Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fairy Tail i manga

Kodzi12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ha! Mówiłem, że Gildarts wbije! Jak kozacko wygląda na dodatek! W takim momencie przerwać :/
Teraz to się napaliłem na następny rozdział %5E%5E.png

Aż sobie dupne fote

fairy-tail-7925683.jpg

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jak tak teraz patrze, to manga za kilkanaście rozdziałów się skończy... Chyba, że Zeref im jakoś ucieknie i od nowa cała gonianka :D

Opublikowano

Jak tak teraz patrze, to manga za kilkanaście rozdziałów się skończy... Chyba, że Zeref im jakoś ucieknie i od nowa cała gonianka :D

Mashima powiedział, że FT jest w ważnym punkcie, ale na pewno się jeszcze nie kończy.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mashima powiedział, że FT jest w ważnym punkcie, ale na pewno się jeszcze nie kończy.

Oby było jak najwięcej Gildartsa. Natsu urósł w siłę to jestem ciekawy jak ten staruch teraz włada swoją mocą. Nie mogę się doczekać ekranizacji tego @~@

Opublikowano

Potwierdzone jest, to że Gildarts jednym ciosem niszczy God Serena xD

Skąd to wiesz? Ej no, nie niszcz spoilerem mangi która spoileruje anime xD

Opublikowano

@Breejg a więc podaj mi te źródła :D Myślałem, że chociaż trochu z nim powalczy :v

reddit

I proszę nie spoileruj Breejg tutaj przed chapterem, bo inaczej będę musiał zawołać okrutnego tyrana @arko i on się Tobą zajmie. 

//tak będzie

QtiV6xY.gif

Opublikowano

I jak wrażenia po chapterze? Mnie osobiście zdenerwowała scena z cyckami Miry i mazgaj Romeo, ale ogólnie nie było źle. Ekranizacja powinna ładnie wyjść.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Według mnie trochę skopali rozdział. Niepotrzebnie skupili się na pozostałych postaciach. Jak już pojawił się Gildarts, który zjawia się raz na rok to mogli mu poświęcić wszystkie strony a nie 4-5...

Opublikowano

Według mnie trochę skopali rozdział. Niepotrzebnie skupili się na pozostałych postaciach. Jak już pojawił się Gildarts, który zjawia się raz na rok to mogli mu poświęcić wszystkie strony a nie 4-5...

Gildarts nie jest postacią, którą możesz wepchnąć na cały rozdział. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Gildarts nie jest postacią, którą możesz wepchnąć na cały rozdział. 

Niestety ale prawda. Gdyby go wepchnąć na cały rozdział to by ponad połowa Alvarez poszła :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...