Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kaguya

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłata za zmienianie bonów zostanie? Bo dla mnie to idiotyzm.

500 yang za zmianę bonu to juz też nie tak dużo. Bez przesady ;). Serwer ma kolorowe bary i wydaje mi się, że da radę i będzie super strzałem w 10, jeżeli tylko administracja poprawi tą listę bugów, która dodałem razem z chłopakami na ich forum ok. 40 - 45 bugów :).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szkoda, że są bonusy 6/7. :(

Tak poza tym, to serwer prezentuje się dość dobrze. :)

Powodzenia. ;)

Bony 6/7 na start nie będzie :D 

Serwer polecam kosa w choj administracja spoko da się pogadać polecam jak najbardziej czekam na oficjala 

Opublikowano

zrobiliscie błąd dodając te wszystkie pety, szarfy itd bo przez to dmg w pvp jest zjebane ale serwerek fajny

+ dodajcie więcej kostiumów które zmieniają wygląd tak żeby każdy wyglądał inaaczej :)

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry. Ale mam kilka zastrzeżeń.

Na pewno chodzi o IS jak każdemu innemu graczowi. Jest on przesadzony w 100%. Rozumiem, każdy serwer chce zarobić. Ale żeby tutaj byly x4 kostiumy pod każda klasie, dodatkowo kostiumy na bossy, metki, potwory. tak samo jest z petami/ fryzurami, a nawet z szarfami. Według mnie jak i innych graczy, is powinien się składać z:

Kosium - exp/ pvp

Pet - exp/pvp

Fryz - exp/pvp

Szarfy exp/pvp

I do tego te 6-7 klasowe. Totalna porazka.

Nie mam nic do 6-7 zwyklego, ale te klasowe to jest totalna lipa.

Opublikowano

500 yang za zmianę bonu to juz też nie tak dużo. Bez przesady ;). Serwer ma kolorowe bary i wydaje mi się, że da radę i będzie super strzałem w 10, jeżeli tylko administracja poprawi tą listę bugów, która dodałem razem z chłopakami na ich forum ok. 40 - 45 bugów :).

Pozdrawiam.

To jest właśnie strzał w stopę. Wybonowanie średnich z "nieskończoną" zmianką nie będzie możliwe bo o ironio brakło Ci yangów. To już nie lepiej był dać limitowane zmianki?

Opublikowano

Pozdrawiam.

To jest właśnie strzał w stopę. Wybonowanie średnich z "nieskończoną" zmianką nie będzie możliwe bo o ironio brakło Ci yangów. To już nie lepiej był dać limitowane zmianki?

Yangów na oficjalu będzie leciało więcej niż aktualnie. A co do bonowania średnich nie wiem czy już bonowałeś czy nie ale na naszym serwerze wysokie średnie jest wbić 50% łatwiej niż u konkurencji, dodatkowo maksymalne średnie zostały powiększone o jakieś 15%

Opublikowano

Dokładnie , myślę że takie rozwiązanie z Mixowaniem jest dobre w końcu musi być jakieś małe "utrudnienie".  Dzięki temu nie zrobisz perf EQ do pvp tak szybko  i gra nie znudzi się tak szybko.

Opublikowano

Widać że administracja poważnie podchodzi do projektu, autorskie sety (Bardzo duży +), myślę że projekt wypali jeżeli nie będzie bugów.

Powodzenia na starcie :)

Opublikowano

Dokładnie , myślę że takie rozwiązanie z Mixowaniem jest dobre w końcu musi być jakieś małe "utrudnienie".  Dzięki temu nie zrobisz perf EQ do pvp tak szybko  i gra nie znudzi się tak szybko.

Właśnie gra się nudzi i to irytuje, gdy bonujesz 4-5h i nic Ci nie wchodzi. Nie wiem od kiedy grasz w Metina, ale widocznie dość krótko skoro uważasz, że bonowanie to "miły i przyjemny i spokojny" aspekt gry. Co do dropu yang okej, się zobaczy. A co z bossami? Expem? Wszystko będzie wyglądać tak jak wygląda?

Opublikowano

Właśnie gra się nudzi i to irytuje, gdy bonujesz 4-5h i nic Ci nie wchodzi. Nie wiem od kiedy grasz w Metina, ale widocznie dość krótko skoro uważasz, że bonowanie to "miły i przyjemny i spokojny" aspekt gry. Co do dropu yang okej, się zobaczy. A co z bossami? Expem? Wszystko będzie wyglądać tak jak wygląda?

Nie napisałem że jest to Fascynujące ale pozwoli utrzymać graczy dłużej na serwerze. Będziesz mixować EQ braknie ci pieniędzy więc pójdziesz dropić  Dungi/rajdy/metki itp. A to zajmuje więcej czasu więc spędzasz automatycznie dłużej na serwerze , z resztą drop yang i wszystko pewnie będzie tak zrobione że raczej ci nie braknie pieniędzy.

Opublikowano

Nie napisałem że jest to Fascynujące ale pozwoli utrzymać graczy dłużej na serwerze. Będziesz mixować EQ braknie ci pieniędzy więc pójdziesz dropić  Dungi/rajdy/metki itp. A to zajmuje więcej czasu więc spędzasz automatycznie dłużej na serwerze , z resztą drop yang i wszystko pewnie będzie tak zrobione że raczej ci nie braknie pieniędzy.

Typ serwera to PvP a nie PvM. Sama nazwa wskazuje na czym w większości ma się opierać rozgrywka. Rozumiem, że dropienie, exp itp. są ważnym aspektem Metina ale bez przesad. To jest nieskończona możliwość mieszana EQ ale za kasę. To tak trochę oksymoron wychodzi.

Opublikowano

Typ serwera to PvP a nie PvM. Sama nazwa wskazuje na czym w większości ma się opierać rozgrywka. Rozumiem, że dropienie, exp itp. są ważnym aspektem Metina ale bez przesad. To jest nieskończona możliwość mieszana EQ ale za kasę. To tak trochę oksymoron wychodzi.

Jak serwer może być tylko PvP i mieć np dungi?

Serwer PvP to masz stalki u handlarzy etc. Długie bonowanie - duża ilość spędzonych h na serwerze. Bonowałem sobie EQ do pvp teraz na becie weszło po 4h 3 albo 4 rzeczy i nawet nie zauważyłem, że tyle minęło, a cieszyłem się jak dziecko, że mi weszło. Dawno się tak z głupich bonów nie cieszyłem + jeszcze to beta. :)

Moim zdaniem jest ok + administracja powiedziała, że YANG będzie powiększony i z misi dostajesz dużo kasy zrobiliśmy parę i mieliśmy 17kk, a co dopiero będzie jak powiększą te yang :).

Nie mas co się gorączkować tak o to.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam nadzieję , że exp - dmg - hp zostanie poprawione przy starcie serwera :) Jak już robicie "kasę za mixowanie" to poprostu dodajcie zmianki w stackach np 100 500 1000 2000 do sklepiku a nie jakieś durne opłaty i przy okazji polecam poprawić okno logowania podjeb*ne z niemieckiego forum :) 

Opublikowano

Czy jest możliwość usunięcia bonów na metiny, bossy i zostawienia tlyko na potwory ? Ten bon na potwory by działał również na metiny / bossy.

Opublikowano

Serwer na prawdę dobry, oby tylko Kamilek po pijanemu nie wyłączył serwera xD Sety na prawdę piękne, pomysł, też niczego sobie ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

NIE polecam ze względu na administrację  xD Oleją ten serwer 2 dni po starcie  :lenny:  Widzę że Rayen za dużych pieniędzy nie przyniósł  :O  :yay:

Opublikowano

Serwer niczego sobie,nawet bym zawitał,ale 6/7, skiny na bronie, pierścienie na klasy (pewnie tylko w is) + oddzielne passy na każdą klase to jest serwer easy/pvp ma być szybki lvl, eq i szybkie pvp.

Opublikowano

Czemu jest niby jakaś alpha, a nie można wbić?

To dlaczego nie można wbic

"Wersja Gry Alpha:

Będzie Ona Otwarta Dla Graczy Wyróżniających Się Podczas Trwania Bety.

Limit Miejsc Nie Będzie Ograniczony, Jednak Dostęp Do Fazy Alpha Będą Miały

Osoby Cechujące Się:

-Dojrzałością

-Wiedzą o Grze Metin2 

-Dyspozycyjnością

-Zaangażowaniem W Sprawy Serwera

Wersja Alpha Rozpocznie Się Dnia  10.07.2016

[Niedziela]"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...