Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sawia [Dedyk] [Easy]

Sawia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm wczoraj był start tylko 15 odpowiedzi...

Serwer bez kompletnej reklamy

A licznik pokazuje +500 online, hmm dziwne, chyba podkręcony licznik, można ss z komendy /w?­

Masz tutaj baranie temat który został wywalony za brak linku do klienta i skanu, bo zapomnieli z tego co tutaj widzę xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1553752-sawiaeu-easy/

7 stron - 120 parę odpowiedzi :v

///////////////

Jak się rozwija handel? Czym ludzie handlują na starcie?

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A licznik pokazuje +500 online, hmm dziwne, chyba podkręcony licznik, można ss z komendy /w?­

Martwcie się o swój gówno-rework, wasz nawet z reklamą nie będzie miał tyle ludzi co tu bez reklamy  ^^

Opublikowano

Serweerek jak najbardziej na plus ;)

Nie wiem co tutaj się przywalać, serwer startuje - gospodarka póki co myślę jest w porządku - chociaż to easy to wiadomo, że ulepki każdy woli sam dropić :D.

Jest kilka drobnostek do poprawy, ale zdecydowanie zostanę na dłużej POLECAM :) !

82832231014459106085.png

Opublikowano

Poki co, polecam serwer.

+Szybkie i latwe dungeony

+Przyjemny exp

+Brak lagow(bynajmniej u mnie ich nie ma)

+Latwo o eq

PS@
Jest przerwa techniczna.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Masz tutaj baranie temat który został wywalony za brak linku do klienta i skanu, bo zapomnieli z tego co tutaj widzę xD

///////////////

Perełki/Zioła/EQ exp/ ;)

Ogólnie ulepy :p

Opublikowano

///////////////

W końcu można kogoś od barana zwyzywać bez rangi, gut!  xD

Działa?­

Przerwa techniczna.

qolJA1e.png

Opublikowano

Pierwsze wrażenie bardzo dobre:

Troche ludzi moze nie mega duzo ale widac ze są.
Wszystko w sklepach tanie.
Dobry BS i wylaczone informacje na czacie o zmianie bonusu co mniej laguje serwer.
Brak 5 bonu, 5 bonus dodaje sie zwykłą zmianką.
Wspomagacze tanie i duza ilosc u handlarki.
Przyjemny exp.

Opublikowano

Serwer polecam. Dzisiaj nocka była grana i wbiłem 140 lvl, duży hype jeszcze w nocy był na zbroje do expa, która ciężko dropi z dungeonu. 

Jak widać było, rozwinął się i dużo ludzi łowi i dużo ludzi poszukuje fishbota ^^, ponieważ ciekawe itemy z łowienia są :) 

Zapraszam gorąco :P 

Opublikowano

Druga odsłona predorii? 

Pierdyliard ulepszaczy? ile mieliście na poprzednim serwerze? ponad 100?

The past has gone

Opublikowano

Czy tylko mi się coś ze stroną dzieje?

Nie, cały czas muli strasznie , probuj do skutku to samo robiłem i po nie całych 10 min miałem konto,

Opublikowano

Które praktycznie wszystkie dropiły z 1 dungeona. 

Tym bardziej bezsensowne rozwiązanie. Przez cały dungeon trzeba było ciągle cisnąć Z. Dwie strony eq z czterach zayebane samymi ulepszaczami... Jednym słowem - burdel i syf, tak samo jak tamten cały serwer. Misje pisane na kolanie bez żadnej fabuły... serwer EASY a misje na 90 lvl robiło się 3 godziny... 3 godziny bezsensownego chodzenia ciągle na ten sam dungeon... (bez przerw)

The past has gone

Opublikowano
Tym bardziej bezsensowne rozwiązanie. Przez cały dungeon trzeba było ciągle cisnąć Z. Dwie strony eq z czterach zayebane samymi ulepszaczami... Jednym słowem - burdel i syf, tak samo jak tamten cały serwer. Misje pisane na kolanie bez żadnej fabuły... serwer EASY a misje na 90 lvl robiło się 3 godziny... 3 godziny bezsensownego chodzenia ciągle na ten sam dungeon... (bez przerw)

Nie podoba się to nie graj, 1 debila mniej :) 

Opublikowano

Ktoś poprzedni zamknął temat.... a co do serwera polecam gorąco, start było ponad 600 graczy i to bez reklamy nieźle :D, przyjemnie się gra i wszystko łatwo. Wbijać :D

Opublikowano

Serwer fajny ;3 a wiecie dlaczego bo to kopiuj i wklej z serwera predoria (jeśli nazwę dobrze zapamiętałem ;3) nie pozdrawiam

A i nawet strona ta sama tylko z nazwą zmienioną żenada ;3 

Opublikowano

Serwer fajny ;3 a wiecie dlaczego bo to kopiuj i wklej z serwera predoria (jeśli nazwę dobrze zapamiętałem ;3) nie pozdrawiam

A i nawet strona ta sama tylko z nazwą zmienioną żenada ;3 

Było mówione 1232131321 razy, że to są pliki z predorii.. 

Opublikowano

Dobra, kilka godzin na serwerze przegranych więc czas parę słów powiedzieć :D

Serwer bardzo fajny, przypadł mi do gustu, były wczoraj lekkie problemy ze stronką ale kilka razy odświeżyłem i wszystko się udało.

Gra się fajnie,expi,robi duengony i łowi też :D

Osób jest zacnie sporo jak na serwer bez reklamy, a to, że pliki "kopiuj-wklej" to jest dla mnie jako gracza żadny problem, byleby administracja była porządna i nas nie zanudziła :) gram dalej :) polecam

Opublikowano

Zauważyłem, że questy typu zabić 10 metinów jakiegoś typu nie dają nagrody, więc questy te są raczej zbędne... albo to bląd..

Opublikowano

Co tak mało osób już gra? Na starcie było grubo ponad 500 a teraz nie ma nawet 200 widząc po czacie itd..

Licznik na stronie pokazuje 676 ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...