Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sawia [Dedyk] [Easy]

Sawia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dosc ze pliki kupione za 500zl od wlascicieli predorii, to nic tam nie zmienili to nawet regualmin z mojego serwa kradna administracja chyba pierwszy raz metina widzi :D

Poszli na latwizne, pliki kupione, rzeczy kopiuja od innych, tak sie nie powinno robic

+ reklama na naszym fp

iMOnjJz.jpg

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

strona ma lekkie lagi, problemy hostingu, musicie parę razy poodświeżać i zadziała

!! kolejny konkurs !!

Witajcie!

Jako iż jutro jest wielki mecz Polska - Portugalia, mamy dla Was konkurs, a także i event na serwerze!

Ale po kolei...

Konkurs na Forum

Z racji meczu, nie ciężko się pewnie domyśleć, że konkurs będzie polegał na wytypowaniu wyniku.

Za poprawne wytypowanie wyniku otrzymacie 150 SM, a jeżeli dodatkowo traficie strzelca pierwszej bramki to ilość SM zostanie podwojona!

Wzór jak to ma wyglądać:

Wynik Meczu: Polska -  Portugalia (1:0)

Strzelca pierwszej bramki: Błaszczykowski

W gre nie wchodzą karne!!! Wytypowany wynik ma obowiązywać tylko podczas meczu (90min + ewentualna dogrywka)

Typy podawać macie w tym temacie, wszelkie inne posty nie związane z typowaniem będą usuwane. Pytania możecie zadawać na shutboxie, pw.

Typowanie obowiązuje do godziny 21:00 dnia jutrzejszego.

Wydarzenie w Grze!

Podczas całego dnia jutrzejszego będą ze wszystkich potworów dropić Piłki!

Z piłek możecie otrzymać przedmioty takie jak Kostiumy Bojownika(DOSTĘPNE TYLKO PODCZAS EVENTU), różne ulepszacze, zwoje do ulepszania, eliksiry a także Zwoje SM!!

Także wszystkim życzymy powodzenia podczas typowania i otwierania skrzynek, a jutro o 21 wszyscy przed telewizory/streamy na komputerze i kibicować Polakom!! Smiley-1_24.png

link: http://forum.sawia.eu/index.php?/topic/269-event-piłkarski-29062016/?view=getnewpost

Czemu Zwoje sm juz nie dropia ze szkat , tylko jakies ksiegi mocy+25 +35 i eliksiry poszukiwacza wtf ?! Chcialem se pograc,bo to pierwszy serwer na ktorym moge sobie spokojnie sm ogarnac w grze , a tu hu*j... skupilem 300szkat a w tym totalne zero!!!, potem znow 300 i kolejne 0 Zwoi SM, a jeszcze wczoraj lecialy w miare... szkoda slow

Nie kłam, nikt tego nie sella, 600 szkat pewnie dropiłeś na bocie, trzeba było wcześniej otwierać, bardzo dobrze że zmienili, z resztą i tak będzie nowa mapa łowiecka, w m1 i wszędzie będzie wyłączone. Botów nie będzie :)

Nie dosc ze pliki kupione za 500zl od wlascicieli predorii, to nic tam nie zmienili to nawet regualmin z mojego serwa kradna administracja chyba pierwszy raz metina widzi :D

Poszli na latwizne, pliki kupione, rzeczy kopiuja od innych, tak sie nie powinno robic

Almadia zazdrosny jesteś? chcesz psuć reputacje? bo u was Almadia spada graczy?  :) Almadia to syf  :)

Opublikowano

Aż z ciekawości sprawdzę innowacje Twojego serwera :D

Serwer jeżeli chodzi o sam serwer nie urywa, ale można w przyjemny sposób sobie pograć.

Ludzie są tutaj przyjemni i ogółem miło spędza się czas ;) Oczywiście zadymki i bitwy o spoty są obowiązkowo ;)

Polecam ! :D

Opublikowano

strona ma lekkie lagi, problemy hostingu, musicie parę razy poodświeżać i zadziała

!! kolejny konkurs !!

Witajcie!

Jako iż jutro jest wielki mecz Polska - Portugalia, mamy dla Was konkurs, a także i event na serwerze!

Ale po kolei...

Konkurs na Forum

Z racji meczu, nie ciężko się pewnie domyśleć, że konkurs będzie polegał na wytypowaniu wyniku.

Za poprawne wytypowanie wyniku otrzymacie 150 SM, a jeżeli dodatkowo traficie strzelca pierwszej bramki to ilość SM zostanie podwojona!

Wzór jak to ma wyglądać:

W gre nie wchodzą karne!!! Wytypowany wynik ma obowiązywać tylko podczas meczu (90min + ewentualna dogrywka)

Typy podawać macie w tym temacie, wszelkie inne posty nie związane z typowaniem będą usuwane. Pytania możecie zadawać na shutboxie, pw.

Wydarzenie w Grze!

Z piłek możecie otrzymać przedmioty takie jak Kostiumy Bojownika(DOSTĘPNE TYLKO PODCZAS EVENTU), różne ulepszacze, zwoje do ulepszania, eliksiry a także Zwoje SM!!

Także wszystkim życzymy powodzenia podczas typowania i otwierania skrzynek, a jutro o 21 wszyscy przed telewizory/streamy na komputerze i kibicować Polakom!! Smiley-1_24.png

link: http://forum.sawia.eu/index.php?/topic/269-event-piłkarski-29062016/?view=getnewpost

Czemu Zwoje sm juz nie dropia ze szkat , tylko jakies ksiegi mocy+25 +35 i eliksiry poszukiwacza wtf ?! Chcialem se pograc,bo to pierwszy serwer na ktorym moge sobie spokojnie sm ogarnac w grze , a tu hu*j... skupilem 300szkat a w tym totalne zero!!!, potem znow 300 i kolejne 0 Zwoi SM, a jeszcze wczoraj lecialy w miare... szkoda slow

Nie kłam, nikt tego nie sella, 600 szkat pewnie dropiłeś na bocie, trzeba było wcześniej otwierać, bardzo dobrze że zmienili, z resztą i tak będzie nowa mapa łowiecka, w m1 i wszędzie będzie wyłączone. Botów nie będzie :)

Almadia zazdrosny jesteś? chcesz psuć reputacje? bo u was Almadia spada graczy?  :) Almadia to syf  :)

Ty jestes ulomny , czy mi sie tylko wydaje? w tej chwili bucu kupilem 200szt + i hu k z tego... 

Prosta sprawa dodali tylko na start zwoje do lowienia, zeby ludzi sciagnac a teraz aut.

Totalna porazka.

Czytajac czat, wlasnie straciliscie 20+ graczy... i napewno jeszcze odejda jak sie skumaja ze z tymi zwojami to fejk na start :)

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Halo halo, czyli usuneli calkowicie drop smow z tych skrzynek?

Na forum napisane jest "zmniejszylismy drop smow", zaczyna sie.

Chyba pomylilem sie co do serwera.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Halo halo, czyli usuneli calkowicie drop smow z tych skrzynek?

Na forum napisane jest "zmniejszylismy drop smow", zaczyna sie.

Chyba pomylilem sie co do serwera.

SM'y cały czas lecą, ale słabiej.

Opublikowano

!! kolejny konkurs !!

Witajcie!

Ale po kolei...

Konkurs na Forum

Wzór jak to ma wyglądać:

Wydarzenie w Grze!

Ty jestes ulomny , czy mi sie tylko wydaje? w tej chwili bucu kupilem 200szt + i hu k z tego... 

Prosta sprawa dodali tylko na start zwoje do lowienia, zeby ludzi sciagnac a teraz aut.

Totalna porazka.

Czytajac czat, wlasnie straciliscie 20+ graczy... i napewno jeszcze odejda jak sie skumaja ze z tymi zwojami to fejk na start :)

Dalej piszesz bzdury, powtarzam nikt nie sella na razie szkatułki bo każdy sam otwiera by wydropić sm, botowałeś 600 sztuk teraz płaczesz, że zmniejszyli drop sms'ów, a tobie przypadku nie poleciało :) przyznaj się, botowałeś. Widać z kim mam do czynienia, ułomny to jesteś ty infantylny człowieku.

Opublikowano

SMy nie leca juz ;).

Chyba skumali, że hajs im ucieka bo ludzie mieli ISa z wody.

Drop zmniejszony?

Z ciekawości to sprawdziłem. 10 kont, 4 całe strony ekwipunku i ani jeden kupon SM ;).

Gdzie na początku łowiłem godzinkę i miałem dwa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

SMy nie leca juz ;).

Drop zmniejszony?

Z ciekawości to sprawdziłem. 10 kont, 4 całe strony ekwipunku i ani jeden kupon SM ;).

Podobno drop ze szkat rybaka jest taki sam jak z piłek jeżeli chodzi o SM, a mi dziś z piłki poleciał zwój sm więc może lecą ale jest strasznie mały %

Opublikowano

To ja nwm jak oni bardzo zmniejszyli ten drop sm... Wcześniej na jakieś 200 szkat miałem te 50 może 100sm.

Teraz? Wczoraj ponad 700 szkat rybaka i nic 0 sm.

Dziś rano otworzyłem ponad 3000 szkat licząc jeszcze te złote i też 0 sm.

No ale nic i tak 0 smow :P A te piłki dropią lipnie  szybciej wyłowie 10 szkat niż dropne 1 piłke :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Na 100% z pilek jest wiecej % na drop smow.

Ten event nie jest codziennie i temu to, szkatki mozna non stop lowic i lowic.

Zreszta, z tych pilek leci cos ciekawego procz tych bojownikow i smow?

Bo jakos patrze i kazdy skupuje te pilki nawet po 350kk za 100 sztuk.

Jaki gosc pisal na wolaczu, ze na dungu sie cos buguje i tych pilek leci fhoj, choc do tego nie jestem pewny bo to tylko typek tak pisal, takze nie hejtowac mi tu ;)

@@

Wracam do gry i sie odkuwam :>

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

SMy nie leca juz ;).

Drop zmniejszony?

Nie wiem co wy gadacie, ja otworzylem 20 szkat jeszcze dzisiaj i normalnie mi kuponik poleciał. Niedosyć ze lecicie na fishbotach, sa darmowe SM to jeszcze płacz.

Opublikowano

Jak administracja zbanuje pół serwera za fishboty, expboty i inne hacki to wróce, bo jak narazie mało w tym kierunku robi

Opublikowano

+ reklama na naszym fp

iMOnjJz.jpg

Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że każdy serwer Kreta ma ten sam regulamin, hmm?

Opublikowano

Zwiększ drop SM od Rybaka to wróce do gry bo nie mam zamiaru spędzać GODZIN na dropieniu ulepek,żeby potem wymieniać to za IS.

Opublikowano

Licznik jest podkręcony niestety ;/

Głowe masz podkręconą ośle, nie byłeś na serwerze to się nie udzielaj.

qolJA1e.png

Opublikowano

Jak administracja zbanuje pół serwera za fishboty, expboty i inne hacki to wróce, bo jak narazie mało w tym kierunku robi

No tu się z tobą zgodzę. 90% serwera to mh , wh i fishboty i niech nikt nie pisze że nie. Widziałem ostatnio kilka akcji : boty na mapie , wpada gm banuje jednego, reszta zostaje i boci dalej. 

Wbić max lvl to moment jak i zrobić eq, sam mam już 2 postki zrobione na max i jest git ale ilość botów odstrasza. Zresztą jak by zbanowali wszystkie licznik spadł by z 600-700 do 100 online . Taka prawda. A działa tu praktycznie wszystko. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Licznik jest podkręcony niestety ;/

Głowe masz podkręconą ośle, nie byłeś na serwerze to się nie udzielaj.

Możliwe że w domu nie nauczyli ciebie kultury no ale tak bywa czasami..., a te gimnazjalne teksty możesz zostawić dla siebie albo dla swoich gimnazjalnych kolegów z podwórka... Nie pozdrawiam

A licznik niestety jest podkręcony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...