Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HurtCloud.PL - Serwery HurtWorld S/NS| x7 | x30 | Najnowsza wersja!

supriseex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz racje od nastepnego wipe'a bedzie kit vip nie co zmieniony. A serwer musi prowadzić kupno vip, ponieważ musi się z czego utrzymać.

@Edit Jest to kit vip na serwerze x30 gdzie metalowa ściana leci na 3 c4 ;)

Opublikowano

Tylko na naszych serwerach są meteoryty :D  ZAPRASZAMY!

Nie tylko na waszych serwerach są meteoryty. Oszukujesz ludzi. Nie polecam serwera. Administracja respi sobie przedmioty, wszystko na gotowcu. wstyd.. Strona skradziona z clash of clans. SQubany podbija temat jak nie jest wlascicielem tematu. prezentacja powinna zostać usunięta za takie podbijanie zamiast hurtcloud powinno byc hurtgówno.. Zenada.. brak p2w a vipy na serwerze. Co z tego ze trzeba utrzymac serwer? brak p2w to brak p2w.. Banda imbecyli w administracji którzy nie potrafią myśleć racjonalnie. na serwerze są lagi, maszyny z minthost dedyk za 54zł hah... Wstyd.. Jeśli szukacie serwera to nie zaczynajcie tu grać! nie warto. Jeśli ktoś zniszczy baze dla znajomych administracji to dostajecie bany.. syf syf syf. NIE POLECAM!

Opublikowano

Mówi konkurecja z biggames a dokładnie SrIku. Wasz temat został usunięty z mpc forum i tak się mscisz? Co chodzi o maszyne to mamy tak dobrą ze przy 60+ graczach nie ma lagow. Jeszcze o co chodzi z meteorytami to napisalem ten post bez mozgu 5 czerwca a ty dopiero teraz o tym piszesz. Lepiej spieprzaj na twojego biggownogamesa. My niby respimy sobie itemki? Na naszym serwerze jest wylaczony plugin. Wiec wszystko co piszesz do gowno bez zadnych argumentów dowodow.

@Edit Bany stawiamy jak ktos mi chate zrajduje? Nie rozsmieszaj mnie. Wydaje mi sie ze jestes w takim wieku w którym używa się mózgu idioto. Ps. Piszę to właściciel biggownogamesa.

Opublikowano

Tylko na naszych serwerach są meteoryty :D  ZAPRASZAMY!

Nie tylko na waszych serwerach są meteoryty. Oszukujesz ludzi. Nie polecam serwera. Administracja respi sobie przedmioty, wszystko na gotowcu. wstyd.. Strona skradziona z clash of clans. SQubany podbija temat jak nie jest wlascicielem tematu. prezentacja powinna zostać usunięta za takie podbijanie zamiast hurtcloud powinno byc hurtgówno.. Zenada.. brak p2w a vipy na serwerze. Co z tego ze trzeba utrzymac serwer? brak p2w to brak p2w.. Banda imbecyli w administracji którzy nie potrafią myśleć racjonalnie. na serwerze są lagi, maszyny z minthost dedyk za 54zł hah... Wstyd.. Jeśli szukacie serwera to nie zaczynajcie tu grać! nie warto. Jeśli ktoś zniszczy baze dla znajomych administracji to dostajecie bany.. syf syf syf. NIE POLECAM!

Jesteś pojebany psychicznie gościu :D

Idź się leczyć

ps. ja już wyjasniłem wasz serwer w waszym temacie, po czym słuch po nim zaginął. Wy również macie wszystko na gotowcu, ba! nawet nie umiecie przetłumaczyć skryptów :)))

Są lagi na naszych serwerach? Mamy serwer x30, gdzie mapka bardzo dużo waży  i jest po 60+ graczy - nikt nigdy nie skarżył się na lagi.

"Jeśli ktoś zniszczy baze dla znajomych administracji to dostajecie bany.. syf syf syf. "

Nigdy takiej sytuacji na naszym serwerze nie było, hehe... a wiesz dlaczego? BO ADMINISTRACJA NIE GRA POPIERDOLONY ZIEMNIAKU.

Ja rozumiem, że masz ból dupy i musisz się wyżalić albo wygadać, ale wiesz co? Jest pomoc dla takich ludzi jak Ty - wystaczy ze zadzwonisz pod ten numer 116111 - telefon zaufania, myślę, że ktoś Ci tam pomoże.

Strona również nie jest skradziona z Clash of Clans. Kupiłem ją na themeforest.com - mam nawet licencje imbecylu po podstawówce.

Elo

Wchodze przez waszego clienta i mam takie cos ;d

http://iv.pl/images/73611899772810671619.jpg

o co chodzi ?

Dziś na dniach zaktualizujemy linki do wersji 3.5.3 - w sumie masz ją na naszym forum do pobrania.

@Temat VIP został zbalansowany.

Opublikowano

A szkoda strzępić ryja... jeszcze dobrze człowiek bazy nie zbuduje i już jej nie mam bo Vipy zrobiły sobie c4 tego samego dnia co wipe był

Dobrze że jest dużo serwerów, ten cały supriseex niech nie wyzywa ludzi którzy odpowiadają w tym poście .. Powinien się cieszyć że ludzie chcą grać, a że znajdą się tacy którym coś nie pasuje no to trudno trzeba się z tym pogodzić i zrobić tak żeby każdemu się spodobało a nie ubliżać komuś 

Opublikowano

A szkoda strzępić ryja... jeszcze dobrze człowiek bazy nie zbuduje i już jej nie mam bo Vipy zrobiły sobie c4 tego samego dnia co wipe był

Dobrze że jest dużo serwerów, ten cały supriseex niech nie wyzywa ludzi którzy odpowiadają w tym poście .. Powinien się cieszyć że ludzie chcą grać, a że znajdą się tacy którym coś nie pasuje no to trudno trzeba się z tym pogodzić i zrobić tak żeby każdemu się spodobało a nie ubliżać komuś 

Przeczytaj dokładnie co napisałem, bronie się przed konkurencją która strzela tutaj farmazony :)

Serwer dla mnie totalne dno, Zgromadzi sie 5 vip i maja 30c4

Nie polecam serwera

Pay 2 Win

30 c4? VIP na s1 ma 2 deto co 7 dni, a na s2 2 deto co 24h - i to jest pay2win? ehhh.

Opublikowano

Kiedy wipe na x7? fajnie gdybyście dodali "kalendarzyk" z datami wipe, chyba że go nie widzę a gdzieś na stronie jest

Dobry pomysł :) Dodamy kalendarzyk na stronę.

Kiedy wipe na x7? fajnie gdybyście dodali "kalendarzyk" z datami wipe, chyba że go nie widzę a gdzieś na stronie jest

Dobry pomysł :) Dodamy kalendarzyk na stronę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...