Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kaguya

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start będzie jutro na 100 % o 18:00 czy przeciągnie się ?

Jest wyraźnie napisane, że nie przekładają, ale wiadomo z doświadczenia, że o te +/- 15 minut zawsze może się spóźnić, bo maszyna nie zawsze tak samo się ładuje by wystartowała :D tego nikt nie przewidzi xD

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

NIE polecam ze względu na administrację  xD Oleją ten serwer 2 dni po starcie  :lenny:  Widzę że Rayen za dużych pieniędzy nie przyniósł  :O  :yay:

A Ty przypadkiem nie byłeś fanboyem tamtego serwera? Chyba miałem rację :( 

Zabezpieczenia przeciw MH macie? Bo by było głupio, jakby znowu licznik się zmienił z 1900 na 900 przez 1 update.

tenor.gif

Opublikowano

Start jutro tak? Prezentacja czemu jeszcze nie przeniesiona?

Widzę na serwerze nie obejdzie się bez 4-5 setów ekwipunku... Wszystko jest klasowe co oznacza dużo pracy :P

Wbije na start mam nadzieje że bez większych problemów się obejdzie :) 

Jest jakiś tsik?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na start! :)      Rzeczy z itemshopu troszkę odstraszają.. klasowe pety itp.. No ale miejmy nadzieję, że będzie możliwość ich kupna od innych graczy w miare normalnych cenach :D 

Opublikowano

Widać, że administracja pracuje. 2 dni temu znalazłem z kolegami na TS ok. 54 bugów - w grze, ale też graficznych [są opisane na forum]. Na nocnej przerwie technicznej i ponownym testowaniu serwera tym razem w wersji Alpha z 54 zmieniło się na ok. 15. Postęp jest, a mają jeszcze te 18 albo 19 h - zawsze ta obsuwa może być ;)

W skrócie widać, że pracują.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Te kolorowe bronie średnio wyglądają, pomijając wachlarze, które akurat są spoczi.

w sensie te

cTOswnm.jpg

No i to też mi się okropnie podoba:

khZtGNR.jpg 46pHrc4.jpg

Dzięki tym skrzydłom będę mogła latać, czy to tylko dla wyglądu? :c

Na serwer pewnie zajrzę, bo ujęły mnie skrzydełka. Proposuję ich autora :>

Opublikowano

Te kolorowe bronie średnio wyglądają, pomijając wachlarze, które akurat są spoczi.

w sensie te

cTOswnm.jpg

No i to też mi się okropnie podoba:

khZtGNR.jpg 46pHrc4.jpg

Dzięki tym skrzydłom będę mogła latać, czy to tylko dla wyglądu? :c

Na serwer pewnie zajrzę, bo ujęły mnie skrzydełka. Proposuję ich autora :>

Co do setów to miałem takie samo nastawienie. Ale wszedłem do gry i wyglądają lepiej, niż na zdjęciach.

Ja wczoraj latałem, ale walnąłem w brzozę.

Pozdrawiam  :yay: 

Opublikowano

Kurka, no wbiłbym, ale odstraszają mnie te pierścienie klasowe, kdki na um itp, ktoś, kto gral na becie mógłby coś więcej powiedzieć? można je prosto zdobyć czy tylko z is? (chodzi mi o pasy, pierscienie)

Opublikowano

Jeżeli wszystko można zdobyć w grze to będzie jeden z lepszych easy. Jeżeli te wszystkie przedmioty klasowe, będą tylko w IS, a kupno ich będzie drogie to nie polecam zbierać 3 tygodnie na samego is'a, bo to się gra znudzi wtedy. A jak wiadomo gracz z IS będzie bił 2 czy 3 bez is :)

Opublikowano

kiedy start ?

dzis 18.

Serwer spoczko podoba mi się tylko zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie bo 99 max a tu tyle wszystkiego że sie połapać nie mogę co gdzie z czego..

Mam nadzieję, że drop tych dupereli ( skrzydeł itp) nie bedzie zajmował po pare godzin na 1 przedmiot bo w koncu to easy/pvp ale i tak  przeczuwam że będzie to Medium i to nie taki łatwy jak się zdaje ale zobaczymy. Ciekaw jestem czy dam sobie radę ninją bez isu ubić bossy/dungi/ metki bez większych problemów, skoro pisałeś że z każdą mapą trzeba robić lepszy ekwipunek no to mam jakieś przeczucia że tak łatwo nie będzie.

ip ts? 

Widzę że fajnie się dzieje jak za skina do broni trzeba zapłacić 25zł... 

Za peta przybliżona cena z tego co widzę ;) bo pety od 700 do 1300 sm a za 1150 sm to 25zł.. 

Kostum od 1700 do 2000 sm no to coś koło 40ziko XDDDD hahah ja p******e wy się z choinki urwaliście?

mount tak samo koło 20zł

fryzury to ceny jak za kostiumy wiec powodzenia dla Was i dla tych co chcą lecieć w topke, a w grze od kogos kupic taki kostium to trzeba bedzie mu dać cen

e tygodniowego zarobku jak wgl bedzie tu handel.

Od podstaw widac na co serwer jest nastawiony, wbije ale nie mam zamiaru tu zostać na stale bo za takie ceny w is to ktoś bedzie nie do zajebania w grze, przynajmniej tak byc powinno bo kto mądry da Wam 40 zł za kostium... a ceny sięgają po 2000sm+ więc k***a coś nie halo u Was, nawet na plu takich cen nie ma. 

Elo elo łukaszek zapraszamy do topki, chyba tylko na nim zarobicie albo na kimś kto jest bezmózgiem albo nie ma co z pieniędzmi robić.

Ocenie po starcie jak to bedzie wyglądało, albo kilka dni po jak zobacze co z tym isem ludzie zrobią bo jak ktoś jeszcze zobaczy te ceny to Was wyśmieje, nie znam administracji, nie mieliście chyba wcześniej serwera, radze wam pomyśleć nad tymi cenami jak chcecie zarobić cokolwiek. #zobaczymy#po#starcie#co#za#patola#bedzie. 

Pakiet Silver Mistrza - 3 Dni (PROMOCJA 50%!!) (1320 monet)

Pakiet zawiera:

♦ Podwójna szansa na przedmiot

♦ +50% więcej expa

♦ Podwójna szansa na zdobycie yang

Pakiet jest ważny przez 3 dni.

za pakiet na 3 dni trzeba bulić +/- 25 ziko haha XDDD a na innych serwerach za takie coś max 11 ziko 

Pieczec Smoka Piekla (2500 monet) - ponad 50 zł za wierzchowca. Powodzenia chlopaki, zarobicie na wakacje ^^ widzę serwer full opór w is, wyczuwam że bez isa nawet spota sie nie bedzie dalo uciągnać.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

kiedy start ?

dzis 18.

Serwer spoczko podoba mi się tylko zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie bo 99 max a tu tyle wszystkiego że sie połapać nie mogę co gdzie z czego..

Mam nadzieję, że drop tych dupereli ( skrzydeł itp) nie bedzie zajmował po pare godzin na 1 przedmiot bo w koncu to easy/pvp ale i tak  przeczuwam że będzie to Medium i to nie taki łatwy jak się zdaje ale zobaczymy. Ciekaw jestem czy dam sobie radę ninją bez isu ubić bossy/dungi/ metki bez większych problemów, skoro pisałeś że z każdą mapą trzeba robić lepszy ekwipunek no to mam jakieś przeczucia że tak łatwo nie będzie.

ip ts? 

Widzę że fajnie się dzieje jak za skina do broni trzeba zapłacić 25zł... 

Za peta przybliżona cena z tego co widzę ;) bo pety od 700 do 1300 sm a za 1150 sm to 25zł.. 

Kostum od 1700 do 2000 sm no to coś koło 40ziko XDDDD hahah ja p******e wy się z choinki urwaliście?

mount tak samo koło 20zł

fryzury to ceny jak za kostiumy wiec powodzenia dla Was i dla tych co chcą lecieć w topke, a w grze od kogos kupic taki kostium to trzeba bedzie mu dać cen

e tygodniowego zarobku jak wgl bedzie tu handel.

Od podstaw widac na co serwer jest nastawiony, wbije ale nie mam zamiaru tu zostać na stale bo za takie ceny w is to ktoś bedzie nie do zajebania w grze, przynajmniej tak byc powinno bo kto mądry da Wam 40 zł za kostium... a ceny sięgają po 2000sm+ więc k***a coś nie halo u Was, nawet na plu takich cen nie ma. 

Elo elo łukaszek zapraszamy do topki, chyba tylko na nim zarobicie albo na kimś kto jest bezmózgiem albo nie ma co z pieniędzmi robić.

Ocenie po starcie jak to bedzie wyglądało, albo kilka dni po jak zobacze co z tym isem ludzie zrobią bo jak ktoś jeszcze zobaczy te ceny to Was wyśmieje, nie znam administracji, nie mieliście chyba wcześniej serwera, radze wam pomyśleć nad tymi cenami jak chcecie zarobić cokolwiek. #zobaczymy#po#starcie#co#za#patola#bedzie. 

Pakiet Silver Mistrza - 3 Dni (PROMOCJA 50%!!) (1320 monet)

Pakiet zawiera:

♦ Podwójna szansa na przedmiot

♦ +50% więcej expa

♦ Podwójna szansa na zdobycie yang

Pakiet jest ważny przez 3 dni.

za pakiet na 3 dni trzeba bulić +/- 25 ziko haha XDDD a na innych serwerach za takie coś max 11 ziko 

Pieczec Smoka Piekla (2500 monet) - ponad 50 zł za wierzchowca. Powodzenia chlopaki, zarobicie na wakacje ^^ widzę serwer full opór w is, wyczuwam że bez isa nawet spota sie nie bedzie dalo uciągnać.

Bez isa nie dasz rady na ostatniej mapie bossa zrobić, spota chyba też (z buffami na wp/smok) to raczej uciągnie

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...