Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sawia [Dedyk] [Easy]

Sawia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O c**j wy spinacie dupska, jak wiekszosc ludzi wiedzialo od poczatku, ze to kopia Predoria?

Od 1 lvla wiedzialem, ze to Predioria i gralem.

Oni sami się przyznali, że odkupili pliki itp, nie kryli się z tym.

Chodzi o to, że administracja to stara ekipa z Predorii pod innymi nickami.

Serwer po wbiciu maxa jest nudny, a biolog to jakiś dramat.

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O c**j wy spinacie dupska, jak wiekszosc ludzi wiedzialo od poczatku, ze to kopia Predoria?

Od 1 lvla wiedzialem, ze to Predioria i gralem.

Oni sami się przyznali, że odkupili pliki itp, nie kryli się z tym.

Chodzi o to, że administracja to stara ekipa z Predorii pod innymi nickami.

Serwer po wbiciu maxa jest nudny, a biolog to jakiś dramat.

Biolog to tam c**j, nie ma takich c**jowych bonow :D, ale po maxie to wlasnie sprzedaje konto xD

To bylo tez wiadome, ze to ta sama ekipa xD

Opublikowano

Serwer to kompletne dno.
Masa botów, administracja ma graczy GŁĘBOKO w dupie. Ludzie wcześniej sobie podropili itemshopa z fishbotów a nowi gracze są bezradni. Na odpowiedz administratora na forum czeka się dniami a o grze nawet nie ma co myśleć. Mieli naprawić balans, nie zrobili tego. KOMPLETNA LIPA!

Opublikowano

Thor wyśmiał mnie mówiąc, że na serwerze jest navi.

https://scr.hu/8778/x2vcs a to co ku@wa ma być?!

Zgaduje, że cheat engine ;x

@TOPIC: Chce ktoś Top2 Szaman za 30PSc? ;f

Na tym serwerze jest navi i każdy o tym wie.

To jest gówno z cheat engine, sprawdzone.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Nie wiem, gram na tym serwie 10 dni, z czego mialem 3 dni przerwy. I teraz k***a biologa sie nie da zrobic, bo nie ma tych eliksirow poszukiwacza bo juz nie dropia - masakra w c**j. Nudna wszyscy odchodza, bo wiem i slysze.

pryzmat.jpg
Opublikowano

Serwer prezentuje się dobrze. Prawdopodobnie po powrocie do domu pobiorę i sprawdzę co w trawie piszczy :D

Ile obecnie gra osób? Opłaca się w ogole zaczynac?

Opublikowano

@LoveTherapy aktualnie gra dość mało osób, co spowodowane jest brakiem aktywności administracji. Sam już wymieniłem ekwipunek, bo zapowiada się, że serwer skończy tak jak Predoria, która była odwzorowaniem tego serwera, a raczej ten serwer jest odwzorowaniem Predorii czyli identyczną kopią bez żadnych poprawek. Liczba graczy spada z dnia na dzień. Na czacie tylko widnieją napisy: ,, Sprzedam eq'', ,,Wymienię eq'' itp.

Podsumowujac:

Ogólnie teraz nie polecam zaczynać, ponieważ to jest tylko strata czasu na upadający serwer. Administracja już nawet nie wbija :(

Nie ma teraz chyba jakiegoś dobrego easy/mediuma ale gdyby nie ta ilość osób online, myślę, że ten byłby bardzo dobry... Niestety fakty są inne.

Cyrk.png

Opublikowano

@LoveTherapy aktualnie gra dość mało osób, co spowodowane jest brakiem aktywności administracji. Sam już wymieniłem ekwipunek, bo zapowiada się, że serwer skończy tak jak Predoria, która była odwzorowaniem tego serwera, a raczej ten serwer jest odwzorowaniem Predorii czyli identyczną kopią bez żadnych poprawek. Liczba graczy spada z dnia na dzień. Na czacie tylko widnieją napisy: ,, Sprzedam eq'', ,,Wymienię eq'' itp.

Podsumowujac:

Ogólnie teraz nie polecam zaczynać, ponieważ to jest tylko strata czasu na upadający serwer. Administracja już nawet nie wbija :(

Nie ma teraz chyba jakiegoś dobrego easy/mediuma ale gdyby nie ta ilość osób online, myślę, że ten byłby bardzo dobry... Niestety fakty są inne.

Dzięki za odpowiedź, przynajmniej nie będę marnować swojego czasu. Olewka ze strony administracji jest najczęstszym upadkiem serwerów, no cóż. Coś tam zarobili i cya.. 

serwer wydawał mi się ogarnięty. :l

Opublikowano

Podsumowujac:

Dzięki za odpowiedź, przynajmniej nie będę marnować swojego czasu. Olewka ze strony administracji jest najczęstszym upadkiem serwerów, no cóż. Coś tam zarobili i cya.. 

Bo to jest była administracja predorii ;d Juz koniec serwera ;d mial byc balans, uptade a nic nie ma no typowa stara predoria. Sytuacja lubi sie powtarzac. Do kosza.

Opublikowano

Podsumowujac:

Bo to jest była administracja predorii ;d Juz koniec serwera ;d mial byc balans, uptade a nic nie ma no typowa stara predoria. Sytuacja lubi sie powtarzac. Do kosza.

Ale ona to raczej wie :D Kto tam jest... :D 

Raczej temat do wywalenia bo na serwie "gra" 80 osób :D

obraz.png

Opublikowano

Dobra, czas odmulić pizde troszkę i wrócić do życia! ;)

Pytaliście o aktualizacje, balans, reklame i tak dalej, ogólnie chcieliście informacji, więc tak.

Aktualizacja skończona jest już jakiś czas temu, tylko mieliśmy problemy z kodem źródłowym, który nie funkcjonował tak jak pownien, ale dziś to się już postaramy finalnie ogarnąć, to raz.

Dwa, kwestie balansu to jest sprawa dość, no dziwna. Każdy pisze co innego, ciężko to ogarnąć, poza tym trzeba pamiętać, że nie mogą być wszystkie postacie równe.

Reklama, no zobaczymy jak się przyjmie update, jeżeli ktoś chce się dowiedzieć co będzie na update to:

- 2 nowe sety ekwipunku

- 1 nowa mapa do expa

- 1 nowy dungeon

- 2 nowe pasy

- Kilka nowych kostiumów, petów

- Nowe bossy (+ nowe bossy specjalnie pod wydarzenia ZUO)

i pewnie jeszcze coś, bo długa przerwa od metina i średnio pamiętam, co dodawałem czego nie. //thor

Także obserwujcie forum, dziś wieczorem, ewentualnie jutro rano pojawi się pewniejsze info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...