Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.MentosFresh. - Mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie:) Zrobimy wszystko aby tak bylo. Dlatego beta i pociagnijmy to razem kochani na 100%.

Jesteś w stanie założyć mi konto? PW

sasawf.png

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ciekawy serwer, ale nie opisaliście nawet funkcji panelu bocznego, dungeonów (z resztą większość to jest z Nemere) Różne, fajne systemy, ale też nie napisaliście dokladniej o co w nich chodzi, naprawcie to..

Panel boczny cały opisałem na naszym forum możesz tam się udać i sprawdzić lub wbić na serwerek i zapoznać się z nim dokładniej .

Systemy są również opisane na naszym forum wszystko co możliwe opisaliśmy na forum w poradnikach .

Dungeony są bardzo proste i nie ma co w nich opisywać.

Moby w av2 za dużo biją, najlepiej jakby madzy podchodzili pod konia, można by usunąć przepustki na mape 80lv (nie wiem, czy na pozostałe mapy także są potrzebne przepustki), kasa dropi bardzo dobrze, stalki oraz bronie 75lv nie wiem skąd dropią.

Z wejściówką na mapę 80 to chyba chodziło Ci o kopalnie inków :)

Opublikowano

InuminatuS - Spoko, daj propozycje do nas na forum ok? Przepustek nie ma na serwerze:) wbijaj z buttona i mapy interaktywnej teleportu:)

dsfger - Jasne , daj pw z danymi pozniej sobie zmienisz.

Napisałem PW ładne 30 minut temu, zerknij jak będziesz miał chwilę.

sasawf.png

Opublikowano

InuminatuS - Spoko, daj propozycje do nas na forum ok? Przepustek nie ma na serwerze:) wbijaj z buttona i mapy interaktywnej teleportu:)

dsfger - Jasne , daj pw z danymi pozniej sobie zmienisz.

Napisałem PW ładne 30 minut temu, zerknij jak będziesz miał chwilę.

Przepraszam cie , mam lekki kociol. Uzywajac polskich znakow typu "ż,ć,ó,itd..." pojawi sie blad. Na stronie juz dodalem info aby nie uzywac polskich znakow. Dziekuje. Pozniej to poprawie aby polskie znaki normalnie sie wpisywalo.

Opublikowano

Widać że administracja napracowała się nad serwerem

Polecam

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

­

Gdzie jest ten stary metin, paskudne. Powodzenia.

Stwórz własny serwer jako starty global będziesz szczęśliwy :)

W którym momencie napisałem, że chcę starego globala? Wskażesz mi proszę?

Opublikowano

pogralem troche na becie i przyznam szczerze ze za duzo tego wszystkiego jak dla mnie 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

pogralem troche na becie i przyznam szczerze ze za duzo tego wszystkiego jak dla mnie 

Niestety każdemu nie idzie dogodzić naszym zdaniem jest co robić i tak szybko gra się nie znudzi. :)

Serwer wydaje się być jednym z lepszych w ostatnim czasie.Prezentacja sama w sobie zachęca do gry 

Zagram na pewno z przyjemnością.

Oby wszystko działało jak należy.

Dzięki i zapraszamy na oficjalny start :)

Opublikowano

Aż się popłakałam widząc tak fajną prezentacje, taki fajny serwer. ----> Poważnie. 

1. Jest tyle tego naj3bane że aż mi się rzygać chce.

2. Z tego co mi wiadomo już z takim gównem startowaliście.

3. Jedyne co mi się podoba to zaj3biste duże dzwony na szamana.

4.5.6.7.88.9.1000

Ps. jest tak nie poukładana że myślałam że będę musiała na mapce handlowej expić ;/ szoks 

Nie polecam, już był start jakiś czas temu tego serwer-a i efekt widać właśnie. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­

Chodziło mi o serwer na którym prawie nic nie będzie minimalna ilość systemów starty wygląd M1 jakaś niewielka ilość map etc :)

Aż się popłakałam widząc tak fajną prezentacje, taki fajny serwer. ----> Poważnie. 

4.5.6.7.88.9.1000

Ps. jest tak nie poukładana że myślałam że będę musiała na mapce handlowej expić ;/ szoks 

Na serwerze jest wszystko poukładane nazwy map same mówią za siebie "Mapa Handlowa" mapa, na której się handluje proste!

Gówno to pływa w przeręblu, jeżeli potrafisz stworzyć lepszy serwer to chętnie to zobaczymy.

Opublikowano

­

Chodziło mi o serwer na którym prawie nic nie będzie minimalna ilość systemów starty wygląd M1 jakaś niewielka ilość map etc :)

4.5.6.7.88.9.1000

Na serwerze jest wszystko poukładane nazwy map same mówią za siebie "Mapa Handlowa" mapa, na której się handluje proste!

Gówno to pływa w przeręblu, jeżeli potrafisz stworzyć lepszy serwer to chętnie to zobaczymy.

Jako administracja musicie troszkę przytępić swój język,bo takie zwracanie się do potencjalnych graczy źle wróży. Jest mi niezmiernie przykro, że nie posiadacie ani grosza ogłady. Może wszystko przyjdzie z czasem. Fajna sklejka plików, więc szkoda abyście zmarnowali swoją szanse. 

c8f7.png

Opublikowano

Zaje.bisty serwer w życiu takiego nie widziałem,wbijam z ekipą :D

Surek tu masz profesjonalny serwer a nie twoje zabawki dla dzieci :D

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze rozbudowany i trzeba trochę posiedzieć aby wszystko ogarnąć.

Prezka nie jest w moim guście jak i serwer.

Życzę  powodzenia ;)

Opublikowano
TrikuTrikuMrauu - Wiesz co nie wiem o czym mowisz, po prostu zasada jest jedna. Jak ktos szacunkiem cie nie darzy to jak i Kuba bogu tak i bog Kubie to raz. Nie wiem moze lubisz jak administracja lize dupe graczowi no ale u nas tego nie uswiadczysz:) Zachecam do gry przyjacielu.

Ashea.eu - Dzieki, zapraszam na oficjalny start lub jesli masz ochote pomoc na becie to rowniez zapraszam:)

ps. Mozecie mowic ze sklejka czy co ale prawda jednak w oczka was kole:) Nie szczekajcie dupami tylko zrobcie cos sami:) A to co chcielismy wykorzystac na serwerze z innych serwerow czy forow to uwazamy to za stosowne.

Opublikowano
Ganesh - No napisalem w rejestracji jak poprawnie wypelnic dane 5 min po tym jak o tym powiedzialem. Tzn ja nie rozumiem jak wy macie problem kochani z rejestracja jak konta sie rejestruja ciagle. No ale kilka przypadkow bylo , fakt :) Napisze raz jeszcze.

Prosze nie uzywac polskich znakow w rejestracji "ś,ć,ż,ó",znakow specjalnych itd... Tylko duze i male literki. Prosze podac imie inne nizeli nazwa. To moze ktos filmik mi nagra podczas rejestracji. Bede wdzieczny, bo ja zakladalem dla testow 5 kont dzis i bez problemow.

Opublikowano

4.5.6.7.88.9.1000

Niestety nie interesuje się stawianiem serwer-ów :) Lepiej powiedz czemu po raz drugi startujesz z tym? Pływa? Dzięki za informacje bo nie wiedziałam o tym. Z takim zachowaniem to na pewno znajdziesz szacunek u innych ludzi. Nie potrafisz przyjąć krytyki? Przykre w chój  Tym bardziej nie polecam tych ścieków. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...