Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HurtCloud.PL - Serwery HurtWorld S/NS| x7 | x30 | Najnowsza wersja!

supriseex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,
Dzisiaj dodaliśmy do serwera Sklep, Bank oraz Pieniądze za gre na serwerze.
Co 10 minut dostajemy 10$ które możemy wymienić na przedmioty w sklepie.
Sklepem zarządzają gracze, oni ustalają ceny, dodają przedmioty do sklepu itp. 
Możemy sprzedać Wszystko.
Teraz czas na komendy:

-------------Podstawy
/shop help - pokazuje pomoc o sklepie
/money - pokazuje stan twojego portfela i konta

-------------Sklep
/shop view - Pokazuje wszystkie przedmioty w sklepie
/shop help - Pokazuje pomoc o sklepie
/sell item [id_item] [number] - Sprzedajemy przedmiot o danym id oraz ilości

Przykład:
Chcesz kupić 10 drewna
1)Szukasz przedmiotu
   /shop view wood
lub
  /shop view 21 (szukanie po ID)
lub
  /shop view
2)Kupujemy przedmiot
  /buy 21 10 (21 - ID PRZEDMIOTU KTÓRE KUPUJEMY, 10 - ILOŚĆ)

-------------Bank
/money - Pokazuje twoje pieniądze (W portfelu i na koncie)
/give [player] [number] - Przekazujemy graczu pieniądze (Z PORTFELA, NIE KONTA)
/transfer [player] [number] - Przekazujemy graczu pieniądze z KONTA.
/deposit [number] - Wpłacamy pieniądze z portfela na konto
/withdrawal [number] - Wypłacamy pieniądze z konta

PAMIĘTAJCIE!
GDY MAMY PIENIĄDZE W PORTFELU I KTOŚ NAS ZABIJE TRACIMY JE!

Opublikowano

Zapraszam coraz więcej osób na serwerze.

Tak, coraz wiecej z 53 osob zrobilo sie 22 przez squbanego i jego dodawanie sobie itemow

"Wiec serwer jest wart polecenia" :)

Opublikowano

Tak tak wczoraj bylo 53/60 wiecej serdecznie zapraszam. Co do wyższej wypowiedzi kolega dostal bana za obraze administracji i za nadmierne wulgaryzmy do administracji i tak sie msci :)

Opublikowano

Oprócz tego wchodzi na ts'a na VPN i wyzywa administracje. 
Nie wiem co to ma być, naprawdę  :lenny:

Dla mnie to zachowanie poniżej 10 lat. :v

Opublikowano

aha? dostalem bana ? No nie wydaje mi sie, jak w kazdej chwili moge sobie wejsc na serwer.

Nie warto na ten serwer wchodzic wczoraj przeszly 2 ekipy na inny serwer z powodu squbanego i suprise stworzyli sobie ekipie i daja sobie itemy. Potem leca bany z powodu, ze nie umiemy przegrywac jak ich baza zostala zraidowana po prostu nie wiem kto tu sie "zachowuje jak 10 latek" :) 

mam kontakt z tamtymi ekipami i beda mogili sie wypowiedziec na temat serwera

Opublikowano

Naprawdę czy ludzie nie umieją przegrywać :3. Moze jakis dowód ze np ja daje se itemy? Foto/nag? Te wypowiedzi sa puste jak twoja glowa.

"Mam kontakt z tamtymi ekipami" hhahah to twoja ekipa która została zrajdowana :>

Opublikowano

Failed to load plugin banks.

Tak wiec cos nie dziala ten plugin ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Hahahaaha naprawdę? Gosciu wiesz w ogole co oznacza ta komenda? Bo najwidoczniej nie. Jestes śmieszny jak dla mnie i nie mozesz sie pogodzić ze cie zajmowaliśmy. Ps. Suprise usunął permisje na tworzenie itemkow.

Zrajdowlismy* piszena fonie

Opublikowano

Hahahaaha naprawdę? Gosciu wiesz w ogole co oznacza ta komenda? Bo najwidoczniej nie. Jestes śmieszny jak dla mnie i nie mozesz sie pogodzić ze cie zajmowaliśmy. Ps. Suprise usunął permisje na tworzenie itemkow.

Zrajdowlismy* piszena fonie

Stary ty sie gubisz w wlasnych kmlastwach, ty mnie ani razu nie zrajdowales tylko mi ciebie i to widac na filmiku ziomeczku :) I jak uzywasz komendy "/tp" a nie "/tpr" i co do tej komendy ktora widac na ss to skonsultowalem z inna serwerownia hurta ;)

Opublikowano

Ziomius na kazdym serwerze są inne pluginy. Wlasciciel moze je zmieniac, edytowac itp. A tepalem sie na /tp do swojej ekipy ktora mi POZWOLILA wiec ziomus pzdr ;)

Opublikowano

Ziomius na kazdym serwerze są inne pluginy. Wlasciciel moze je zmieniac, edytowac itp. A tepalem sie na /tp do swojej ekipy ktora mi POZWOLILA wiec ziomus pzdr ;)

No tak na kazdym serwie sa inne pluginy ale wszyskie macie pobrane z oxide :) Wiec oni znaja jego dzialanie wiec mierne tlumaczenie a co do tego tepania to nikt nie slyszal na filmiku zebys sie pytal czy mozesz tepnac to po prostu jest naduzwanie komend admina :) 

Opublikowano

No tak na kazdym serwie sa inne pluginy ale wszyskie macie pobrane z oxide :) Wiec oni znaja jego dzialanie wiec mierne tlumaczenie a co do tego tepania to nikt nie slyszal na filmiku zebys sie pytal czy mozesz tepnac to po prostu jest naduzwanie komend admina :)

Nie mamy wszystkich pobranych z oxide :)

ps. czekam na ekipe tych twoich 20 osób co mają tutaj negatywną reputacje zrobić... Bo tak tym straszyłeś

aha? dostalem bana ? No nie wydaje mi sie, jak w kazdej chwili moge sobie wejsc na serwer.

Nie warto na ten serwer wchodzic wczoraj przeszly 2 ekipy na inny serwer z powodu squbanego i suprise stworzyli sobie ekipie i daja sobie itemy. Potem leca bany z powodu, ze nie umiemy przegrywac jak ich baza zostala zraidowana po prostu nie wiem kto tu sie "zachowuje jak 10 latek" :)

Najpierw piszesz, że nie dostałeś bana, a potem że rozdajemy bany wszystkim jak zrajdują komuś z administracji bazę.

Hipokryzja, albo debilizm - obstawiam to drugie.

Opublikowano

ps. czekam na ekipe tych twoich 20 osób co mają tutaj negatywną reputacje zrobić... Bo tak tym straszyłeś

Najpierw piszesz, że nie dostałeś bana, a potem że rozdajemy bany wszystkim jak zrajdują komuś z administracji bazę.

pokaz mi gdzie napisalem, ze rozdajecie bany jak was zrajdujemy ? Napisalem tylko, ze daje sobie itemy poprzez adma i kto tu jest debilem.

Opublikowano

pokaz mi gdzie napisalem, ze rozdajecie bany jak was zrajdujemy ? Napisalem tylko, ze daje sobie itemy poprzez adma i kto tu jest debilem.

Jesteś naprawdę idiotą - masz jak byk napisane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...