Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Papyros - szkoda tylko, że oceniasz serwer chociaż na nim wg nie byłeś i nie grałeś.

Nie wiem wg na czym opierasz swoje zdanie - nikt z grających beta testerów nie znalazł żadnego poważniejszego błędu na serwerze, który mógłby zaszkodzić w późniejszej rozgrywce.

Jeżeli masz wypisywać takie bzdury nie opierając się o żadne dowody to lepiej nie siej jakiegoś niepotrzebnego zamętu.

A co do Bombla jest to jeden z aktywniejszych Beta Teserów i sprawdza każdy aspekt gry bardzo dokładnie.

Pozdrawiam i za nim napiszesz kolejny post tego typu przedstaw dowody chociaż wiem, że ich nie przedstawisz bo jak na razie tak owych bugów na serwerze nie ma .

Opublikowano

@Papyros - szkoda tylko, że oceniasz serwer chociaż na nim wg nie byłeś i nie grałeś.

Nie wiem wg na czym opierasz swoje zdanie - nikt z grających beta testerów nie znalazł żadnego poważniejszego błędu na serwerze, który mógłby zaszkodzić w późniejszej rozgrywce.

Jeżeli masz wypisywać takie bzdury nie opierając się o żadne dowody to lepiej nie siej jakiegoś niepotrzebnego zamętu.

A co do Bombla jest to jeden z aktywniejszych Beta Teserów i sprawdza każdy aspekt gry bardzo dokładnie.

Pozdrawiam i za nim napiszesz kolejny post tego typu przedstaw dowody chociaż wiem, że ich nie przedstawisz bo jak na razie tak owych bugów na serwerze nie ma .

Papyros - To moze jakies dowody przedstawisz o tych bugach? Bo takie puste slowa to wiesz ale nikt ich nie lyka.

Wystarczy, że grałem na serwerze gdzie był ten wisielec. I już wiem, że nie warto pobierać clienta :)

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Witajcie,

Kolejna aktualizacja na serwerze już za nami, aby wprowadzić zmiany należy spatchować klienta lub wrzucić pack do klienta serwerowego, który jest dostępny na naszym forum.

Poniżej lista rzeczy, które zostały wprowadzone i zmienione na serwerze:

- Odbugowano fishbota pod F5

- Stackowanie 255 na chwile obecna

- Usunięty Marmur ze sklepu

- Olejek nazwy odbugowany

- Panel gracza został usunięty

- Dodano bon na diabły atlantyda

- Poprawa matowych lodow u biologa

- Dodano ilość itemow na czacie

- Poprawka respu metinów w lesie

Link do paczki: http://www8.zippyshare.com/v/64Iafpv2/file.html

Skan paczki: https://www.virustotal.com/pl/file/d70cd6343344daee0d7c4e9bc3147edb546e954f08b2a256a1918efa48b0fa06/analysis/1461894255/

Dziękujemy również Beta Testerom, którzy pomagają nam dopracować serwer.

Mamy nadzieję, że to nie ostatnie wasze propozycje zmian na serwerze.

Pozdrawiamy,

Administracja Tyriusz.pl

Opublikowano

Witajcie,

Beta serwerowa dobiegła końca z tego miejsca chcielibyśmy podziękować wszystkim biorącym w niej udział.

Wprowadziliśmy te poprawki oraz propozycje przedstawione przez was u nas na forum jak i na PW w grze.

Przed nami jeszcze kilka drobnych poprawek, które nie kolidowały by dalszej gry, ale trzeba je wprowadzić dla waszego udogodnienia.

Większości propozycji oraz błędów, które zgłosiły osoby biorące udział w becie zostały eliminowane na bieżąco.

Osoby, które przyczyniły się do tych poprawek oraz Ci, którzy poświecili swój czas na testy zostaną obdarowani SMami na start.

Lista tych osób znajdować się będzie na naszym forum jak i stronie głównej serwera.

Jeżeli są jeszcze pomysły i błędy, których nie przedstawiliście zapraszamy do przedstawienia ich na naszym forum.

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za udział w becie i widzimy się na oficjalnym starcie serwera.

Pozdrawiamy,

Administracja Tyriusz.pl

Opublikowano

"niełatwo bywa trudne" logika 100% xD Ogolnie to serwer ma za duzo tego shitu i jak nic bedzie w ch8j bugow ale ja zycze powodzenia i jak wypali chetnie zawitam :D

Opublikowano

Gdybyście do tego wszystkiego zajebali mocną porządną grafiką w grze i w prezentacji, to serwer byłby sztos 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

PussyLover. - Akurat w grze za bardo sie to nie sprawdza bo gracze maja drewniane komputery i nie sa przychylni grafice 3d w miastach czy na mapkach. Jesli o prezentacje chodzi to nikt z nas nie jest profesjonalnym grafikiem ale staramy sie zrobic wszystko na 100%. Na starcie oficjalnym niektore elementy beda poprawione:) Zapraszam na start serwera.

Opublikowano

Zobaczymy jak to bedzie.

Dokładnie tak, ostateczny sprawdzian już w piątek 6 maja o godzinie 17:00 serdecznie zapraszamy na start, ale także do wzięcia udziału w konkursie, który trwa na naszym fanpage. Wystarczy, że wejdziesz na nasz FanPage zostawisz like i komentarz pod postem.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=YkbMykKgVtQ

https://www.youtube.com/watch?v=PaKNdnS83l4

Start serwera 6 maj punktualnie o 17:00...

Niebawem kolejne odcinki z serwera Tyriusz.pl...

Beta zakonczyla sie pomyslnie...

Rejestracja bedzie online od czwartku rana...

Klient bedzie dostepny tak samo w czwartek...

Trwaja rozmowy odnosnie reklamy serwera...

Wprowadzono wiele poprawek na serwer , lista na forum serwera...

Dziekujemy, zapraszamy, widzimy sie na starcie !

Opublikowano

Bardzo was proszę abyście zareklamowali dobrze serwer bo o dobrego easy/medium to składam ręce od czasów invori tej pierwszej po prezętacji serwer robi na mnie bardzo dobre wrażenie żałuję tylko że nie załapałem się na bete bo chętnie bym pograł ;) POWODZENIA I WCHODZĘ NA START !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo was proszę abyście zareklamowali dobrze serwer bo o dobrego easy/medium to składam ręce od czasów invori tej pierwszej po prezętacji serwer robi na mnie bardzo dobre wrażenie żałuję tylko że nie załapałem się na bete bo chętnie bym pograł ;) POWODZENIA I WCHODZĘ NA START !

Staramy się nawiązywać kontakty z YouTubearmi, ale po prostu co nie którzy nazbyt bardzo siebie cenią. Nie ważna ilość YouTuberów, ale jakość filmów, które prezentują, a to nie zawsze idzie w parze z ceną za serie/odcinek.

Zapraszamy na start oraz do wzięcia udziału na naszym fanpage - wszystko znajdziesz na naszym froum. Pozdrawiam

serwer bardzo fajny :) rozumiem że do teamu będzie nabór tylko czy będzie oddzielny temat? :D

Dzięki, rekrutacja obecnie jest obecnie na kid moda forum oraz kid moda ts3, a czy kogoś przyjmiemy to się zobaczy. Pozdrawiam i zapraszam na start oraz do wzięcia udziału na naszym fanpage - wszystko znajdziesz na naszym froum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...