Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sawia [Dedyk] [Easy]

Sawia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admini chyba niepoważni. Kilka dni robienia biologa, czajenia się na metka na pustyni, a oni teraz dodają rzeczy biologa do sklepu i zwiększają ilośc metków. No chyba wy śmieszni jesteście. O tym, że ludzie kupowali eliksiry w is to już nawet nie wspomnę. Na forum usuwane są wszystkie posty nieprzychylne serwerowi, pytania dotyczące niedopracowań itd. Takich zmian nie robi się tydzień po starcie serwera, tylko myśli o tym wcześniej. Sklep z itemami, marne zuo czy ox  nie zrekompensuje straconego czasu.

Tylko do 100lvla, nie puacz.  T_T

qolJA1e.png

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admini chyba niepoważni. Kilka dni robienia biologa, czajenia się na metka na pustyni, a oni teraz dodają rzeczy biologa do sklepu i zwiększają ilośc metków. No chyba wy śmieszni jesteście. O tym, że ludzie kupowali eliksiry w is to już nawet nie wspomnę. Na forum usuwane są wszystkie posty nieprzychylne serwerowi, pytania dotyczące niedopracowań itd. Takich zmian nie robi się tydzień po starcie serwera, tylko myśli o tym wcześniej. Sklep z itemami, marne zuo czy ox  nie zrekompensuje straconego czasu.

Tylko do 100lvla, nie puacz.  T_T

Nie płacze, tylko szkoda zmarnowanego czasu przez nieogarniętych adminów.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Fajny OX. Wywaliło 3/4 serwera po 1wszym pytaniu . Powód - na ox 1000 ludzi , z czego 800 to konta 1 lvl - wiem bo sam siedziałem na 4 . I przerwa. 

Jak macie robić eventy - ogarnijcie serwer porządnie albo się nauczcie go ogarniać. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Skąd truta?

Żeby zrobić EQ trzeba robić dung czy dropienie na mapach?

Kto mocny w PvP?

Rip

Dung

Każda klasa jak "umiesz grać"

@2up pisałem,że na serwerze grają boty.. Te 1lvl to nie tylko konta porobione :D. Jak jeszcze tam pewnie z 1/2 tego OX to same multikonta. Kupili maszynke za słabą chyba albo takie laggi :D. Przerwa miała być o 16:00/17:00 z tego co pisał jakiś GM na chacie.

@ Dobry OX 2gie pytanie pułapka potem kolejne pytanie pułapka xD Nie dość,że w bazie macie same X na te pułapki to się grać nie da xD. Wprowadzić OX od 120 poziomu aby boty nie wbijały. ZERO UCZCIWOŚCI DLA GRACZY ZE SŁABYM PC !!!!

Opublikowano

Tak samo jak na Predorii trzeba robić dung, aby zrobić EQ czy bardziej liczą się ulepy z map?

Dungi ;x tylko na mapie 180lv opyla się bić bossy

Opublikowano

Tak samo jak na Predorii trzeba robić dung, aby zrobić EQ czy bardziej liczą się ulepy z map?

Smigasz dwa tysiące razy na dunga żeby zrobić do polowy eq :> 

Ogolnie serwer spoko na pare dni, tak to wieje nudą bo ile mozna na tych plikach grać.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Serwer polecam, wysmienity :) aktualnie jest jeden TECHNIK Thor, z*******y ziom, ogarnia wszystko, poprawia cały czas, robi eventy, co tu dużo mówić? TYLKO GRAĆ :) Pozdro Thor trzymaj tak dalej.

15046915768106949677.png

Opublikowano

Mam troszke głupie pytanie ale jak zdobyć szybko yangi :D ?

Łów ryby > kupon 50sm> niecierpliwy za 1kkk kupi nawet :D

albo sellaj małże - od 150 lvl klepiesz 9k małży w 30-40 min robiąc jednego dunga który trwa 5 s . 1k małży to jakieś 40-60kk. Przynajmniej ja tak zarabiam, bo wydropić smy z łowienia - cieżko. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Gówno serwer i nic więcej na temat  xD 
Administracja nawet nie potrafi naprawić błędu z bonusami z misji  ^^

Przy pierwszym OX'ie wyjebało cały serwer i logowanie boś to maszyna za gówno kase, jedynie życzyć im szybkiej  :((  POZDRO LESZCZE  :O

Od samego startu sura bm i szaman leczenie jest porządnie bufniete, administracja cały czas odpowiada, że jest to specjalnie  ^^

PRAWDOPODOBNIE NIE POTRAFIĄ NAWET EDYTOWAĆ DMG SKILLI KLAS HAHAHA  ^^  ŚMIECH NA SALI

TAKŻE DOSTAJĄ 100% DOWODY NA TO, ŻE LUDZIE MAJĄ DMG HACKI, CHOĆ GÓWNO Z TEGO ROBIĄ

xyz1

DLA ZAINTERESOWANYCH FILMIK Z HACKAMI KTÓRE DZIAŁAJĄ, A ADMINISTRACJA NIE POTRAFI SOBIE Z TYM PORADZIĆ  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^

Opublikowano

Artefakty tak samo licho dropią jak na Predorii?? 

Bossy Metki do 90 lvl (5,10,15)

Z meduzy dropi po 20

Na pewno mamy na myśli te same artefakty?? Na runy?? 

Opublikowano

Artefakty tak samo licho dropią jak na Predorii?? 

Bossy Metki do 90 lvl (5,10,15)

Z meduzy dropi po 20

Na pewno mamy na myśli te same artefakty?? Na runy?? 

Tak te. Dropią jak up ci napisał. 

Co do serwera :D Śmiechłem dzisiaj lekko ;D Admin wpada na serwer, każdy mu pisze o botach, fishbotach - a on kładzie na to lachę i wychodzi z serwera :D A przyjdzie co do czego zbanuje jednego na mapę i dość. Wiec jaka tu sprawiedliwość administracji skoro banują jedną osobę a zostawiają 200 innych :D A czat i kultura na czacie - no parodia :D 

Dzisiaj znowu była przerwa 1 min... i tyle. Serwer może i ma ludzi ale więcej zaczyna tu być parodii niż rozsądku, a admini uważają się za takich prosów że połowa serwera dorabia się łowiąc smy na fishbotach ( w tym ja ;p ) 

Ogólnie easy / pvp na zabicie czasu ;p I co najlepsze - ludzie nawet tutaj sellają konta i dają za nie dość spore sumki... ja robie 3cie konto już ale pomału mi się odechciewa ;p 

7812818616.png

Opublikowano
Co do serwera  :D Śmiechłem dzisiaj lekko ;D Admin wpada na serwer, każdy mu pisze o botach, fishbotach - a on kładzie na to lachę i wychodzi z serwera  :D A przyjdzie co do czego zbanuje jednego na mapę i dość. Wiec jaka tu sprawiedliwość administracji skoro banują jedną osobę a zostawiają 200 innych  :D A czat i kultura na czacie - no parodia  :D 

Ja dzisiaj jak napisałem do Maze to za każdym razem przychodził i zbanował z 10 fishbotów. 

Opublikowano

Co do serwera  :D Śmiechłem dzisiaj lekko ;D Admin wpada na serwer, każdy mu pisze o botach, fishbotach - a on kładzie na to lachę i wychodzi z serwera  :D A przyjdzie co do czego zbanuje jednego na mapę i dość. Wiec jaka tu sprawiedliwość administracji skoro banują jedną osobę a zostawiają 200 innych  :D A czat i kultura na czacie - no parodia  :D 

Ja dzisiaj jak napisałem do Maze to za każdym razem przychodził i zbanował z 10 fishbotów. 

No chyba nie :D Bo łazilem i biłem po 10-30 na kazdym ch i na kazdej mapie :D W czasie kiedy on pierniczył głupoty z ziomkami na serwie. Bo musiałem zrobić miejsce na swoje. Nie mówiąc już o botach na mapach exp. 

7812818616.png

Opublikowano
No chyba nie  :D Bo łazilem i biłem po 10-30 na kazdym ch i na kazdej mapie  :D W czasie kiedy on pierniczył głupoty z ziomkami na serwie. Bo musiałem zrobić miejsce na swoje. Nie mówiąc już o botach na mapach exp.

To słabo biłeś skoro w m2 wszędzie fishboty były. Przestań pieprzyć głupoty a jak się nie podoba to nie graj i nie zniechęcaj nowych graczy :)

Śmiało mogę polecić grę na tym serwerze. Na lajcie wszystko można zdobyć - luźny serwer na wakacje. 

Opublikowano

No chyba nie  :D Bo łazilem i biłem po 10-30 na kazdym ch i na kazdej mapie  :D W czasie kiedy on pierniczył głupoty z ziomkami na serwie. Bo musiałem zrobić miejsce na swoje. Nie mówiąc już o botach na mapach exp.

To słabo biłeś skoro w m2 wszędzie fishboty były. Przestań pieprzyć głupoty a jak się nie podoba to nie graj i nie zniechęcaj nowych graczy :)

Śmiało mogę polecić grę na tym serwerze. Na lajcie wszystko można zdobyć - luźny serwer na wakacje. 

Wiesz, ja serwer mogę polecić na dzień dwa.

Administracji polecić nie mogę bo mają gdzieś serwer i to co się na nim dzieje. Twoich postów też polecić nie mogę bo gadasz głupoty to ty i masz takie pojęcie o sytuacji na serwerze jak jego admini...

Wystarczy przejść po mapach od 90 do 180 i zerkać na exp boty - każdy przedział lvl nawet max lvl. Zacznij się wypowiadać jeśli masz pojęcie. Na czacie można wołać "GM mam bota" a czat odpowiada "Każdy ma i co z tego" a w tym momencie Admin milknie i wychodzi albo na pokaz zbanuje jedną osobę żeby nikt mu nie zarzucił że nic nie robi.  

Pominę fakt iż od pierwszej wersji tego serwera czyli Pedorii nic się wiele nie zmieniło co wychodzi z każdą godzina gry tutaj. A wystarczy kilka godzin , przy odrobinie szczęścia można wyłapać kilka przydatnych bugów i max 3 dni grania i można robić następną postać. 

Dodam jeszcze iż Admini lubują się w usuwaniu z ich forum tematów które "godzą" w serwer lub wytykają błędy / niedorzeczności lub po prostu rzeczy do poprawy. A zgłaszać to se można boty / fishboty na forum  , sam zgłosiłem wszystkie swoje i nawet nikt niczego nie ruszył czy nie zbanował. Jak stały tak stoją - jak ktoś wpadnie i zabije wtedy stawiam je na nowo - wystarczy dobry mh który automatycznie odpisuje i GM daje spokój ;p 

Serwer prosty / prostacki do gry na chwilę. Wprawdzie dungów trzeba się naklepać żeby zrobić eq ale robi się je 5-10 s więc pod tym względem jest spoko. Pod względem tego co się dzieje na serwie - jak ktoś chce pograć na cheatach - można do woli a jak się robi to z głową boty mogą stać od przerwy do przerwy - a są to przerwy 1 minutowe , kiedy admini się budzą i wstają z wyra. 

P.S - dodam iż balans na tym serwerze to słowo duch bo nie ma tu czegoś takiego jak balans nawet na max lvl ;p 

7812818616.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...