Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kaguya

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego właśnie ludzie wątpią czy ta gra, jeszcze w jakimś stopniu przypomina metina.

Jak dla mnie, to nic ciekawego. Nazwa zaczerpnięta od Kagura, tylko y wstawione? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Idąc tym tokiem rozumowania, Argentus jest od Argentyny, Pandora była od księżyca itp. Wymyśl oryginalną nazwę serwera w dzisiejszych czasach.

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze jedno mam pytanie czy kilent z bety będzie już aktualnym klientem do gry kiedy wystartuje oficjalnie czy będzie trzeba pobierać nowego klienta gry ? 

i czy można liczyć na całkowite skasowanie 6 7 bonów lub zmienieniu ich tylko i wyłącznie do expa 

Opublikowano

639ce6490a884178a6a086c5d3d53424.png

Wyskakuje mi taki błąd :X

Patcher będzie działać jak uruchomimy betę.

Opublikowano

Również mam ten bład i nie do konca rozumiem znaczenie folderu aktualizacja co z nią zrobić 

Opublikowano

Aaa, ok dziękuje. Błąd w czytaniu ze zrozumieniem :P

Opublikowano

20 jakieś info może ? i odpowiedz na moje wcześniejsze pytanie do czego jest patcha z patcherem skoro patcher jest w kliencie gry ?

Opublikowano

20 jakieś info może ? i odpowiedz na moje wcześniejsze pytanie do czego jest patcha z patcherem skoro patcher jest w kliencie gry ?

Przecież odpisał. Jak beta wystartuje to zacznie Ci działać. To jest takie "anty-wejście"

Opublikowano

Przecież odpisał. Jak beta wystartuje to zacznie Ci działać. To jest takie "anty-wejście"

odpisał tobie a ja nie pytałem się kiedy zacznie działąc patcher a napisałem ze mam ten sam bład i zadałem kolejne pytanie do czego jest paczka z patcherem skoro juz w kliencie jest patcher czytaj ze zrozumieniem 

Masz do pobrania 1 2 Patch czyli paczka z patcherem 

i Klient  w kliencie jest już patcher 

to do czego ta paczka z patcherem jeszcze i innymi plikami które w niej się znajdują 

Opublikowano

odpisał tobie a ja nie pytałem się kiedy zacznie działąc patcher a napisałem ze mam ten sam bład i zadałem kolejne pytanie do czego jest paczka z patcherem skoro juz w kliencie jest patcher czytaj ze zrozumieniem 

to do czego ta paczka z patcherem jeszcze i innymi plikami które w niej się znajdują 

Ja tak nie mam :).

Opublikowano

Ja tak nie mam :).

Ja pobrałem z download  1 patch a nastepnie klienta gry  i zastanawiam się po co ten patch skoro patcher już jest w kliencie gry pobierz sobie patch i zobacz co jest w tej paczce i będziesz wiedział o co mi chodzi 

Opublikowano

Tak w razie czego jakby brakowalo jakichś dll'ek albo jakbyś chcial pobrać całego klienta przez sam patcher

Opublikowano

21:10 ma się rozumieć że dziś nie będzie bety?

Przecież beta trwa od godziny

Opublikowano

21:10 ma się rozumieć że dziś nie będzie bety?

Przecież beta cały czas jest WTF?

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

to dlaczego mam taki błąd jak ten gościu pokazywał wyżej? 

To samo. Też mi pokazuje taki błąd.

Edit: Nawet jak już wbiłem to wywala co parę sekund..

Opublikowano

to dlaczego mam taki błąd jak ten gościu pokazywał wyżej? 

To samo. Też mi pokazuje taki błąd.

Teraz powinno działać, jeżeli nie działa to spatchuj klienta i odpal przez metin2client.exe

Opublikowano

Skąd biżuteria PvP bo na becie nikt łaskawie nawet nie raczy odpisać..?

Z bossów, z metków i na pierwszym dungeonie.

Opublikowano

Exp jest bardzo odpychający

ja tam popatrzyłem i powiem ci tak 2 dni i będzie max lvl góra 3 dni od startu więc jest chyba ok ale zobaczymy jak tam chłopcy zrobią ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...