Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TrikuTrikuMrauu - Kurcze myslalem ze szybciej sie zorganizujesz i wyslesz swoja litanie. Wczoraj juz odchodzilas i juz sie zegnalismy. Ile razy jeszcze? Gowniaro posluchaj, pouczac swojej poprawnosci idz swoich rodzicow,brata,siostre. Ksiezniczko z bajki niestety u nas nawet kopciuszkiem nie bedziesz. Przychodzisz mi , sapiesz o prezentacji ze juz robisz, spoko. Ale nikt nie bedzie skakal na twoje zawolanie ksiezniczko. Zegnaj kochana moja, to moj ostatni wpis skierowany do ciebie gowniaro. Nie bede tracil czasu na takie...hm cos jak ty. Wiesz gdzie drzwi znajdziesz piekna...

Opublikowano

Czy mi tu śmierdzi Tobiaszem?­

Nie znamy żadnego Tobiasza xdd

@[member=TrikuTrikuMrauu]  - "Podbijam temat na prośbę @President©.  Napisałam do nich z inicjatywą bezinteresownej pomocy, nie żądając dosłownie nic." - Do mnie niestety nic nie pisałaś.

Mamy też życie prywatne i chyba możesz to uszanować i zrozumieć jeżeli Presdent nie odpisuje to znacz, że nie ma czasu na to bo nie zawsze ten czas jest. To chyba jest zrozumiałe.

Z tego co mi wiadomo sama wyszłaś z inicjatywą pomocy przy prezentacji wszystko ładnie pięknie do czasu kiedy nie otrzymałaś odpowiedzi na PW.

Staramy się odpisywać i pomagać każdemu, jeżeli tylko mamy na to czas. Skoro President nie mógł odpisać wystarczyło również napisać i do mnie na pewno byś otrzymała odpowiedź.

I zamiast tutaj wylewać wszystkie wyrzuty wystarczy na spokojnie to załatwić czekając cierpliwie na odpowiedź. Nie chcemy z nikim się kłócić, ale jeżeli ktoś jest za bardzo nadgorliwy to też może denerwować.

Pozdrawiam

Opublikowano

Przynajmniej prezentacja ładna.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nie znamy żadnego Tobiasza xdd

@[member=TrikuTrikuMrauu]  - "Podbijam temat na prośbę @President©.  Napisałam do nich z inicjatywą bezinteresownej pomocy, nie żądając dosłownie nic." - Do mnie niestety nic nie pisałaś.

Mamy też życie prywatne i chyba możesz to uszanować i zrozumieć jeżeli Presdent nie odpisuje to znacz, że nie ma czasu na to bo nie zawsze ten czas jest. To chyba jest zrozumiałe.

Z tego co mi wiadomo sama wyszłaś z inicjatywą pomocy przy prezentacji wszystko ładnie pięknie do czasu kiedy nie otrzymałaś odpowiedzi na PW.

Staramy się odpisywać i pomagać każdemu, jeżeli tylko mamy na to czas. Skoro President nie mógł odpisać wystarczyło również napisać i do mnie na pewno byś otrzymała odpowiedź.

I zamiast tutaj wylewać wszystkie wyrzuty wystarczy na spokojnie to załatwić czekając cierpliwie na odpowiedź. Nie chcemy z nikim się kłócić, ale jeżeli ktoś jest za bardzo nadgorliwy to też może denerwować.

Pozdrawiam

Robisz forum tak?

To zrób to lepiej i w pizdziec ten styl.

Odezwij się na PW :)

­

Opublikowano

Witam,

Jestem już po wstępnych oględzinach serwera, że tak się wyrażę.

Po wejściu na serwer prezentuje się to bardzo fajnie, expi się bardzo przyjemnie.

Czytałem komentarze, że ludzie sobie nie radzą w atlantydzie v2 specjalnie wziąłem BM'a do testowej gry, aby sprawdzić jak ta klasa sobie radzi.

A radzi sobie ona bardzo dobrze w standardowym akurat ja miałem:

- ebonitowa branzoleta

- ametystowy naszyjnik

- fms sr 30

- ebonitowe kolczyki

- zbroja na 54lv

- tarcza 61

- helm 41

Expiłem z ochronką i bez ochroni moby biły dużo, ale nie na tyle, abym padał poza tym kulki ładnie wpadały więc bez problemu.

Wbiłem 95lv bez żadnych dopalaczy dodających expa z IS były tylko raty dodane przez administracje serwera.

Zapoznałem się ze wszystkimi informacjami w prezentacji poczytałem opisy wszystkich systemów i nie są one wcale takie skomplikowane ani trudne do zrozumienia.

Drop z metinów w przedziale 30-90 jest bardzo fajny: wszelkiego rodzaje eliksiry poszukiwacza do biologa, skrzynie biologa, ataki boga smoków etc. pt fuii stalki, truty, pierscienie doświadczenia.

Muszę pochwalić również za ten rozbudowany panel boczny po, którym bardzi fajnie się prusza. Wikipedia dropu to coś cudownego gra wisielca również całkiem fajna.

Efekty: krytyk, lvl zakończenie handlu, pvp również dobrze się prezentują.

Minusem są questy polowań, ponieważ moim zdaniem nie powinny wyskakiwać wszystkie tam z lvl na raz tylko powinny się odblokowywać po zrobieniu pierwszej misji.

Gdy zrobisz I misje polowania wtedy odblokowuje się druga mam nadzieję, że na oficjalny start zostanie to poprawione.

Takim drugim minusem jest panel logowania bo zapis jest tylko na 1 konto mam nadzieję, że macie w planach podmianę go.

Ceny w npc adekwatne do dropu, idąc dalej przejdźmy do dropu ulepszaczy zdziwiłem się, ze ulepszacze typu Tsavoryt, Szafir, granat oraz rubin lecą z mobów dostępnych  na mapach, bardzo fajny pomysł.

Ale skoro ich tyle dropi to raczej są bardzo cenne i dużo ich potrzeba do tych ulepszeń. Systemem ulepszeń zajmę się, gdy tylko dobiję ten może hmm 150lv :)

Ogólnie podsumowując polecam każdemu wejść i chociaż spróbować oraz sprawdzić serwer bo zapowiada się całkiem całkiem.

Serwerek na propsie. Pozdrawiam

serwer zapowiada się naprawdę dobrze :) teraz tylko czekać na poprawę rejestracji (dość ciężko obecnie to pracuje) i można ruszać :)!

Powodzenia (wpadnę na 100% jeśli tylko założę konto ;D )

Nie miałem żadnych problemów z rejestracją wystarczy czytać to co jest napisane obok przy polach mianowicie ilość znaków w lognie, haśle, pinie, emailu oraz kod usunięcia postaci.

Ważne też , aby nie umieszczać żadnych znaków specjalnych oraz polskich znaków :)

Opublikowano

serwer zapowiada się naprawdę dobrze :) teraz tylko czekać na poprawę rejestracji (dość ciężko obecnie to pracuje) i można ruszać :)!

Powodzenia (wpadnę na 100% jeśli tylko założę konto ;D )

Powodem Twoich niepowodzeń rejestracji jest za krótka nazwa w loginie. Musisz czytać wskazówki umieszczone w rejestracji.

@Moriaz postaramy się dokonać poprawek rzeczy, których wymieniłeś w swoim poście. Mam nadziej, że dalszy etap gry i testowania będzie jeszcze przyjemniejszy :)

Opublikowano

Jak dla mnie, to gównem.

Nie rób zbędnego offtopu tutaj, jeżeli Ci się serwer nie podoba nie przychodź do nas do prezki i nie zaśmiecaj jej zbędnymi postami.

Będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kochani beta testerzy :) Patch z poprawkami jest dostepny juz do pobrania przez patcher lub recznie w dziale aktualizacji na forum.

Dodalismy bryle za 1 Yang, Dodalismy duza skrzynke expa za 1 yang = Item Shop M1. Nanieslismy poprawki na serwer zgloszone przez beta testerow:)

Zapraszam do dalszego testowania serwera Tyriusz.pl :) Dziekuje.

Opublikowano

Skrzynek expa można wykorzystać tylko 50 szt na 12 godzin ? Ehh , mogłam podbić expa troszke do progu levelowego a tak wykorzystałam już 50 szt. Ogólnie fajny pomysł z tymi skrzynkami. Props :)

Opublikowano

InuminatuS - Przeciez one dropia z metkow + 30. Przy przerwie na poprawki dodam je do handlarza bizuteria.

Ubiłem 3 metki na dolinie orków i żadnego dropu nie było xD

Dobra, nie ma problemu. Zbadam to dzis wieczorkiem i bedzie info odnosnie niebianek. Dzieki za informacje.

Opublikowano

!!! Konkurs !!!

Polub nasza stronę na facebook'u i zgarnij smocze monety...

Wystarczy, że wejdziesz na nasz FanPage zostawisz like i komentarz pod postem.

Czas konkursu jest ograniczony! Po starcie oficjalnym
zostaną wylosowane 3 osoby, które wykonały powyższe czynności.
Każda z tych osób otrzyma SM o wartości 100 zł. Zachęcamy
do zabawy, ponieważ Ciebie nic to nie kosztuje, a nam pomoże.

Opublikowano

Człowieku puszczaj ten serwer teraz w piątek ! Wszystko zapierdala bez najmniejszych problemów na serwerze, wiec na co czekać.

Opublikowano

Człowieku puszczaj ten serwer teraz w piątek ! Wszystko zapierdala bez najmniejszych problemów na serwerze, wiec na co czekać.

Niestety w tym tygodniu jest to niemożliwe ze względu na jeszcze trwającą betę serwera. Beta potrwa jeszcze do soboty i kolo 22 zostanie zamknięta.

Więc jeśli ktoś jeszcze nie zdążył sobie wejść na serwer i sprawdzić to ma na to nie wiele czasu. Także zachęcamy do testowania serwera.

Liczymy na wasze propozycje i ew zmiany, które będą udogodnieniem dla was na oficjalnym starcie jak i w późniejszym etapie gry.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam ponownie - jako, że zbliża się koniec bety serwera chciałem od siebie napisać kilka słów.

Mam swój rozum i niestety nie biorę pod uwagę tego co piszą inni na temat serwerów, osobiście wole sprawdzić, aby mieć pewność.

W tym przypadku mam 100% pewność, że serwer ma to coś w sobie co przyciąga w moim odczuciu.

Systemy, które tam są z*********e się komponują z resztą - nie napotkałem z nimi żadnego bugu, który można wykorzystać.

Drop ulepszaczy,yang dopasowany do potrzeb serwera, expi się bardzo przyjemnie chociaż wiadomo, że progi lvlowe muszą być, aby nie było zbyt łatwo.

Administracja komunikatywna bardzo szybko reagują i uzupełniają drobne błędy napotkane podczas Bety. W moim odczuciu odpisują bardzo szybko na PW.

Nie będę się tutaj tak rozpisywał bo bym mógł pisać i pisać, ale serwer gody polecenia warto wejść i zobaczyć. W 20min go nie ogarniecie, ale z czasem się przyzwyczaicie tak jak i ja.

Opinie przez beta testerów słyszałem bardzo dobre o serwerze nic tylko widzieć się na oficjalnym starcie.

Opublikowano

No nie :D
Takiego syfu to jeszcze nigdy nie widziałem xD
Zapewne bug na bugu. Nie przypomina to metina, nie zagram elo

do @up posprawdzaj dokładniej xD

2i6eukk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...