Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sawia [Dedyk] [Easy]

Sawia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się zapytać, czemu prezentacja swoje, a życie swoje? bonusy nie wchodzą max, biolog na serwerze easy co 10 min? dmg zadawany wygląda jakbym grał na jakimś odpale, poza tym na serwerze nie ma tyle osób co niektórzy opisują, jak ktoś sobie życzy wstawię screena.

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MPCforum kaj ty jestes?

Skończ wołać tego raka społeczeństwa -,-

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Na serwerze działa:

NH na Dysk D

MH Sielu

WH

DMG

i wiele wiele innych.

Gra tam około 300 osób ;]  

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Cześć i czołem!

Jesteśmy po pierwszych weekendowych eventach, więcej info na stronie głównej a tutaj taki drobny ss.

Screensho_sqsxhxs.png

Opublikowano

Na serwerze działa:

NH na Dysk D

MH Sielu

WH

DMG

i wiele wiele innych.

No k***a widać po screenie wyżej te 300 osób xDDD

Opublikowano

Na serwerze działa:

NH na Dysk D

MH Sielu

WH

DMG

i wiele wiele innych.

1/2 to postacie z 1lvlem także nie wypowiadaj się jak nie wiesz ;). Logiczne,że tworzą boty na OX'y

Opublikowano

Szczerze mówiąc to kolejny nudny serwer na którym jest za mało ludzi i poprostu nie ma tego klimatu metina. Nie grałem w metka z rok, chciałem wrócić ... zobaczyłem że startuje sawia i wydaje sie że będzie to fajny serwer ale sklepów w m1 w godzinach szczytu jest może 10. Jak sie chodzi expić to spotyka się może ze 3-4 typków. Nikt tam nie gra i szczerze mówiąc nie dziwie sie... serwer jak każdy inny. Taka moja opinia. 

#tyle

Opublikowano

Mam dla Was plan:

zróbcie w koncu coś swojego i nowego a nie tysiące odkopanych serwerów.. To już jest nudne, ile można.. 

Robiąc taki serwer jak ten nie wiem na co Wy się nastawialiście, teraz całej tej strefy metina nie rozumiem, tworzycie serwery REWORK v1000 ciągle takie same bez przyszłości, co wam to dało że zmieniliście nazwe serwera i tyle, ludzie pograją do końca lipca i zamkniecie serwer bo nie bedzie graczy...

Teraz gra tu nawet te 400/500 osob ale to tylko dlatego że ten serwer jest świeży i jest EASY a poczekaj do startu kolejnego easy serwera to tu będą pustki. Niestety, teraz na takiej zasadzie działają serwery.

Zwiniecie $ z is i za 2 miesiące kolejny start na tych samych plikach z nazwa zapewne MeduzaMT2 ( dla wtajemniczonych ). Odgrzewany kotlet i nic wiecej, fajny serwer na kilka dni bo później nie masz co robić i latasz po m1 w kółko. 

Polecam na serwer na kilka dni dla mało wymagających :) 

Jeśli jeszcze raz zobaczę serwer na tych plikach to chyba się posikam ze śmiechu :D 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Na serwerze działa:

NH na Dysk D

MH Sielu

WH

DMG

i wiele wiele innych.

Sam byłem na tym OX'ie 4 postaciami :] Czemu nie pokazali wszystkich lv? Oj harnaś harnaś... -_-

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Jak dla mnie serwer z*******y :D 

Ludzie sie prują że gra mało typa a w m1 są codziennie ustawki po 30-50 osób to jest serwer easy/pvp wiec chodzi o napierdalanie sie :D

Nawet dziś 3 rano mapa 180 --> 30 osób się napierdalało :D 

Tylko mam pytanie do administracji był event jak Polska grała wytypowałem wyniki i zgadłem sm żadnych nie dostałem a w czwartek napisałem pw na forum do Thora do dziś nie odczytał...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

To jest serwer easy/pvp. Przynajmniej tutaj wychodzisz i odrazu masz z kim pvp robić, sa wojny duzo gildi no poprostu rewalacja jak dla mnie serwer. 

Opublikowano

To jest serwer easy/pvp. Przynajmniej tutaj wychodzisz i odrazu masz z kim pvp robić, sa wojny duzo gildi no poprostu rewalacja jak dla mnie serwer. 

i dodam, ze o eq nie jest AŻ TAK łatwo, jak Wam sie pewnie wydaje. Na 100% nikt nie zrobi całego eq w 1=2 dni. Klasycznemu graczowi, który zbyt dużo czasu nie spędza przy kompie na pewno zajmie to około tydzien + dosyc cięzkie misje, z powodu duzej ilosci osob wykonujących je rółwnież zajmą z dwa tygodnie, wiec w sumie 3 tygodnie gry, a to nie jest koniec. Runy, IS'a za yangi kupić, zdobyć unikalne przedmioty, pierścienie szarfy, etc. Jest co robić, polecam. :)

Opublikowano

Wszytsko pięknie ładnie, osób jest w miarę dużo, eq sie robi nawet szybko. Tylko ten balans.... BM sie nie da zabić mając eq na 200 lvl, IS, runy, pasy, szarfy BM szamanowi z samego duszka bije 40 k a szaman ze skila 40, a z hita 20... BM  to ma być typowy tak ma sie mu mało bić, ale też jego dmg ma być umiarkowane. Więszkośc ludzi napisze zrób misje itp, lecz biolog daje jeszcze wiecje abs i nic to nie zmieni zostanie to tak jak jest. A bony z metilogoi znikają po przelogowaniu .

Opublikowano

Serwer polecam, gram więc wiem co mówię, jednak słabo z reklamą ale może coś ruszy- czekamy :)

Reklama podobno wykupiona i czekają na efekty :P

Opublikowano

Healer kładzie na łopatki BM'a, więc bez przesady z tym bmem. Mental też mocno bije. WP jest słaby, bo to postać do expa, body to samo. Dagger jest ok, archerowi przydałby się leciutki boost, smokowi to samo.

Opublikowano

Healer kładzie na łopatki BM'a, więc bez przesady z tym bmem. Mental też mocno bije. WP jest słaby, bo to postać do expa, body to samo. Dagger jest ok, archerowi przydałby się leciutki boost, smokowi to samo.

Jak oceniasz bodego?

Opublikowano

Szczerze mówiąc to kolejny nudny serwer na którym jest za mało ludzi i poprostu nie ma tego klimatu metina. Nie grałem w metka z rok, chciałem wrócić ... zobaczyłem że startuje sawia i wydaje sie że będzie to fajny serwer ale sklepów w m1 w godzinach szczytu jest może 10. Jak sie chodzi expić to spotyka się może ze 3-4 typków. Nikt tam nie gra i szczerze mówiąc nie dziwie sie... serwer jak każdy inny. Taka moja opinia. 

#tyle

Ziomuś gdy nie ma sklepów offline, to nie ma co wystawiać chłopie jest tych może 10 sklepów powiem szczerze nawet nie ale co ty byś chciał na sklepach ? są same zbroje exp pierścionki szarfy wędki itp. Pereł ani małży nikt nie wystawia, sm podobnie, głównym przedmiotem do handlu są to artefakty ponieważ to je każdy gracz z zrobionym eq już na maxa potrzebuje. Nic innego nikt nie wystawia, na serverze gra coś koło 500 osób reszta to fishboty wystarczy pochodzić po zakamarkach m1.

Wojenki są ciekawe, na serverze jest około 6 gildii godnych sobie, mam nadzieje że jeszcze przez ten tydzień ludzie eq porobią i będą ciekawe zadymy. 

Server extra :)

Opublikowano

i dodam, ze o eq nie jest AŻ TAK łatwo, jak Wam sie pewnie wydaje. Na 100% nikt nie zrobi całego eq w 1=2 dni. Klasycznemu graczowi, który zbyt dużo czasu nie spędza przy kompie na pewno zajmie to około tydzien + dosyc cięzkie misje, z powodu duzej ilosci osob wykonujących je rółwnież zajmą z dwa tygodnie, wiec w sumie 3 tygodnie gry, a to nie jest koniec. Runy, IS'a za yangi kupić, zdobyć unikalne przedmioty, pierścienie szarfy, etc. Jest co robić, polecam. :)

Nie pisz głupot. Zrobienie perf eq i max lvl dwóm postaciom zajęło mi coś plus minus 3 dni grania w miarę spokojnego. Więc jest bardzo łatwo. I to jest jedyny plus tego serwera. COś mi się zdaje ze albo nie grasz, albo nie umiesz. Serwer wystartował parę dni temu a topki już się chwalą czym mają. Kto normalny liczy IS do eq - nie bądź śmieszny. IS to stawianie fishbota i łowienie smów. Zdobycie szarfy, skrzydeł, pierścieni - wszystko miałem przed 150 lvl , a później tylko ulepszać. Więc jest baardzo easy. 

Niestety cała reszta - ilość botów i podejście do nich administracji trochę razi... 

A jeszcze dodam że dungi na tym serwie to bajka - takie powinny być na każdym serwie easy - wchodzisz, bijesz metka, bossa wychodzisz. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Admini chyba niepoważni. Kilka dni robienia biologa, czajenia się na metka na pustyni, a oni teraz dodają rzeczy biologa do sklepu i zwiększają ilośc metków. No chyba wy śmieszni jesteście. O tym, że ludzie kupowali eliksiry w is to już nawet nie wspomnę. Na forum usuwane są wszystkie posty nieprzychylne serwerowi, pytania dotyczące niedopracowań itd. Takich zmian nie robi się tydzień po starcie serwera, tylko myśli o tym wcześniej. Sklep z itemami, marne zuo czy ox  nie zrekompensuje straconego czasu.

2mzof5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...