Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Qallend

Spoko , ja rozumiem. Dlatego betujemy serwerek aby to gracze wlasnie powiedzieli smialo co im pasuje a co nie. Mozemy zmienic setki zbrojek , nie ma problemu. Po to robimy betke aby wlasnie dograc wszystko na 100%. Dzieki za komentarz.

Kochani kazdy zarejestrowany juz otrzymal 10k SM. Milej zabawy:)

Opublikowano

Czemu nie mogę zrobić konta, co trzeba wpisać w pin? I czy jak sie teraz zarejestruje dostanę te sm na teścik ;D?

Jasne ze dostaniesz:) Pin przykladowo - 6483

Opublikowano

Ten serwer to kropka w kropkę monstrum.eu. Co prawda screeny z poprzedniej prezentacji wygasly, ale znalazlem video z którego jasno i wyraźnie wynika że oba te serwery są zrobione na jedno kopyto. https://m.youtube.com/watch?v=9F0U50zNASw

Eeeee szmato, Ameryke odkryłeś? Pres ani na monstrumie sie nie czaił i tu też sie nie czai. Tak więc wypierdalaj siać ferment gdzie indziej prostaku. Takie zero jak ty jedyne co może to właśnie popierdolić sobie troszke, a i tak nikt twoich wypocin tu czytał nie bedzie. C**j ci na ryj szmato :) haahahah
Jeśli ty nazywasz mnie prostakiem jak można nazwać ciebie? Swołocz, szumowina a może dziecko ulicy?

Jeśli administrator nie ukrywał się dlaczego korzysta teraz z innego konta na forum?

Co do tego, że serwer monstrum stał miesiąc bo nie zdecydowaliscie się na otwartą betę mogę się zgodzić, no ale jeśli serwer ma tyle bugów to nawet uznanie oficjalnego startu za betę nie pomoże.

Srij9JT.png

Opublikowano

Prezentacją mnie nie przyciąga, nawalone jak na jakimś serwerze 4fun

Ogólnie za dużo tego wszystkiego.

A tak poza tym, ile jeszcze tych serwerów EASY/MEDIUM WTF???

Narazie z tych serwerów easy/medium to tylko walmor mnie przyciągnął.

Trochę MI to przypomina IMetina, nawalili swoimi "nowościami", a tak czy siak nikt tam nie gra xD

Ale życzę powodzenia i udanego startu  przede wszystkim.

Opublikowano

Prezentacją mnie nie przyciąga, nawalone jak na jakimś serwerze 4fun

Ogólnie za dużo tego wszystkiego.

A tak poza tym, ile jeszcze tych serwerów EASY/MEDIUM WTF???

Narazie z tych serwerów easy/medium to tylko walmor mnie przyciągnął.

Trochę MI to przypomina IMetina, nawalili swoimi "nowościami", a tak czy siak nikt tam nie gra xD

Ale życzę powodzenia i udanego startu  przede wszystkim.

Dzieki serdeczne:) Ale wpadnij , przekonaj sie jak sie gra. Same smocze monety lecace z misji mozna zebrac okolo 3k. Owszem robimy serwer aby zarobic pare groszy ale bez przesady, nie jestesmy pazerni na szmal.

GallAnonim1429

Gallus ale naprawde ja zycze ci sukcesow w zyciu, postaw swoj serer z mila checia zagram u ciebie:) Nie siej fermentu gdzie go nie potrzeba:) Nie przypominam sobie bugow na serwerze:) A teraz wybacz ale nie bede ci wiecej juz odpisywal bo nie mam zamiaru spamic sobie tematu. Jak ci serwer stoji miesiac bez zarobku to moze lubisz 800zl dokladac z wlasnej kieszeni na maszyne ale ja nie. Fakt moglismy to rozegrac inaczej , puscic betke otwarta, ale coz :) Polak madry po szkodzie. Jak masz jakies aluzje jeszcze to pw prosze. I wez nie siej spamu cie prosze.

Opublikowano

GallAnonim1429  - Gosciu ale czy ja sie ukrywam? Po prostu wczesniej nie mielismy reklamy, nie robilismy otwartej bety. Spusc se z konia chlopcze bo jedynym baranem jestes tu ty. Wiem gul ci moze skakac , ale zrob cos dla siebie ograniczony czlowieku, a nie tylko sapiesz jak by cie ruchali....

Puchatekx95 - No wiesz co moze i wykorzystalem systemy dostepne ,ale czy to cos zlego? Wiekszosc serwerow nawet tego wykorzystac nie umie. A jak tak juz gadamy to pokaz mi gdziekolwiek indziej sklep za range na iinym forum, czy moze system furii czy moze karty boh, czy moze system prestizu? A no tak, nie znajdziesz:) Zapraszam cie serdecznie, wpadnij zagraj.

Fajnie, że wykorzystujesz, ale weź tylko zmień grafe kalendarzu, bo jest tak c*****a, że głowa boli xD.

Mi elementy typu m1 przypomina czasy starego metina - . . -

Powodzenia na starcie tak wgl.

0TvW4gk.png

Opublikowano

ni cholery nie idzie konta założyć na stronie, już mnie szlak trafia

"Rejestracja nie powiodla sie. Prosze wypelnic wszystkie pola !
Wszystkie pola sa wymagane i musza byc wypelnione."

za każdym razem ten sam komunikat, mimo że wszystkie pola są wypełnione.

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

Temat służy do wymiany zdań na temat serwera nie do wszczynania flamewaru. Teraz tylko ostrzegam kolejne posty przejawiające flamewar i spam będą karane.

Opublikowano

A więc tak:)

- Efekt combo jest bomba

- Efekt krytyka również

- Sztabki dropią niemiłosiernie (chyba za dużo troszku)

- Ulepszacze dropia fajnie , akurat w sam raz

- Przywołanie konia pod buttonem fajne rozwiązanie

- BS działa fajnie

- Fajnie że jest nieskończona zmianka oraz pelerynka

- Auto pickup wyłapuje wszystko

- Chowanie dropu na czacie tez fajne rozwiązanie

- Sklep za range to tu już serio PE-TAR-DA

- System osiągnięć sprawny

- Księgi lecą już od początku razem z runami i małżami czy perłami

Ogólnie drop jest bardzo konkretny.

Polecam serwer 100%.

Wieczorem dalszy ciąg testów z mojej strony:) Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer, ale nie opisaliście nawet funkcji panelu bocznego, dungeonów (z resztą większość to jest z Nemere) Różne, fajne systemy, ale też nie napisaliście dokladniej o co w nich chodzi, naprawcie to..

Opublikowano

Amigo.Gatuno - No ja nie wiem jak wy zakladacie konta jak ja wypelniam dane na 2 komputerach i za kazdym razem zaakceptuje. Wypisz dane , bez wklejania:)

HasaMasa - Sa opisane praktycznie przy kazdym systemie gdzie mozna znalesc system. Ale spoko poprawimy to na glowny start. Dzieki za propozycje.

Noresta - Dzieki

SayTrue - Tak,tak to wszystko ma dropic , kasa ma dropic. Serwer jest dla graczy a nie odwrotnie. Dzieki za testy.

Opublikowano

Też macie problem z założeniem konta? Wszystko wypisuję po kolei jak trzeba i za każdym razem ''Rejestracja nie powiodla sie. Prosze wypelnic wszystkie pola !"

@Edit: Nie wklejam tekstu, wszystko wpisuję ręcznie.

sasawf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...