Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kaguya

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem, że to serwer Cyca, znowu będzie wylęgarnia bugów czy się postaraliście? Wejdę z ciekawości póki co neutral.

Serwer cyca serwer cyca co wy macie z tym cycem. Cycu już od jakiegoś czasu nie robi żadnego serwera a w teamie jest jako sponsor, chyba jest to wyraźnie napisane w prezentacji.

Opublikowano

Serwer moim zdaniem ma za dużo nowości, prezentacja mnie odrzuca od razu, tysiąc opisanych rzeczy.. kto to przeczyta całe? ;/

Nie wbiję niestety, nie przekonał.. nie widzę nic tu wyjątkowego.. te wspaniałe górnictwo, pety, pasy itd - super "inny serwer"

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy był już serwer z taką nazwą?(albo mi się yebie i był z podobną- może mnie ktoś oświecić? :D )
Typ serwera?Jest tam tyle naje*ane że nie mogę znaleść :) 
Zbrojki K wam się w prezce zamieniły miejscami (2 ostatnie w pvp / 5 kostiumów z prawej strony) 

@xMox gdzie ty widzisz 3 sety? Pierw sa zbr pvp> pozniej (znacznie niżej) kostiumy > exp :) 

Opublikowano

nie zagram max 99 a wszystko u handlarzy co to jest easy z max 99 lvl'em?

Przecież wiadomo, że będą ''apdejty'' z lvl'ami i nowymi bzdetami na logike...

Po co masz w pierwsze dni wbijac 250 lvl skoro można to robić stopniowo..:D

Opublikowano

Zakochałem się w tych setach. :O Graficznie serwer przepiękny. Tak długo czekałem na serwer max 99 lvl easy/pvp. Zawitam bez zająknięcia. :)

Opublikowano

Powiem tak, ja już gdzie widziałem ten serwer na mpc forum.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer topka ^^
Po prezentacji mogę polecić c:

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

No powiem, że nawet fajnie się zapowiada. Być może zagram, sama prezentacja jest ciekawie wykonana. ;) 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Z*********e to wygląda bez kitu :D tak wszystko patrzę te pety, kostiumy, fryzury etc ... dostępne z metki, bossy, dungi, eventy to ciekawe ile na to jest %. Nie no serwer bomba 99 max na easy tyle nowości. 

k065g0.jpg

Opublikowano

Wszystko cacy, ale te bonki 6/7 bolą i nie zapowiada się przez to na sporą rzeszę graczy, lecz życzę powodzenia (sam dlatego również nie zawitam) :)

Opublikowano

Prezentacja ładna ale jak dla mnie za dużo nowości i nie zawitam , ale powodzonka :)

gdzie tu są nowości ?

Serwer taki o mi się nie podoba bo nie lubię takich ale życzę powodzenia :v

Opublikowano

Cycu odbanuj na TS / CHETOS.

ok

Kaguya imie matki Mędrca Sześciu Scieżek xD

nie te czasy :P 

Ładnie zapowiedź pany ;) Chwali się do zobaczenia w piątek wieczorem / sobotę na ts3 i do wtorku :DD jak ktoś ma jakieś pytania pisać na gg ale nie obiecuje że odpiszę :P chyba że znajdę czas 

i tak PS. 

Moja działka tutaj dla Hejterów = 

-> Kasa

-> Utrzymanie Infrastruktury serwerowej (od 18 miesięcy ta sama nie zmienna) stabilna

-> Jak znajdę czas konfiguracja (strony, serwerów, saportu)

-> Rozliczenia z zespołem 

To jest cały mój udział w projekcie. 

Opublikowano

Serwer ciekawy i widzę autorskie sety co w tych czasach jest rzadko spotykane ;)

Ale jedno mnie ciekawi - Nazwa serwera z Naruto, logo serwera z Naruto, system lvl UP z Naruto, ale gdzie się podział słynny strój Akatsuki? Chyba o nim zapomnieliście, szkoda :( hehe :D

Powodzenia z serwerem! 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie rozumiem czemu Wam przeszkadza 6/7. Jedyne co chcę zapytać, czy zmianki i dodania 6/7 są nieskończone. Jeżeli nie, to czy chociaż są dość tanie. Mi w 6/7 przeszkadza jedynie kiedy jest drogi albo ciężko go zdobyć. Jak tutaj jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...