, ok?

Opublikowano

Wolność słowa, to moja własna, prywatna, osobista opinia i nie rozumiem dlaczego na mnie z tego powodu naskakujesz? Gdybym ja na Ciebie naskakiwał za każdą twoją opinię, z którą się nie zgadzam, to bym już dawno miał perma na tym forum. Tak więc odpierdol się, ok?

Skoro dla Ciebie Boku no Pico ma więcej dramatu od Ano Hany to ja nie mam więcej pytań.

Poza tym nie przypominam sobie żebym na Ciebie naskakiwał (przynajmniej nie w powyższym poście), odpisałem w prześmiewczej formie, a że jesteś sztywny jak kłoda to już nie mój problem.

Peace łobuzie, nie zapomnij zmienić pieluchy.  :D

417711489342956987022.png