Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sawia [Dedyk] [Easy]

Sawia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak sie mozna skontaktowac z administracja?| 

Próbuj przez forum / grę jeśli ci się uda. Inaczej nie ma możliwości. 

Jaka patola na tym serwie - stoję dropem i łowię, jeździ 200 lvl Toshiko czy jakoś tak - synek ma dmg i wh , leje każdego jak leci , jeździ przez ściany na wallhacku. W pewnym momencie gościu który łowi obok pisze że Admin zamiast zbanować napisał do niego żeby nie obrażał rodziny ów gracza :D Stojąc obok i widząc co on robi :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jak mam być szczery :D. Exp bot tu łatwo działa od Siela,sam wyexpiłem tak konta,szczególnie,że samego mobberka odpaliłem i WH.. Administracja jest od czasu do czasu na serwerze,ale bardziej interesuje się hajsem z isu,niż botami..

Polecić serwer mogę na kilka dni,ale nie więcej. Nie wróżę mu przyszłości bo administracja jak pisałem,olewa skargi i ignoruje PW od graczy na temat botów...

Opublikowano

Początkowo serwer mi się podobał, ale szybko się znudził. Symulator farmy, straszna monotonia i nic więcej. Ulepszanie opiera się jedynie na perłach, a żeby je zdobyć musisz zrobić kilkaset razy jeden dungeon trwający dosłownie kilka sekund. Więcej czasu zajmuje podnoszenie dropu. Na serwerze mnóstwo cheaterów, każdy lata na dmg, wh a administracja z tym nic nie robi. Graczy expiących normalnie przez całą moją grę mogę policzyć na palcach dwóch rąk. Każdy stawia sobie postać na mh od siela i ma wywalone. O fishbotach nawet nie wspomnę, bo nie ma gdzie stanąć już z wędką. Administracja sobie z tego nic nie robi. Zauważyłem też, że administracja mało umie i nie poprawiają dlatego błędów, a jak już coś robią to strasznie nieschludnie i na odwal się. Taka jest moja opinia. Nie warto wchodzić z zamiarem zrobienia postaci do pvp i pobicia się, bo balans na tym serwerze to tragedia.

Opublikowano

Dla tych co mówią, że licznik podkręcony, Nie. 

Licznik jest prawidłowy, tylko że każdy gracz ma FishBoty nastawione które nic nie piszą i tak się wydaje xD 

np. Ja w tym momencie 7FishBotów, a jestem 1 osobą xD No ale pozdro, Heller/BM niby OP, ale nie widać tego aż tak bardzo przynajmniej na mniejszych lvlach.

Opublikowano

Według mnie oficjalnie to koniec serwera xD nudy jak nic jak się wbije 215 i eq zrobi ... 

Nic nowego 0... Radzę zmienić  serwer bo się zawiedziecie na 215 :P

Opublikowano

Licznik dziwny...Na Predorii było 300 online i w miastach było po tyle samo co tu. Faktycznie chyba fishboty wjezdzają na pelnej..

Opublikowano

Szykują aktualizacje, hehe =D

Nie ma tak, że 1 dzień i od razu dajmy 2000 lvl max, no proszz.

Opublikowano

Szykują aktualizacje, hehe =D

Nie ma tak, że 1 dzień i od razu dajmy 2000 lvl max, no proszz.

Nie hejtuj.

A co serwera polecam, najlepszy kontakt z administracją.

Opublikowano

Mhm, nie polecam i nie pozdrawiam tego serwera.

Lata osoba z navi, lecz Thor do mnie, że mam go nie rozśmieszać.

Drugą jego "odpowiedzią" jest to, że "kradzieżami się nie zajmuje" to chociaż kur@0 zbanuj fishboty.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Kontakt z adminstracją? No chyba nie w grze.

200Lv wbity, Eq zrobione, co dalej ?

Jeśli chcesz kontakt to zapraszam na forum.

Jest szykowany uptade, wiec bedzie co do roboty.

Opublikowano

Początkowo serwer mi się podobał, ale szybko się znudził. Symulator farmy, straszna monotonia i nic więcej. Ulepszanie opiera się jedynie na perłach, a żeby je zdobyć musisz zrobić kilkaset razy jeden dungeon trwający dosłownie kilka sekund. Więcej czasu zajmuje podnoszenie dropu. Na serwerze mnóstwo cheaterów, każdy lata na dmg, wh a administracja z tym nic nie robi. Graczy expiących normalnie przez całą moją grę mogę policzyć na palcach dwóch rąk. Każdy stawia sobie postać na mh od siela i ma wywalone. O fishbotach nawet nie wspomnę, bo nie ma gdzie stanąć już z wędką. Administracja sobie z tego nic nie robi. Zauważyłem też, że administracja mało umie i nie poprawiają dlatego błędów, a jak już coś robią to strasznie nieschludnie i na odwal się. Taka jest moja opinia. Nie warto wchodzić z zamiarem zrobienia postaci do pvp i pobicia się, bo balans na tym serwerze to tragedia.

ale sety to ładne wybraliście :)

Kontakt z adminstracją? No chyba nie w grze.

200Lv wbity, Eq zrobione, co dalej ?

Nic dodać - nic ująć

Opublikowano

Nawet gdy gracze mają fish boty , to nie da rady żeby grało tyle co wy mówicie po samym m1 widać że gra garstka osób mniej więcej 200 do max 300 osób :P

Opublikowano

Czyli nic nowego, kopiuj wklej poprzedni serwer (Pred*ria.pl). Mimo głosu graczy co do pomysłów na serwer robili sobie wszystko jak chcieli. Nie trzeba było długo czekać na efekty. Gracze uciekali. Pomysły konsultowane były tylko w gronie najlepszych znajomych. Mam nadzieję, że fajnie się wam tam gra na pred*rii w tę garstkę osób i za 2, 3 tygodnie tam samo będzie z tym serwerem.

Krąży legenda, że kiedykolwiek administracja wzięła się za poprawę balansu :D

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...