Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia [Dedyk] [Easy]

Almadia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam

-kotlet

-gó*no

-syf

Ch*jowa prezka

Po ilu macie zamiar się zwinąć z hajsem :?

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam

-kotlet

-gó*no

-syf

Ch*jowa prezka

Tego serwera nie można nazwać kotletem, gdyż na poprzednim serwerze ludzie grali do 1h max :) A potem zostały może z 20 osób, które coś tam grały i sprawdzały przy okazji :D Więc dla dużej ilości ludzi to będzie coś nowego. Co do określeń ,,gó*no i syf" to jest to jedynie spamem i nic nie znaczącymi słowami bez argumentacji, więc się nie wysilaj na antyreklamie :D Zapraszam serdecznie na serwer, na pewno będzie fajnie :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie polecam

-kotlet

-gó*no

-syf

Ch*jowa prezka

Takie komentarze Administracja tego forum powinna usuwać..  Miło mi się czyta konstruktywną krytykę, ale to co kolega napisał to jest czystej klasy hejt. Pozdrawiam.

@ Co do serwera, jeszcze 11 godzin :)

Opublikowano

Prezka strasznie nieestetyczna i mało przejrzysta. Wpadłbym może, ale za dużo nowego syfu nawalone.

Do tego podobieństwo do rapsodii i te nowe konto na forum zrobione tylko pod serwer....

Osobiście nie zagram, ale cóż życzę powodzenia

Opublikowano

standardowo będziecie mieli 1-2dni na pokazanie czy będziecie naprawiać bugi i poprawiać serwer wedle sugestii graczy, jak nie to wielu ich nie zostanie, osobiście wbije i sprawdzę jak się będzie grało, a na tym wcześniejszym nie grałem, więc dla mnie będzie całość "nowym" serwerem ;)

Opublikowano

Wracam na Athes, toz to najgrosze gowno tego roku!

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Może pogram, jak nic nie odwalicie :p ale lipna data startu, rayen też startuje i myślę że tam pójdzie większość , ale powodzenia.

Opublikowano

Serwer nie za ciekawy , nie wbije powiem dlaczego . A tak wgl dziś startuje Rayen2.pl więc macie konkurencje . Ja też tam ide .

Lecz i na tamtym nie pogram jakoś bardzo długo (16dni) z tego powodu, że 12 czerwca startuje Antaris, który wyeliminuje większość serwerów (w tym 100% ten o ile dotrwa do tego czasu [nie życze wam źle] no ale cóż) . 

Co do prezentacji to według mnie jest masakra ... Czcionka tak mała, że musiałem przybliżyć mikrofon i jeszcze krzesło ...

Serwer jest (według mnie) średniawy a nawet gorzej . 

Po 1. Za duży maksymalny level , nie lepiej zrobić standardowo 250 lub 270 ?

Po 2.Setów jest nawalone w huhu nie wiem jakiemu daunowi będzie sie chciało to skończyć . 

Po 3.Nie ma balansu klas (bynajmniej nie napisaliście o tym [no chyba że nie doczytałem przez tą czcionke]) . Healler dalej będzie sie leczył jak na prawie wszystkich serwerach ? Phi ! Zabawni jesteście

Co mi się w serwerze podoba ?

1. Standardowe wierzchowce . 

^ Tak tylko to ...

To jest moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać . Pozdrawiam , cześć ...

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Ciekawe... Macie zabezpieczenia ddos?

Sura BM dostał MOCNEGO nerfa? Duszek bije losowo czy wybrany cel? WP odbugowane ostrze? Healler leczy się poprawnie?

Doświadczona administracja? Ile razy to czytałem i wiadomo jak się kończyło. (wyje***** na serwer). 

Co do serwera. Wbije,lecz za jakiś czas gdy graczy nie będzie masa i inie będzie afery o spoty i bossy. Nowości macie,ciekawy system ulepszeń. 

Zbroje się robi od +0-+9 czy od razu na +9 czy na nastepny poziom? 

Opublikowano

mi się tam podoba i na 100% będę tu grać o ile ddosy na starcie nie pokrzyżują waszych planow

Opublikowano

mi się tam podoba i na 100% będę tu grać o ile ddosy na starcie nie pokrzyżują waszych planow

spokojnie, to nie stoi na pierwszym lepszym sprzecie

Opublikowano

Ten 400lv max odstrasza :C­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Skoro jest to serwer easy, to się nie dziw, że takie lvl.

Ja osobiście lubię takie serwery i wbijam.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Zwiekszony lvl cap + podniesiony prog map YAY!!!

A tym filmikiem z ta niewiasta zapowiadajaca serwer to juz wgl parodia;D

"Na serwerze znajduje sie masa nowosci, a wszystko to na w 100% od zera robionych plikach najnowszej wersji"

XDDDDD

/

Nie polecam :)

Opublikowano

o 18 wbijamy i szukamy tego yangbuga, ciekawe gdzie tym razem ukryty ;)

Szybciej wbijesz maxa niż znajdziesz tego yangbuga, bo obszedłem każdego NPC i nie ma go :D Ale miłego szukania :)

Lvl jak każdy inny, tylko na serwerze Hard/Medium może on robić jakąś różnicę ale przecież na serwerach Easy/4fun to wbijesz max lvl w podobnym czasie, nie ważne jaki on by nie był, to logiczne przecież :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ja tam lubię jak jest duży level, choć może to lepsza opcja na aktualizacje aby powoli zwiększać max lvl.

Co do prezentacji, spodobała mi się, aczkolwiek zbyt mała czcionka czasami ciężko było mi się rozczytać, na szczęście dałem jednak rade.

Trochę się boję kostiumów pvp z łowienia ale może to i dobry pomysł.

Wejść nie wiem czy wejdę bo nie bardzo mam czas kiedy ale przy najbliższej okazji zobaczę, jeśli będzie jeszcze stał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...