Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HurtCloud.PL - Serwery HurtWorld S/NS| x7 | x30 | Najnowsza wersja!

supriseex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kłamie bo grałem na tym serwerze zrajdowałem chate adminów a tam 30 c4 i 50 deto na x30. Więc nie polecam

Grałem na tym serwerze i ja osobiście nie mam nic do zarzucenia, a to że mieli tyle staffu to nic nie znaczy mogli to normalnie nadropić.

4995114391433731194810.png­

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie kłamie bo grałem na tym serwerze zrajdowałem chate adminów a tam 30 c4 i 50 deto na x30. Więc nie polecam

Ty głupi bucu, sam byłeś adminem na nim i rajdowałeś chate adminów? K***a, wyjdź i się bardziej nie ośmieszaj.

Serwery żenada admin daje itemki i ddosuje ludzi, których ip ma z teamspeaka. Ponadto dają sobie itemki i rajdują graczy. Nie polecam

Idź że cymbale jiz jeden bo każdy ma z ciebie beke i twoich opowieści.

Tyle, że on nie kłamie. Nie polecam serwera, administracja dodaje swoim kolegą itemsy.. 

Nikt z administracji nie może tworzyć itemów, był ten temat wałkowany już 10 razy i dalej nie dociera.

Serwery zaaktualizowane do najnowszej wersji!

Bo kłamiesz to pewnie dlatego.. 

Haha on tylko tak pisze a w jego bazie tak jak napisalem 30 c4  i 50 deto to skąd. On jest właścicielem serwera i ma pełne prawo do tworzenia itemków i je tworzy, tylko tak mówi. A tak naprawde je tworzy :)

Tylko że ja nie gram dzieciaku :)(prawniku 14 letni)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, polecam!

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Może nie grasz ale dajesz graczom itemki i o co ci chodzi z prawnikiem wtf? W twojej bazie gdzie w totemie byl sup1se bylo 30 c4 i 50 deto może mi to wytłumaczysz? Ponadto admin mnie zbanował za zrajdowanie im chaty więc żenada nie polecam chu***ego serwera.

Opublikowano

ADMIN SOBIE DAJE ITEMKI I SWOJEJ EKIPIE NIE POLECAM ZRAJDOWALEM IM CHATE A TAM 30 C4 I 50 DETO. PONADTO LATA NA GODZIE

ADMIN SOBIE DAJE ITEMKI I SWOJEJ EKIPIE NIE POLECAM ZRAJDOWALEM IM CHATE A TAM 30 C4 I 50 DETO. PONADTO LATA NA GODZIE

Opublikowano

Świetny Serwer !

0 lagów , 0 toxicu na chatcie ( ciągle moderowany chat ) , świetni gracze oraz miłą atmosfera ! 

Polecam Serdecznie ^_^ 

- Staszek

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

P.S . sQubany1 , z tego co wiem , zostałeś wyjebany dawno temu :D Nie wiem co komu raidowałeś :"D 

Pozdrawiam

Opublikowano

Wipe na s2 jest co sobotę. O s3 z tego co wiem , są jeszcze rozmowy. Co do koment. ze dominują admini jest to dość dziwnę , bo żaden admin nie ma ekipy :)

Polecam

Opublikowano

a x ile będzie drop miał server 3 ?

i kiedy będzie wipe na s2 /

Na naszym forum każdy gracz może sam podać swoją propozycje dot. s3 :)

Opublikowano

Admin daje sobię ity nie polecam

A ciebie Squbany też nie polecam jak youtubera bo tak broniłeś ten serwer a jak dostałeś bana to dopiero prawdę napisałeś.

Opublikowano

Nie dostalem bana tylko sam poszedlem bo wkurzal mnie admin bo nic z serwerem nie robil tylko go restartowal i zbieral hajs do kieszeni i kupowal sobie gierki na steamie po 15 euro w ktore nawet godziny gry nie ma.... Ponadto jest chamski i arogancki.. nie polecam

Opublikowano

Co wy pierdolicie, gram ze Staszkiem i Skorpionem w ekipie i jeszcze żadnego itemu od nich nie dostaliśmy, tylko /kit vip bo mają vipy, już był przed chwilą też taki wariat którego bazę zrajdowaliśmy na 4 c4, a ten nam pisał że Staszek wleciał tam na fly, chociaż moderator nie ma dostępu do fly, na serwerze są czasem lagi, ale raczej w nocy, a nie w dzień, wystarczy restart serwera, o które tak płaczecie.. komedia xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...