Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HurtCloud.PL - Serwery HurtWorld S/NS| x7 | x30 | Najnowsza wersja!

supriseex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam servera, 2 najwieksze ekipy wlasnie odeszly (20 osob) 1 dostala bana :), licznik na /players krecony, admin nie potrafi nic zmienic i naprawic(musialem im powiedziec jak naprawic bug z dodawniem silnikow do auta). SS z rozmowy z wlascicielem. https://scr.hu/6mja/ngftk https://scr.hu/6mja/2t535

Hahahahah ale fake EAC hahahahahaah! wstyd.. Serwerownia dno.. ja się dziwie że to jeszcze stoi. debug hahaha.. suprise zabłysnął jak gó*no w przeręblu

Opublikowano

Nie polecam servera, 2 najwieksze ekipy wlasnie odeszly (20 osob) 1 dostala bana :), licznik na /players krecony, admin nie potrafi nic zmienic i naprawic(musialem im powiedziec jak naprawic bug z dodawniem silnikow do auta). SS z rozmowy z wlascicielem. https://scr.hu/6mja/ngftk https://scr.hu/6mja/2t535

Przecież EAC musi być wyłączony żeby klient non steam działał :)

I tak apropo nie macie AntyCheata bo nikt nie udostępnia w necie a sami nic nie napiszecie :))

Serwer jest widze prowadzony profesjonalnie :D

Opublikowano

Witam serdecznie i odradzam tego jebanego serwera, ponieważ 
tak zwany moderator Aspirek dostał 3 albo 4 głowy ode mnie i od kumpla i spłakał się jak dzidzia powiedział że mamy na ts wejść do niego  w celu sprawdzenia czy nie mamy chetów ok wchodzimy a on że mamy pobrać team vivera, no k***a jakieś zabespiecznenia anty cheat albo coś a nie team viver że k***a może se zaglądać gdzie chce na moim komputerze k***a !!! I dostałem bana ale nie za cheaty tylko za jak on to powiedział ze swoim kolegom Mistrzem (też moderatorem) że dostaliśmy bana za odmówienie współpracy... no k***a zakładacie serwer zadbajcie o anty cheata k***a j**** serwer i j**** Aspirka i jego kumpla Mistrza. 
A i pozdrowienia cała ekipa modów dostała po kilka głów od kumpla i ode mnie ;)  odradzam gry na tym gównie. 
Strzała ;) 

Opublikowano

Witam serdecznie i odradzam tego jebanego serwera, ponieważ 

tak zwany moderator Aspirek dostał 3 albo 4 głowy ode mnie i od kumpla i spłakał się jak dzidzia powiedział że mamy na ts wejść do niego  w celu sprawdzenia czy nie mamy chetów ok wchodzimy a on że mamy pobrać team vivera, no k***a jakieś zabespiecznenia anty cheat albo coś a nie team viver że k***a może se zaglądać gdzie chce na moim komputerze k***a !!! I dostałem bana ale nie za cheaty tylko za jak on to powiedział ze swoim kolegom Mistrzem (też moderatorem) że dostaliśmy bana za odmówienie współpracy... no k***a zakładacie serwer zadbajcie o anty cheata k***a j**** serwer i j**** Aspirka i jego kumpla Mistrza. 

A i pozdrowienia cała ekipa modów dostała po kilka głów od kumpla i ode mnie ;)  odradzam gry na tym gównie. 

Strzała ;)

Wystarczyło się skontaktować z administracją, powierzchownie odpowiadamy za to co nasi moderatorzy robią.

Opublikowano

serwer to gówno którego nie polecam a administracja to same zjeby poza może no 2 osobami :) 

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

serwer to gówno którego nie polecam a administracja to same zjeby poza może no 2 osobami :)

Tylko w administracji są 2 osoby....

Zapraszamy 

Opublikowano

Czy Tylko mi nie działa s1 ? 

Raczej tylko Tobie, bo serwery działają normalnie. Możliwe, że wczoraj próbowałeś się połączyć podczasz WIPE.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...