Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kaguya

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem czemu Wam przeszkadza 6/7. Jedyne co chcę zapytać, czy zmianki i dodania 6/7 są nieskończone. Jeżeli nie, to czy chociaż są dość tanie. Mi w 6/7 przeszkadza jedynie kiedy jest drogi albo ciężko go zdobyć. Jak tutaj jest?

Dodania i zaczarowania nie są nieskończone. Dodania 6/7 są tylko do specjalnych przedmiotów takich jak fryzury, kostiumy, mounty itd. Nie występują w biżuterii, być może będą występować w broniach i zbrojach.

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graficznie kosa, modele też fajne.

Autorskie sety to rzadkość teraz ;)

Jedne co mi nie pasuje, to tekst. Wszystkie słowa napisane z dużej litery.

Gdzie ty masz autorskie sety? (zbroi, broni też większość zerżnięte)

UN4J0mP.png

Opublikowano

Nie rozumiem czemu Wam przeszkadza 6/7. Jedyne co chcę zapytać, czy zmianki i dodania 6/7 są nieskończone. Jeżeli nie, to czy chociaż są dość tanie. Mi w 6/7 przeszkadza jedynie kiedy jest drogi albo ciężko go zdobyć. Jak tutaj jest?

Dodania i zaczarowania nie są nieskończone. Dodania 6/7 są tylko do specjalnych przedmiotów takich jak fryzury, kostiumy, mounty itd. Nie występują w biżuterii, być może będą występować w broniach i zbrojach.

A z czego dropią?

Opublikowano

Ojojoj kolejny hard, jednak ten wydaje się lepszy, całkiem ładna grafika, ale te bonusy to przesadzone jak na harda. 

To nie jest hard :D. To jest serwer easy/pvp :) 

k065g0.jpg

Opublikowano

A z czego dropią?

Dungeony, metki, bossy, skrzynie bossów, sklep PO. Jest przecież napisane w prezentacji.

Opublikowano

Świetne bronie, niestety zbroje mi się już nie podobają wcale :x

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

A z czego dropią?

Dungeony, metki, bossy, skrzynie bossów, sklep PO. Jest przecież napisane w prezentacji.

Serio? :O Na serio nie zauważyłem za 1 razem jak czytałem. :P Skoro już o PO mowa to będą one wartościowe na serwerze, czy każdy będzie ich miał parę tysięcy? I ile będą zmianki 6/7 kosztować za PO? :P

Opublikowano

Coo, czyli 6/7 bony tylko do kostiumów/fryzur/petów? :_:

Czyli jak ktoś chce zrobić klasowe to po 4 kostiumy, fryzury i pety?
AHA

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czy bedzie dostępna płatnosć PSC?

I jak bety testerzy maja pobrać klienta skoro pobieranie jest zablokowane? :)

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Chciałbym pobrać klienta chciałbym trochę po testować serwer w jaki sposób mam pobrać klienta i w jaki sposób mam założyć konto proszę o szczegółowe informacje na ten temat 

Opublikowano

Konto chyba da się zarejestrować bo strona działa oraz forum tylko strona z pobieraniem jest wyłączona :/. Co z tym klientem kiedy będzie można pobrać i kiedy będzie serwer włączony ??

k065g0.jpg

Opublikowano

Droga Administracjo, Dlaczego W Prezentacji Każde Słowo Jest Pisane Z Dużej Litery? Moim Zdaniem Jest To Trochę Zbędne, Tzn. Nie Zawsze, Ale Występuje To Co Kilka Akapitów. Serwer Nie Dla Mnie, Raczej Nie Zagram, Ale Powodzenia.

Opublikowano

Serwer Hard?

Max LvL 99?

5000/7500 Hp w itemach? xD

Powodzenia

To serwer easy/pvp typie ... wbijasz i się bawisz.

Hmm to samo masz jak byś miał na innym serwerze easy 250lvl max tak tutaj jest to samo tylko po co robić tak duże lvl jak można zrobić max 99 i już od 20lvl ulepszać epiki, chodzić na dungi etc.

k065g0.jpg

Opublikowano

6/7 na klasy lipa

Już tłumaczę 6/7 da się włożyć do petów, kostiumów, fryzur, szarf które da się zdobyć w grze i prawdopodobnie do broni oraz zbroi a do biżuterii typu hełm, tarcza, kolce itp nie. I chyba nie będzie abs'u na klasy ale tego nie jestem pewien.

k065g0.jpg

Opublikowano

Dlatego właśnie ludzie wątpią czy ta gra, jeszcze w jakimś stopniu przypomina metina.

Jak dla mnie, to nic ciekawego. Nazwa zaczerpnięta od Kagura, tylko y wstawione? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Start bety godzina między 18 a 20.

Klient do pobrania na naszej stronie http://www.kaguya.pl/download

Rejestracje odpalimy o godzinie 17:30

Na start bety będzie trzeba pobrać pliki przez patcher

Opublikowano

Mi to przypomina Kaligule taki film pozdro dla kumatych +18 :D.

Co do serwera. 6/7 zniszczył wszystko...  Nie będzie to już ten klimat metina. Aczkolwiek reklame z tego co widziałem macie mieć sporą. No cóż udanego startu i miej gry na becie.

Osobiście nie zagram za dużo "wszystkiego",rekrutacja będzie otwarta także wiadomo co się dziać będzie... Udawanie i w ogóle..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...